Gelinlik Ayakkabısı Hiç aramadığım anda ayakkabımı buldum kızlar!

sedergine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
249
0
0
Ankara
Kızlaaaar gelinlik ayakkabımı aldım ayyyyy çok mutluyumm Bu resimdekinin ekrusu olacak Oldum olası bu modelde ve dantelli bi ayakkabı istemişimdir gelinliğim için, hep hayalini kurduğum modeldi ve hiç ummadığım bi anda buldum! Kayınvalidemle nişan için gecelik sabahlık falan bakmaya çıkmıştık, Ankara'da Soysal pasajı var oraya girdik aldık işte çamaşırları vs leri. Sonra kayınvalidem illa ki ponponlu terliklerden de alalım dedi Ben de bayılırım öyle kokoş sevimli şeylere tmm dedim, tam o terlikleri aldık çıkıyoruz dükkandan bu ayakkabıyı gördüm ve bayıldım. Anneciğim saolsun hemmen aldı
Ay kızlar çok duygulandım, sonuçta benim hep hayal ettiğim ayakkabıydı ama orda şımarıklık etmemek için çok belli etmemeye çalıştım duygularımı, kendimi tutmaya çalıştım ama kayınvalidem beni çok iyi tanımış heralde ki sen bunu beğendin hemen alalım hazır gönlüne göre bişey olmuşken dedi.
Nasıl sizce? Topuğu falan aynen bu yüksekliklte ama ön kısmındaki platform inanılmaz rahatlatıyor ayağı, düşünenlere tavsiye ederim kesinlikle.

Eklentiler

• $2010-nwt-gianmarco-lorenzi-lace-peep-toe-shoes-cc9cc.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 124
Çok güzelmiş canım ayakkabın, kayınvaliden de pek iyiymiş, seni kırmamış hemen, baksana
Fiyatı ne kadar canım? aklımda bulunsun, gerçi ben bu kadar yüksek topuklu giyemem, boy sorunumuz yok, bizler uzun çiftiz ama, alışkın değilim, rahat edemem sanırım

çok güzelmis canım güle güle kullan. ayrıca kayınvalidene de maaşallah.

çok sanslısın aradıgın gıbı olmus...kayınvaldende çok ıyı kadın ..maşallah...

Teşekkür ederim çok mutlu oldum beğendiğine Ya fiyatı 169 du da 120 ye mi indi ne sanırım inan tam hatırlamıyorum. Ama ya 169 ya 159 öyle bişeydi de tam şu kadar dersem yalan söylemiş olurum. Soysal pasajına girince sol tarafta dönüyosun ikinci dükkan olması lazım. Ayakkabının içinde marcelli yazıyo ama o markası mıydı dükkanın adı mıydı bilemedim şimdi :44: bide ordan terlik falan alınca adam indirim yaptı. Terlik de 79 du sanırım. Bi daha yolum düşerse ayrıntılı bakarım fiyatına da dükkanın adına da

çok güzelmis canım güle güle kullan. ayrıca kayınvalidene de maaşallah.
ayy çok saol canım yaa Kayınvalidemle iyi anlaşıyoruz saolsun vallahi. Ama şöyle de bişey var ben hiç bunu alalım şunu alalım falan demiyorum yani çok çekingenim o konuda öyle elime aldığım modele nasıl baktıysam artık anladı heralde kadıncağız Bide kendisi çok zor evlenmiş, bazı şeyler içinde uhde kalmış o yüzden bana herşeyi yapmak istiyor, saolsun Darısı her gelinin başına vallahi

çok sanslısın aradıgın gıbı olmus...kayınvaldende çok ıyı kadın ..maşallah...

