- 23 Ocak 2016
- 33.107
- 49.552
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #13.421
Ben yemeği yaptım eşim yedi ben diyetteyim ona eşlik edemedim dönünce yiyeceğim kahvaltıyı geç yaptık çünküBende içtim bitirdim yemek yapmaya kalkcam şimdi
Arı gibisin maşallahBen yemeği yaptım eşim yedi ben diyetteyim ona eşlik edemedim dönünce yiyeceğim kahvaltıyı geç yaptık çünkü
Mutfağı topladım dönünce bulaşık makinasını boşaltırım. Çamaşırlar kurur 2 makina serdim akşama da ütü inşallah oturma odasını dipköşe silicem şimdi dışarıda işlerim var çıktım 5 ten sonra çıkıcam demiştim o saate kadar evdeki yapılacakları da yaptım oh miss
Selam maşallah canımselam kızlar umarım iyisinizdir .aşım çıktı sonunda yarın gidip yaptıracağımm.darısı size
Sağol canımArı gibisin maşallah
Bende bir makine çamaşır attım biraz yıkattım şimdi bekletiyorum azcık suyun işinde
Yemek hazırladım yedik topladım
Fırını temizledim of ne yağ birikmiş bidaha her kullanımda silicem böyle çok zorlanıyorum
aynen arada fırını kaldırıp atasım geliyorSağol canımarı lafını duymak iyi geldi darısı karınca gibiye
Fırının içi neden o kadar kötü oluyor dimi ya sinir oluyorum ben de her kullanımda silmek de zor geliyor sarı bezle silince kapkara oluyor bez
Ben de ben deaynen arada fırını kaldırıp atasım geliyor
ben 10 gündür hiçbir şey satamadım hatta bir aydır sadece 23 tlye mayo sattım kızın.2. El piyasası da zor durumda.maşallah sana satmaya devammmHalıyı gidip aldım Ya.. x olan navigasyon kapıya kadar götürdü
Eve getirdiğim gibi de satıldı Allah bereket versindaha ilanlara koyacaktım yav
rahatsızdım biraz böbrek ağrım vardı iğne yaptırdım iyiyim 2 gündür.neler yaptığıma gelirsek hemen hemen hiçbirşeyC ceycey0406 ben de seni etiketlicektim nerelerdesin neler yapıyorsun diye
Ay sorma ya çok kötü gerçekten bide ben aptal gibi gidip rezidansı dışarda almışım. Daha da çok zor temizlemesiSağol canımarı lafını duymak iyi geldi darısı karınca gibiye
Fırının içi neden o kadar kötü oluyor dimi ya sinir oluyorum ben de her kullanımda silmek de zor geliyor sarı bezle silince kapkara oluyor bez
benimki de öyle maalesef.evim yapılsın hemen değiştireceğim.en kolay temizlenen hangisiyse onu alacağımm bezdümmm gariiAy sorma ya çok kötü gerçekten bide ben aptal gibi gidip rezidansı dışarda almışım. Daha da çok zor temizlemesi
ben kıyafet ayakkabı vs ağrlıklı sattığımdan dolap uygulamasında satıyorum ama eşyalar büyükse letgo daha mantıklı sanırım.dolap a büyük eşyada koyuyorlar elden teslim şartıylaKızlar nasıl satıyorsunuz ya bende birsürü kullanmadığım eşya var satmak istiyorum. Şu düğün aşamasında gereksiz alınan birsürü şey var haybeye yer kplıyor
Ben dolap uygulamasını kiyafetlerimi satmak için indirmiştim bir tane etiketli mont aldımben kıyafet ayakkabı vs ağrlıklı sattığımdan dolap uygulamasında satıyorum ama eşyalar büyükse letgo daha mantıklı sanırım.dolap a büyük eşyada koyuyorlar elden teslim şartıyla
ben bir sürü etiketli ürün aldım oradan.piyasadan çok uygun fiyatlara hem de.aldıklarımdan da sattıklarımdan da memnun kaldımBen dolap uygulamasını kiyafetlerimi satmak için indirmiştim bir tane etiketli mont aldımbaktım işin tadı yok hemen sildim sözde kıyafet satacaktim
Benim de eskisi gibi satışlar yok koronadan dolayı almaya çok insan gelmiyor vasıtaları kullanmaya korkuyor insanlar ama kapanmadan beri biraz açıldı çok şükür kıyafet ben de pek satamıyorum bayadır ev ürünleri daha çok gidiyorben 10 gündür hiçbir şey satamadım hatta bir aydır sadece 23 tlye mayo sattım kızın.2. El piyasası da zor durumda.maşallah sana satmaya devammm
Dolabı sevmedim ben ama gardropstan çok satış yaptım hatta çok ilgilenmediğim halde 792 tl lik satış yapmışım ilgilensem daha çok olur herhaldeBen dolap uygulamasını kiyafetlerimi satmak için indirmiştim bir tane etiketli mont aldımbaktım işin tadı yok hemen sildim sözde kıyafet satacaktim
Geçmiş olsun canım olsun sağlık olsun da işler bir şekilde olur taş mı var böbreğinderahatsızdım biraz böbrek ağrım vardı iğne yaptırdım iyiyim 2 gündür.neler yaptığıma gelirsek hemen hemen hiçbirşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?