- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.941
Burda 7 civarlarıydı belki bölge bölge farklılık gösterir bak bu hafta pazarda da 7ydi meselaSağol canım
Siz de 7 ye iyi vermişsiniz burda pazarda genelde 6ydı
Adetin bitmezse söyle hangi cüz okuyayım ben inşallah
Yok İstanbulla zaten 1 2 tl oynuyor burayla TV de görmüştüm yarınki cüzünü okuyayım canım ben söyle stres yapmaBurda 7 civarlarıydı belki bölge bölge farklılık gösterir bak bu hafta pazarda da 7ydi meselabize hep pahalı herşey
Niloşum yaa kalbini seveyimmYok İstanbulla zaten 1 2 tl oynuyor burayla TV de görmüştüm yarınki cüzünü okuyayım canım ben söyle stres yapma
Yok kız ne olacak sabah erken uyanıyorum duasını kaçta yapıyorlar adetinin kaçıncı günüNiloşum yaa kalbini seveyimmçocukla hiç uğraşma canım ben sabah okucam onu eğer sabah okuyamazsam yarım kalırsam falan öyle söylerim olurmu. Şimdi hiç uğraşa girme uyu yorulmuşsun
Tül perde diktirkolay gelsin.halılar benim de yıkanacak.storunda metresine 8 tl dedi halıcı.servet ediyor yıkaması bu hesapla.bir de söküp takması var.düşünüyorum ne yapayım diye
kendi evim olsa diktirirdim ama evim henüz yapılmadı.oraya yaptıracağım perde şimdi masrafa girmeyeyim.zaten ev hediyesi yaptırırlar biz çok eve yaptırdık hediye.Tül perde diktir
okullar açılmadan bir bitseydi bu sene.bugün avm ye gittim 2. kez.klima da çalışmıyor bayılacaktım havasızlıktan.hayy bu virüsü başımıza kim sardıysa?Tül perde diktir
Ben de bankaya gittim calismiyor, avm de calisiyor kabusssokullar açılmadan bir bitseydi bu sene.bugün avm ye gittim 2. kez.klima da çalışmıyor bayılacaktım havasızlıktan.hayy bu virüsü başımıza kim sardıysa?
Yarın 6. Günü ya hiç bu kadar sürmezdi ben bi öacun kullandım geçtiğimiz ay ondanmıdır nedir. Ama bugün leke leke geldi sabaha bitmiş olur bence bende 6:30da uyanıyorum ya geri uyumam okurum hemen. Eğer olmazsa söylerimYok kız ne olacak sabah erken uyanıyorum duasını kaçta yapıyorlar adetinin kaçıncı günü
Ben de senin kalbini seveyim
Ben geçen sene halılarla aynı fiyatta yıkatmıştım. Hatta hiç sormadım halılarla verdim. Geldiğinde çok yüksek bi fiyat çıkmıştı yıkamacıyla ters düşmüştüm. Meğerse storlarda yüksek fiyatla yıkanıyormuşkolay gelsin.halılar benim de yıkanacak.storunda metresine 8 tl dedi halıcı.servet ediyor yıkaması bu hesapla.bir de söküp takması var.düşünüyorum ne yapayım diye
en iyisi atayım storları yerlerine gazete kağıdı yapıştırayım.kirlendikçe yeni gazeteyle değişirim hem de okurum onları evde sıkıldıkçaBen geçen sene halılarla aynı fiyatta yıkatmıştım. Hatta hiç sormadım halılarla verdim. Geldiğinde çok yüksek bi fiyat çıkmıştı yıkamacıyla ters düşmüştüm. Meğerse storlarda yüksek fiyatla yıkanıyormuş
Tamam canım iyi gecelerYarın 6. Günü ya hiç bu kadar sürmezdi ben bi öacun kullandım geçtiğimiz ay ondanmıdır nedir. Ama bugün leke leke geldi sabaha bitmiş olur bence bende 6:30da uyanıyorum ya geri uyumam okurum hemen. Eğer olmazsa söylerimöğlende yapıyorlar sanırım niloşum
Günaydın canımm tamamTamam canım iyi gecelerolmazsa söylersin tamam mı
Evet tatildeNiloyatospikk niloya tatildemi profil fotogragından
Okudum çok şükür canımşimdi biraz çıkıyorum yürümeye
Markete diye çıktım anneme geldim sahile gitmedimEvet tatilde
Allah kabul etsin canım ayy benim yerime de yürü canım sahili özledim şuan gidemiyoruz eşim bu hafta gündüzcü yasak bitimine yakın geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?