Hiç arkadaşım yok neden böyle

yorgunanaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
85
50
8
30
Arkadaşlar belki size küçük gelebilir ama benim için büyük bi sorun. Hiç arkadaşım yok varolan arkadaşlıklarim da benim fazla alıngan olmam sebebiyle bitti yaş 29 ama bir tane konuştuğum arkadaşım yok. Sanırım enerjimle itiyorum. Kimse arkadaş ta olmak istemiyor . Ben de girişken biri değilim sosyal biri de değilim ancak arkadaşlarım olsun istiyorum. Ne yapabilirim.

Her şeyden sürekli şikayet eden biriyseniz insanlar sizinle arkadaşlık kurmak istemeyebilir. Bir diğer neden ise gereksiz yere insanları red ederseniz yine yanlız kalırsınız.

Arkadaşlar belki size küçük gelebilir ama benim için büyük bi sorun. Hiç arkadaşım yok varolan arkadaşlıklarim da benim fazla alıngan olmam sebebiyle bitti yaş 29 ama bir tane konuştuğum arkadaşım yok. Sanırım enerjimle itiyorum. Kimse arkadaş ta olmak istemiyor . Ben de girişken biri değilim sosyal biri de değilim ancak arkadaşlarım olsun istiyorum. Ne yapabilirim.
Zaten Dünya hatta Türkiye çok zor bir yer. İnsanlar da kimsenin tribini çekmek zorunda değil ki, herkesin hayatta yaşadığı zorluklar var güzelim insanlar o zoruklar ile mücadele ederken de katlanmak istemiyor kimseye, sen davranışlarını biraz törpüle bence, kız ben koç burcu olup da trip sevmeyen biri olmayaydım arkadaş olurdum sana. 🥰😘 1-2 tane olsun sağlam arkadaş yeter bence cancağzım

Mizahsel bı yapım yok belki de insanlara sıkıcı geliyorumdur genelde ortamlarda silik biriyim bundan olabilir mi . Sakalasmayi bilmem mesela veya dozunu bilmem

Bence olayın alınganlıkile ilgisi yok okul hayatımda ve sosyal ortamlarda gördüğüm kadarıyla insanlar kendi halinde egosu havası olmayan naif az konuşan insanlatı küçümser arkadaşlık etmek istemez. Kendilerini ne b. K sanıyprlarsa artık.

Benim önceden çok fazla arkadaşım dediğim insanlar vardı ama anladım ki onların arkadaşı değilmişim bende hepsini sildim hayatımdan kimsede umurumda değil emin ol tek olmak çok daha iyi sahte insanlardan

Yaş 30.ben de aynı dertten muzdaribim. Çok üzülüyorum. Konuşabileceğim kimsem yok. Nerde hata yaptım bilmiyorum

Back