Evet hakikaten şans oldu canım ya, çünkü gelinlik ayakkabıları genelde taşlı falandı benim gördüklerim hep, bi türlü kafamdakini bulamam diyodum. İstediğim model çok basit olmasına rağmen gelinler hani genelde şatafatlı şeyleri isterler ya o yüzden bulamıyodum. Beklemediğim anda çıktı karşıma Kayıvalidem de saolsun hemen bakışımdan kaşımdan gözümden anlar hale geldi beni. Hassas bi annedir bide kendisini benim yerime koyabiliyo çok iyi bi şekilde. En önemlisi o sanırım. Ben de onun yerine koymaya çalışıyorum ve kırmamaya özen gösteriyorum. En mühimi de sanırım bu. İnşallah hep böyle sevgi ve saygının olduğu bi ilişkimiz olur

canım daha geçen hafta aynı mağazada aynı ayakkabıyı denedim. gerçekten o mağazada çok güzel modeller var. birde çenesi düşük ağzı çok iyi laf yapan genç bi satıcı var ayakkabı benimde çok hoşuma gitmişti ve senin de dediğin gibi çok rahat ama nişanlımla aramda çok az bi boy farkı olduğu için almadım sizde boy sorunu yoksa güle güle kullan

güle güle giyin.. benimde istediğim ayakkabı buna benziyor. bende bu tarz bi platform istiyorum. giyebilir miyim diye tereddütteyim açıkcası..

Ay dükkanı anlatabilmişim demek ki Canım ben ayakkabıyı giydim sözlümün ayağında ayakkabı yokken bile bi 5 cm falan kısaydım ki o da ayakkabı giyince daha da artacak. O açıdan rahatım Modeli beğendiysen platformsuz olanı da vardır bence, hafif daha az topuklusu falan. Eğer denk gelirsem yazarım sana

güle güle giyin.. benimde istediğim ayakkabı buna benziyor. bende bu tarz bi platform istiyorum. giyebilir miyim diye tereddütteyim açıkcası..

Canım ben hep internetten bakardım modellere hiç platformluyu giyebilirim diye düşünmüyodum ama inan o platform o kadar rahatlatıyomuş ki ayağı, topuklunun rahatsızlığını azaltıyor resmen. Ben evde falan deniyorum arada bak kesinlikle tavsiye ederim. O kadar saat yine illa ki rahatsız olacağız ama direkt topukludansa platformlu inan daha rahat olacaktır. Sen bi dene denk gelirsen

ben bu ayakkabıya bayıldııımmm güle güle kullan :) soysala uzun zamandır hiç bakmamıştım kızılaya gidiince ilk işim bu ayakkabıya bakmak olacak :)

çok beğendim çok şık.güle güle kullanın
çok teşekkür ederiiimm!
ben bu ayakkabıya bayıldııımmm güle güle kullan :) soysala uzun zamandır hiç bakmamıştım kızılaya gidiince ilk işim bu ayakkabıya bakmak olacak :)
çok saol canım çok sevindim beğenmene kesin git derim daha farklı modeller de vardı bence herkesin tarzına göre bişeyler bulabileceği bi yer soysal
valla harıka bır ayakkabı güle güle giy cnm :) bende bayılıyorum platformlu ayakkabılara..
ayy çok saol canım beğenmene çok sevindim normalde ben giyemem heralde diyodum ama bi giydim, direkt topukludansa bu platform çok daha rahatmış, tavsiye ediyorum herkese
Çok şık güle güle giyy
çok teşekkürlerr
biraz yüksek ama üstünde rahat edebileceksen çok iyi
güle güle giy

canım vallahi muhtemelen gecenin ilerleyen saatlerinde ayaklarım harap olmuş olacak ama düğünümde ayakkabımı değiştirip babet giymeyi düşünmediğim için nispeten daha az acıtacak bir model gibi geldi bu platformlu topuk. Bide danteline bayıldım inan topuğunu bile göremedi gözüm

bence çok çok güzel. güle güle giy canımm. ne iyi kaynanan varmış maşallah. bizimki tam bi cadı

çok teşekkür ederiiimmm kayınvalidem saolsun çok iyidir. Biz sözlümle 5,5 yıl oldu beraberiz, kayınvalidemle de o ilk heyecanla sözlüm hemen tanıştırmıştı beni. Dolayısıyla onu da o kadar zamandır tanıyorum, yani ilk günkü gibi birbirimize saygıyı da sevgiyi de eksik etmedik inşallah hep böyle gider. Senin k.validen ne cadılık yaptı? Bazen dinsizin hakkından imansız gelir misali cadıdan daha çok cadı olunca susup oturuyolar ama seninkine işler mi bilmem tabi

çokkk şıkkk çok beğendim. güle güle kullan :79:

Çok saol canım çok sevindim beğenmene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…