Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç değil bir iki kez olabilir:))Evet aldatıldım hemde ilişkinin başında ona söylesem inkar ederdi hisleri kuvvetli biriyim vardı birşey çok güzel bir oyun oynadım oda konuştuğu kızla beni konuşturdu:))bende çıktım ortaya hani benimle konuşmak istiyordun diye oda yok yalnış oldu diye çevirmeye çalıştı:))sonraki ilişkim pek umrumda olmadığı için ben fırsat verdim gidip başkasıyla konuşmasına sonuç olarak iki kez aldatılmış oldum onuda şöyle anladım baktım bir değişmeler beni beğenmemeler var sonra söyledi tabi benimde umrumda değildi gözümün önünde gezdi ama gerçekten sevdiğim biri şuan öyle bir hareket yaparsa gözüm dönebilirBelirteyim ben evli değilim tabiki evli olanlarda durum daha farklıdır.
evet maalesef aldatıldım her ne kadar kocam hala kabullenmesede bu kötü duyguyu yaşadımen büyük belirti cep telefonu benim kocam teline şifre koymuştu şifreyi bana söylemiyordu ara ara sessizse alıyordu bunları bir erkek yapıyorsa bilin ki bir anormallik var ayrıca kadın hissediyor ve genelde yanılmıyor maalesef
![]()
allah iyilerle karşılaştırsın unuttursun inşallah canım. bide unutkan oluyolar mj silme teli temizleme face teki hareketleri silme gelmiyo akıllarına nasıl bi heycanla yapıyosalar. boşver onlar sana layık değilmiş böyle kabul et ama sevmesende asla kendini aptal yerine koydurma taviz verme derim canım
aldatılma lafını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor, Allah göstermesin
neyse ordan burdan duyduğum bilgileri söyleyeyim, evdeyken telefonunu kapatıyosa ya da sessize alıyosa altında bişey ara derim, bi de ruj lekesi saç kıl tüy ne bileyim açık verir elbet, erkekler sandığımız kadar pratik zeka değiller. zaten bazıları aldatıldığının anlaşılmasından bile çekinmez oldular bu devirde. bence kadın sezgileriyle bile anlar aldatıldığını![]()
Cep telefonu karıştırmak ve mail şifrelerini almak gibi bir yapım yoktur ilişkilerimde hiçte olmamıştır.
Bunun verdiği rahatlık mıydı,yoksa ahmaklığı mıydı bilemiyorum ama eski sevgilim hiç bir mesajını,internet geçmişini silmemişti vakti zamanında..
Birgün şeytan mı dürttü nedir o mutfakta bişeyler hazırlarken bakmak istedim telefonuna.
(Hislerimde hiç yanılmam çünkü)
Bir de ne göreyim.Meğer ben 1 aya yakın zamandır boynuzları takmış İzmir semalarında endamlı endamlı geziyormuşum
Hiç bir tepki vermeden o yemeğini yerken sadece telefonun mesaj bölümüne "B'itti" yazmış ve o şekilde önüne bırakmış çekip gitmiştim.
Aylarca acaba nasıl ve nerden patlaması olacak bu işin diye düşündüğünü biliyorum ortak arkadaşlarımız sayesinde.
Kendini zeka kübü sanan embesil
Neyse ki aradan 3 sene geçti.Artık çok çok çok mutluyum izi bile kalmadı ne acısının ne de kazığının![]()
ben bu konuyu açınca bazı hatunlar yok efendim kendine bukadarmı güvensizsin yada adama güvenmiyosan ne işin var bitir gibi yorumlar yazmış demek istediğim adamın aldatmasının önüne geç falan değil saf mutlu aşık gibi dolanmanın anlamı yokki demekki buna karşı çıkanlar yüzleşmek istemiyo aldatsada görmim mutluluğumu bozmayım diyo ben o laflardan bunu anlıyorum sanada çok geçmiş olsun canım
Korktum yaa bende hiçbişeyini karıştırmam :44:
Çok üşenirim ama o benim telefonumu elinden düşürmez
Ben onun telefonunda sadece oyun oynarım
Ama evini görsen dersin ki mutllu bu ev senin heralde sevgilin arada ziyarete geliyo
Öyle yerleştim eve arada okulunuda ziyaret ederim şirketede baskın yaparım
Daha napıyım ki![]()
yok canım ben etrafımda gördüklerimden sonra herşeyden korkar oldum kimseye güvenim kalmadı ne kadar güveniyo olsanda bakmak gerektiğinden yanayım aptal yerine konmak ağrına gidiyo insanın. reelde olmasada sanalda bişeyler yapanlar çok oluyo seninkide yapıyodur anlamında demiyorum ama her zaman dikkat etmek gerekiyo kendilerini çok akıllı sanıp kaç kişiyle oynuyolar sonra
Şu an içime dert oldu akşam alıyım ifadesini içim rahat etsin![]()
çaktırmadan oyun oynar gibi yap ozaman genelde oyun oynarım diyosunyabide bu son teknoloji telefonlar çıktıya artık nerde ne hesabı var hangisine bakcan bilmiyo insan en iyisi sadece alo denen telefonlar heralde
![]()