- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.881
2 3 tane olsa yıkarım da tüm camlarımda var zor iş yıkayamam.balkonumda aşağıya su akıtıyor o iş hiç olmazStor benim sadece mutfakta vardı ama herzaman yıkanmıyor diye çıkarıp normal perde taktım şimdi sık sık atıyorum makinaya temiz kokuyor mutfak..
Ama storu kullandığım zaman balkonum müsait olduğu için yumuşak bir tülle kendim yıkıyordum temiz oluyordu
Aboooo valla dünya para tutar bütün camlarda varsa2 3 tane olsa yıkarım da tüm camlarımda var zor iş yıkayamam.balkonumda aşağıya su akıtıyor o iş hiç olmaz
Kardeşim de WiFi olmadan evvel annemin netine çökerdi Türk Telekoma geçti hiç öyle bir derdi kalmadı annem babam ben eşim erkek kardeşim kız kardeşim hepimiz Türk TelekomuzYok yaa benim arkadaşım 5 ay önce türk telekoma geçti geçenlerde bana diyor ki tekrar vodafona geçmek istiyorum diyorben nidem nerelere gidem şimdilik idare ediyorum hem annem internetini kullanmıyor oda faturalı hattını kendi telefonuma taktım onu kullanırım
yenilesem aşağı yukarı aynı para olacakAboooo valla dünya para tutar bütün camlarda varsa
Şimdilik öyle bir düşüncem yok ama belki birgun geçerim
sen bekardın değil mi zerre?Şimdilik öyle bir düşüncem yok ama belki birgun geçerim
Evetsen bekardın değil mi zerre?
en kısa zamanda evlenmeni ve kaynana görümcek konuları açmanı bekliyorum o zaman
Yaa çok kötüsünen kısa zamanda evlenmeni ve kaynana görümcek konuları açmanı bekliyorum o zaman
kız ne yanlış anlaıyorsun ne kadar iyi kayınvalidem görümcem var diye konu açarsın.bak benim bir tane konum yok onlar hakkında.ben okuldaki velilere ve sınıf annelerine takığım onlar hakkında konu açarım her seneYaa çok kötüsün
pandemi bitince evlen zaten.bu dönemi bahane edip altın getirmiyorlar çünkü düğünlere nikahlara.Yaa çok kötüsün
He he kesin ben yanlış anladımkız ne yanlış anlaıyorsun ne kadar iyi kayınvalidem görümcem var diye konu açarsın.bak benim bir tane konum yok onlar hakkında.ben okuldaki velilere ve sınıf annelerine takığım onlar hakkında konu açarım her sene
Aloooopandemi bitince evlen zaten.bu dönemi bahane edip altın getirmiyorlar çünkü düğünlere nikahlara.
ben erken evlenmedim iyiki de öyle yapmışım.gezdim tozdum istediğim kadar uyudum .şimdi öyle mi kahvaltısı canlı dersi ev işi derken zaman yetmiyor.pandemi de bir de eve tıkıldık üstüne.keyfini çıkar bu günlerin bir daha geri gelmezzzzzzAlooooevlenmiyom ben yaa
Ama şu pandemi sürecinde bir nikâhla kurtulsam ne güzel olurdu demiyor değilimne o öyle düğündü kınaydı carttı curttu hiç benlik değil ama başkalarının düğününe kınasına gitmeyi severim orası ayrı
Pandemi sayesinde herkes ev hanımı olduben erken evlenmedim iyiki de öyle yapmışım.gezdim tozdum istediğim kadar uyudum .şimdi öyle mi kahvaltısı canlı dersi ev işi derken zaman yetmiyor.pandemi de bir de eve tıkıldık üstüne.keyfini çıkar bu günlerin bir daha geri gelmezzzzzz
ben evde oturmayı hiç sevmem her gün dışarı çıkardım .Ama kronik hasta olduğumdan 1 yılı geçti ne evime kimse geldi ne de ben gittim.ilk defa dün avm ye gittim sırtımdan soğuk terler boşandı korkudan.bu hayat hayat değil.Arabaya binsem gidecek yer yok ayol her yer riskli deli gibi dolanıp bir de markete uğrayıp eve dönüyorum.sıkıntıdan Esra Erol doya doya moda izliyorum şaka gibiPandemi sayesinde herkes ev hanımı oldubugünlerin geri gelmeyeceğini biliyorum ama...sağlık olsun diyorum
Bende evcil bir insanım ama bu kadar değil bu çok fazla. Maske olduktan sonra çokta korkma derim ama sen kronik hastaymışsın o yüzden kork.ben evde oturmayı hiç sevmem her gün dışarı çıkardım .Ama kronik hasta olduğumdan 1 yılı geçti ne evime kimse geldi ne de ben gittim.ilk defa dün avm ye gittim sırtımdan soğuk terler boşandı korkudan.bu hayat hayat değil.Arabaya binsem gidecek yer yok ayol her yer riskli deli gibi dolanıp bir de markete uğrayıp eve dönüyorum.sıkıntıdan Esra Erol doya doya moda izliyorum şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?