- 23 Ocak 2016
- 33.097
- 49.538
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #13.641
Allah daha iyi etsin canım sevindim. Burası günlük güneşlik ve çok sıcak ter içinde kalmışımKolum düzeldi iyiyim bugün. İşler birikti onları yapmaya çalışıyorum. Hava çok kötü sağanak yağış var umarım mamak tarafında yoktur. Orası direkt sel oluyor
Tam arabaya iniyorum sağanak tekrar başlıyor. Market bankamatik kargo işlerim vardı . Kargo kaldı pazartesiye. Eşimle gideceğim markete de. Günlük güneşlik zamanları özledik. Burası günlerdir sonbahar gibiAllah daha iyi etsin canım sevindim. Burası günlük güneşlik ve çok sıcak ter içinde kalmışım
Kolay gelsinn afiyet olsun niloşummDinlenme kahvemi içtim şimdi yemeğe girişicem eşim 5 te gidiyor yetiştirmem lazım menü imam bayıldı cacık sonra 1 kek çırpıcam daha çamaşır asılacak eh ütüyü de yapimmm bugün gario kadar çok var ki üşenmemek elde değil
Bizim de sonbahar gibiydi de 3 gündür ısındı baya sıcak ama orası yazın akşam soğuk oluyor dimiTam arabaya iniyorum sağanak tekrar başlıyor. Market bankamatik kargo işlerim vardı . Kargo kaldı pazartesiye. Eşimle gideceğim markete de. Günlük güneşlik zamanları özledik. Burası günlerdir sonbahar gibi
Burası tüm gün soğuk. Yaz inatlaştı gelmedi. Gelince de gitmem diyecek galibaBizim de sonbahar gibiydi de 3 gündür ısındı baya sıcak ama orası yazın akşam soğuk oluyor dimi
Benimkiler de açtı kuzu ben de sana çekerimok güzel açmış seninkiler deSardunyacıklarım
Azcık sansürledim cünkü kArşı apartman apaçık gözüküyordur. Belki burdadırlar falanEki Görüntüle 2868665
Yok aynısı burası da öyleydi ama oranın yaz gelmiş halinde akşamları serin dimi ben Haziran ve Temmuz aylarında gelmiştim ikisinde de akşam çok derindiBurası tüm gün soğuk. Yaz inatlaştı gelmedi. Gelince de gitmem diyecek galiba
Çok ta serin olmuyor niloyaYok aynısı burası da öyleydi ama oranın yaz gelmiş halinde akşamları serin dimi ben Haziran ve Temmuz aylarında gelmiştim ikisinde de akşam çok derindi
Sağol canım evi daha bitirmemiştim misafir odası kaldıydı az önce orayı da yaptım benim ofis gibi o oda da misafir gelecek azcık toplayım dedim rezil olmayımKolay gelsinn afiyet olsun niloşummbenim de ütüm var ama hiç halim yok
Ben kardeşimin yemin töreni için gelmiştim gündüz sıcaktan pişmiştik akşamüstü Turkuaz evleri var semti pek bilmiyorum kardeşim oraya kalmaya gidecekti bırakmaya gitmiştik dışarısı çok soğuktu o semtte çok şaşırmıştımÇok ta serin olmuyor niloya
Muz kabuğunu suya koydum o suyu döktüm baya canlandırdı sanki o canımBenimkiler de açtı kuzu ben de sana çekerimok güzel açmış seninkiler de
Bende sabahtan uaptım herşeyi yemeğimi bile yaptım misafir gelicek diye oda gelmediSağol canım evi daha bitirmemiştim misafir odası kaldıydı az önce orayı da yaptım benim ofis gibi o oda da misafir gelecek azcık toplayım dedim rezil olmayımsüpürdüm sildim adı misafir odası oturan yok
Orası yüksek Ankaranın dışında. Daima Ankara içinden birkaç derece soğuk olur ve eserBen kardeşimin yemin töreni için gelmiştim gündüz sıcaktan pişmiştik akşamüstü Turkuaz evleri var semti pek bilmiyorum kardeşim oraya kalmaya gidecekti bırakmaya gitmiştik dışarısı çok soğuktu o semtte çok şaşırmıştım
Yok canım muz kabuğu değil sardunyalar bakmasan da açıyor ondanMuz kabuğunu suya koydum o suyu döktüm baya canlandırdı sanki o canımdiğerleri bozuldu bakalım inşallau onlarda canlanır
Bende sabahtan uaptım herşeyi yemeğimi bile yaptım misafir gelicek diye oda gelmedi
Bende tam tersi salonda oturuyorum oturma odası ardiye gibiütülencekler kuruyanlar hep orda
Aa bilmiyorum canım Göksu parka gitmiştik ordan da oraya götürmüştük kardeşimi çok değişik bir şehir baya dağınık navigasyon olmasa vay kine vayOrası yüksek Ankaranın dışında. Daima Ankara içinden birkaç derece soğuk olur ve eser
Kolay şehirdir kız. Asıl istanbulda benim dengem bozuluyor. Orda nasıl yaşıyorlar şaşıyorumAa bilmiyorum canım Göksu parka gitmiştik ordan da oraya götürmüştük kardeşimi çok değişik bir şehir baya dağınık navigasyon olmasa vay kine vay
Evet evet sardunyalar öyleymişte pembe bu kadar açık değildi tomurcukluydu sanki o suyu dökünce birden serpildilerYok canım muz kabuğu değil sardunyalar bakmasan da açıyor ondanbenim de küpeli ölmeye yakın umarım kurtardım köye gidince çok güneş altında yanmış ayy birbirimizi teşvik edelim ütüyü yapalım bugün
Orası da öyle navigasyonla bile köprü girişini 2 kez kaçırıp yeniden dolanmıştık Bursa kolay yaKolay şehirdir kız. Asıl istanbulda benim dengem bozuluyor. Orda nasıl yaşıyorlar şaşıyorum
Aa nasıl birşey acaba damla damla eşim izne çıkınca pek evde durmayız duvarın dibine indiricem ben de inşallahEvet evet sardunyalar öyleymişte pembe bu kadar açık değildi tomurcukluydu sanki o suyu dökünce birden serpildilerkimisi bir düzenek kuruyor çiceklerin dibine damla damla su akıyor evden gitsen bile
Yaa yapmamız lazım bence de evet ama azcık güneş batsında hava serinlesin bu birkaç gün aşırı sıcak olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?