Kızlaaaar gelinlik ayakkabımı aldım ayyyyy çok mutluyumm
Bu resimdekinin ekrusu olacak
Oldum olası bu modelde ve dantelli bi ayakkabı istemişimdir gelinliğim için, hep hayalini kurduğum modeldi ve hiç ummadığım bi anda buldum!
Kayınvalidemle nişan için gecelik sabahlık falan bakmaya çıkmıştık, Ankara'da Soysal pasajı var oraya girdik aldık işte çamaşırları vs leri. Sonra kayınvalidem illa ki ponponlu terliklerden de alalım dedi
Ben de bayılırım öyle kokoş sevimli şeylere tmm dedim, tam o terlikleri aldık çıkıyoruz dükkandan bu ayakkabıyı gördüm ve bayıldım. Anneciğim saolsun hemmen aldı
Ay kızlar çok duygulandım, sonuçta benim hep hayal ettiğim ayakkabıydı ama orda şımarıklık etmemek için çok belli etmemeye çalıştım duygularımı, kendimi tutmaya çalıştım ama kayınvalidem beni çok iyi tanımış heralde ki sen bunu beğendin hemen alalım hazır gönlüne göre bişey olmuşken dedi.![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Nasıl sizce? Topuğu falan aynen bu yüksekliklte ama ön kısmındaki platform inanılmaz rahatlatıyor ayağı, düşünenlere tavsiye ederim kesinlikle.
![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
![KK55 :10: :10:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Ay kızlar çok duygulandım, sonuçta benim hep hayal ettiğim ayakkabıydı ama orda şımarıklık etmemek için çok belli etmemeye çalıştım duygularımı, kendimi tutmaya çalıştım ama kayınvalidem beni çok iyi tanımış heralde ki sen bunu beğendin hemen alalım hazır gönlüne göre bişey olmuşken dedi.
Nasıl sizce? Topuğu falan aynen bu yüksekliklte ama ön kısmındaki platform inanılmaz rahatlatıyor ayağı, düşünenlere tavsiye ederim kesinlikle.