Kızlaaaar gelinlik ayakkabımı aldım ayyyyy çok mutluyummBu resimdekinin ekrusu olacak Oldum olası bu modelde ve dantelli bi ayakkabı istemişimdir gelinliğim için, hep hayalini kurduğum modeldi ve hiç ummadığım bi anda buldum! Kayınvalidemle nişan için gecelik sabahlık falan bakmaya çıkmıştık, Ankara'da Soysal pasajı var oraya girdik aldık işte çamaşırları vs leri. Sonra kayınvalidem illa ki ponponlu terliklerden de alalım dedi Ben de bayılırım öyle kokoş sevimli şeylere tmm dedim, tam o terlikleri aldık çıkıyoruz dükkandan bu ayakkabıyı gördüm ve bayıldım. Anneciğim saolsun hemmen aldı
Ay kızlar çok duygulandım, sonuçta benim hep hayal ettiğim ayakkabıydı ama orda şımarıklık etmemek için çok belli etmemeye çalıştım duygularımı, kendimi tutmaya çalıştım ama kayınvalidem beni çok iyi tanımış heralde ki sen bunu beğendin hemen alalım hazır gönlüne göre bişey olmuşken dedi.
Nasıl sizce? Topuğu falan aynen bu yüksekliklte ama ön kısmındaki platform inanılmaz rahatlatıyor ayağı, düşünenlere tavsiye ederim kesinlikle.
Teşekkür ederim çok mutlu oldum beğendiğineÇok güzelmiş canım ayakkabın, kayınvaliden de pek iyiymiş, seni kırmamış hemen, baksana
Fiyatı ne kadar canım? aklımda bulunsun, gerçi ben bu kadar yüksek topuklu giyemem, boy sorunumuz yok, bizler uzun çiftiz ama, alışkın değilim, rahat edemem sanırım
ayy çok saol canım yaaçok güzelmis canım güle güle kullan. ayrıca kayınvalidene de maaşallah.
çok sanslısın aradıgın gıbı olmus...kayınvaldende çok ıyı kadın ..maşallah...
canım daha geçen hafta aynı mağazada aynı ayakkabıyı denedim. gerçekten o mağazada çok güzel modeller var.birde çenesi düşük ağzı çok iyi laf yapan genç bi satıcı var ayakkabı benimde çok hoşuma gitmişti ve senin de dediğin gibi çok rahat ama nişanlımla aramda çok az bi boy farkı olduğu için almadım sizde boy sorunu yoksa güle güle kullan
güle güle giyin.. benimde istediğim ayakkabı buna benziyor. bende bu tarz bi platform istiyorum. giyebilir miyim diye tereddütteyim açıkcası..
güle güle giyin.. benimde istediğim ayakkabı buna benziyor. bende bu tarz bi platform istiyorum. giyebilir miyim diye tereddütteyim açıkcası..
çok beğendim çok şık.güle güle kullanın
çok saol canım çok sevindim beğenmeneben bu ayakkabıya bayıldııımmm güle güle kullan :) soysala uzun zamandır hiç bakmamıştım kızılaya gidiince ilk işim bu ayakkabıya bakmak olacak :)
ayy çok saol canım beğenmene çok sevindimvalla harıka bır ayakkabı güle güle giy cnm :) bende bayılıyorum platformlu ayakkabılara..
çok teşekkürlerrÇok şık güle güle giyy
biraz yüksek ama üstünde rahat edebileceksen çok iyi
güle güle giy
bence çok çok güzel. güle güle giy canımm. ne iyi kaynanan varmış maşallah. bizimki tam bi cadı
çokkk şıkkk çok beğendim. güle güle kullan :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?