- 23 Ocak 2016
- 33.127
- 49.570
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.841
Yazın da patik babet çorap giyerim evde dışarıda giymem güneş ısıtıyorBen evde yaz kış çorap giymem
Kanapeye yığıldım esra erol izliyormuş annemHazır kanepeye uzanmışken uyusam mı neCookiie şekerleme beni çekiyor şuan çok fena bir sürü iş beni bekliyor uyuma fikri kestirme fikri çık aklımdan
Aa ben çok sıcağı sevememBi birini giyiyorum bi birini kışın çok üşürüm ben eşim kızım çorapsız yatar ben çorapla
Uyudunmu niloşumHazır kanepeye uzanmışken uyusam mı neCookiie şekerleme beni çekiyor şuan çok fena bir sürü iş beni bekliyor uyuma fikri kestirme fikri çık aklımdan
Bende ona bakıyorum yaaKanapeye yığıldım esra erol izliyormuş annemtüm ülkenin evli kadınları başka adama kaçmış ayol. Pandemi bile dememiş kaçmışlar
Kaçtıkları da bir şey olsa bariBende ona bakıyorum yaabiz anamıza babamıza gidemiyorz millet kocaya kaçıyo
Bide şey he gerçekte görsem hiç ummayacağım insanlarKaçtıkları da bir şey olsa baritopu sorunlu arızalı
Marjinal insanlar değil haklısın.kadın köyde oturuyor 4 adama dna yaptırdı 4 ü de baba çıkmadı geçenlerde.Görünüşte yanıltıcı işteBide şey he gerçekte görsem hiç ummayacağım insanlarbu programlar sayesinde zaten herkesten herşeyi bekler pldum
Esra Erol izliyoruz şaştıkça şaşıyoruzNapiyonuz?
Geçen yıl ki konularla hep ayni hic değişmiyor.Esra Erol izliyoruz şaştıkça şaşıyoruz
Esra Erol önceden evlendiriyordu şimdi de kocaya kaçanlarla mı ilgileniyorKanapeye yığıldım esra erol izliyormuş annemtüm ülkenin evli kadınları başka adama kaçmış ayol. Pandemi bile dememiş kaçmışlar
Şimdi de ayrılması gereken çiftlerle ilgileniyor.Esra Erol önceden evlendiriyordu şimdi de kocaya kaçanlarla mı ilgileniyor
Ben de bazen 1 tane tşört ütülüyorum üşeniyorum gerisini bi ara yapıyorumAa ben çok sıcağı sevememkansızlık falanmı var acaba
Uyudunmu niloşum
Yazamadım yemek hazırla ye mutfağı topla bide eşime bitane tişört ğtüledim birazdan devam edicem azcık hava serinlesin
Napıyorsun NurcumŞimdi de ayrılması gereken çiftlerle ilgileniyor.
Bekarlar kaçsa bari içim yanmaz. Kaçan da kaçıran da evli artıkŞimdi de ayrılması gereken çiftlerle ilgileniyor.
Taş yağsa kafamıza elhamdülillah diyecek kıvama geldikBekarlar kaçsa bari içim yanmaz. Kaçan da kaçıran da evli artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?