Ne alaka ? İnsan gibi arkadaş arıyorum hemen erkek misin diyorsunuz.Erkek misin senburaya kiz tavlamaya geldin sanki
Ne bilim gelin arakadas olalim filan yazincaErkek olsaydı mune kapatirdı onun üyeliğini coktaan
Gelmeyin arkadaş olmayalım mı yazsaydım ? Neden böylesiniz ? Sizin gibi düşünenler yüzünden arkadaşım yok empati yapsa ıza,kızlar kız arkadaş arayamaz mı ?Ne bilim gelin arakadas olalim filan yazinca
Yo tamamGelmeyin arkadaş olmayalım mı yazsaydım ? Neden böylesiniz ? Sizin gibi düşünenler yüzünden arkadaşım yok empati yapsa ıza,kızlar kız arkadaş arayamaz mı ?
Yalnızlık da güzel bazen çok sıkıcı ama ınsan krndı kendıne yetebılmelıHiç arkadaşım yok,izmirde yaşıyorum,19 yaşındayım. liseden arkadaşım vardı kazık attı onun harici ya uzakta ya da arayıp sormuyolar,yazmayınca yazmıyolar... Arkadaş istiyorum dost diyebileceğim birini,gezebileceğim birilerini. Çok yoruldum erkeklerle konuşmaktan gezmekten. Kızlar sıcak kanlı olmuyor genelde,canlı yayınlarda tanışmak istiyorum fake hesap sanıp erkek sanıp tersliyorlar. Ben arkadaş arayacak insan değilim inanın kötü bir insan hiç olmadım insanları sevdim,iyilikle yaklaştım tam tersini gördüm hep. Diyeceğim şu ki benim gibileri varsa gelin arkadaş olalım kurtulalım bu yalnızlıktan, her şehirden de olur yeterki gönüller bir olsun bir şekilde buluşur,görüşürüz.
Tanışalım o zaman hangi şehir yaş kaç kader ortağımmBen de bu aralar bunalmış durumdayım. Eski dostluklarım da yeni kurduğum arkadaşlıklar da var ama şu aralar sadece benim itelememle ilerlediğini hissettiğimden görüşelim buluşalım şuraya buraya gidelim demekten vazgeçtim. Düşündüm ki tek başına da çoğu şey keyifli oluyor yoksa karşıdaki insan memnuniyetsizse o bu yaptığımızdan keyif alıyor mu sıkıldı mı bunaldı mı diye düşünmek de insanı yoruyor...
Güzel arkadaşlıklara, dostluklara özeniyorum. Bende var sanırdım ama tam kafamın uyuştuğu ve istediğim şekilde değil. Haftada 2-3 oturup günün yorgunluğunu almalı çay kahve bira içmeli arkadaş aranır.