- 23 Ocak 2016
- 33.119
- 49.562
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #13.181
Sabun kokusu ben de severimŞimdi heryeri deterjan kokusu sarar en sevdiğim
Evde sabun kokcak beyaz sabun, arap sabunu mis gibi
Ben de sildim ayni anda miMutfağı sildim oturdum dinleniyorum
Aynı anda silmişizBen de sildim ayni anda mi
sildik?
Ben de yeni uzandim
Tezgah mis gibi ocak da silindi. Yerler bal dök yala nasil güzel parlıyor fayanslar
Hayırlı olsun güle güle kullan❤Az önce internetten şapkamı aldım hava soğuk yağışlı yaz gelecek gibi durmuyor sanki
Eki Görüntüle 2863709
Güneş gözlüğü de pembe alırım da kocam ona da el attı
Aa nasıl kalkmış yaa hiç yokmu artıkSabun kokusu ben de severimdeğişik değişik sabunlar hele daha çok severim ama şu katı sabunlar kalkmış kız çok az seçenek var artık marketlerde aman katı sabunlar kalkmasın da şu beyaz olanlar önceden terasta halı yıkardık alırdık elimize beyaz kalıp sabunu sür halıya dur temizlensin nerede kaldı o günler şimdi hepimiz hanım olduk halı yıkamacılar geliyor
Evet sabunların çoğu kalkmış çeşit çeşit katı sabunlar yok sıvı sabunlar var şimdi çeşit çeşitAa nasıl kalkmış yaa hiç yokmu artık
Ay evet yaa dimi serin serin suyyn içinde köpürte köpürte valla terapi gibiydişimdi dediğin gibi bi halı yıkasak 1 hafta yatarız
Çok cüzeller
Neden yaa ne güzellerdiEvet sabunların çoğu kalkmış çeşit çeşit katı sabunlar yok sıvı sabunlar var şimdi çeşit çeşit
Güneş gözlüğüm bozuldu eşim ona el attı bakıyor umarım matrix gözlüğü gibi almazsın dedimÇok cüzeller
aa bunlar güzelmiş beğendimm
Evet ben de çok severdim bakıp bakıp 1 tane sabun alıp gelirdim onla kendimi yıkarsam aynı reklamlardaki gibi olucam sanırdımNeden yaa ne güzellerdi
Aldım ceyceycim de yaz gelecek gibi durmuyor telefonuma bildirim geldi yarın şemşiyenizi alın yağışlı diyoraa bunlar güzelmiş beğendimm
ben 3 oda temizledim bugün yemeklerim vardı makarna yaptım cacık yaptım sadece.kitap okudum biraz dışarı hiç çıkmadım hava rüzgarlı.ha esra erolu da izledim memlekette kim kaçmış kim çocuğuna dna istemiş bilmem lazımdı eksik kalmayayım dedim.kişisel bakım sadece maske yaptım yeterEn son mutfağı sildim oturdum ya öylece oturuyorum sündüklük demek işte tam da böyle birşey
geç gelir geç gider.mevsimler kaydıya ondandırAldım ceyceycim de yaz gelecek gibi durmuyor telefonuma bildirim geldi yarın şemşiyenizi alın yağışlı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?