Hiç beklemezdim ondan bunu:(

dora seni tebrik ediyorum arkadaşım , Allah bir daha böyle bir şeyle karşı karşıya bırakmasın inşallah...

doram büyük geçmiş olsun,inallah bir daha yaşanamaz böyle şeyler enişte bey de aklını başına toplamıştır umarım!

doram büyük geçmiş olsun,inallah bir daha yaşanamaz böyle şeyler enişte bey de aklını başına toplamıştır umarım!

çok tşk ederim ceylinciğim.Şeniz
ona bir müddet göz markacımda olacaksın dedim. gülüyor yok bidaha olmayacak söz diyor ama erkek milleti yinede tam güvenemem tabiiikötükedihüso

Bunla gecmis olsun canim, zekice davranarak ucuz atlatdin insallah ilk ve son olur bu olay ,
burda bazi arkadaslarin baska konularda yorumlari oluyor "esine guven olmazsa evlili olmaz "diye ama erkek miletine ne kadar guvenilir? bir ornegi daha iste :1shok: evleneli ister 15 ister 25 yil olsun her an aldatma potansiyeli eslerle yasamak zorundayiz biz kadinlar maglesef:1no2:

hemşom .bunla geçmiş olsun diyim .
ama ince düşünürsek biraz , böyle durumların güvensizlikten çok güvenini pekiştirdigini anlarsın .....yerimseniben
eger yapacaksa bile artık yapmaz .....a.s

hemşom .bunla geçmiş olsun diyim .
ama ince düşünürsek biraz , böyle durumların güvensizlikten çok güvenini pekiştirdigini anlarsın .....yerimseniben
eger yapacaksa bile artık yapmaz .....a.s

evet bak ben bu yönlü hiç düşünmemiştim.kaydirigubbakcemile5

olaya bu yönlü bakarsak çok haklısın canımvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…