- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.801
E artık dursunlar o kadar seneden sonra vallaBeni de sürüklemeye çalışıyordu da artık 11 sene oldu işlemiyor gidemicem diyorum geçiyorum artık söylemiyor yakın akrabalara zaten gidiyorum
Biyanımda açık öğretimden psikoloji, pedagoji gibi bir bölüm varmı bilmiyorum ama aslında varsa onu okusammı diye aklıma gelmiyor değil. En azından evden çalışmak daha güZel. Onuda gidip çalışmak için falanndeğil. Sırf anne olmak nasip olursa tam donanımlı olmak için. İyi bir birey yetiştirmek için istiyorum.Olsun dünya hali( yumuşak a klavyede bulamıyorum) almışsın ya diplomayı ev hanımı ol ne olacak durumu iyi olan kadınların çalışmaması daha iyi aslında hem ev işi hem el işi zor yani
İngilizcen iyi dimi ne güzel ya ben bi ara yeniden başlamıştım çalışmaya bıraktım hergün yarım saat çalışsam yetecek temeli unutmamışım ama pratiğe dökmek istiyorumPandemi bitince çalışacağım bir 5 yıl. Hiç olmadı İngilizce ders veririm
Geçen seansımda terapistim bana psikoloji okumamı önerdi yaşayan hasta olarak okumalısınız dedi benden geçti artık dedimE artık dursunlar o kadar seneden sonra valla
Biyanımda açık öğretimden psikoloji, pedagoji gibi bir bölüm varmı bilmiyorum ama aslında varsa onu okusammı diye aklıma gelmiyor değil. En azından evden çalışmak daha güZel. Onuda gidip çalışmak için falanndeğil. Sırf anne olmak nasip olursa tam donanımlı olmak için. İyi bir birey yetiştirmek için istiyorum.
Camlara devam et benceBende bir büyük cam sildim.
E 1 cam kolay değil dimi yoruldumkahve içiyorum. Şimdi camlara devammı etsem diyorum yoksa ütümü yapsam ikilemindeyim
Eşimle kızım lahmacun yapıyor ben de odalara giriştim canım da istemiyor ama mecburBende bir büyük cam sildim.
E 1 cam kolay değil dimi yoruldumkahve içiyorum. Şimdi camlara devammı etsem diyorum yoksa ütümü yapsam ikilemindeyim
Bundan kuzenim aldı giyemedi kesti hep ayağını tavsiye etmemSabah sandalet alıyordum ödemeyi yaparken başkası alınca sepetten düştü ikinci kez bu ayakkabı stoğa düşüyordu bu ayakkabıyı geçen yaz da alamamıştım caydım artık almaktan terlik aldım kendimesiyah boncuklu
Oo lahmacun mis biz dışarıdan söylüyoruz yapmayı beceremeyiz harikasınız vallaEşimle kızım lahmacun yapıyor ben de odalara giriştim canım da istemiyor ama mecbur
Aa gerçekten mi iyi ki söyledin canım ya bak burada paylaşmasam sen söylemesen alamadım diye üzülecektimBundan kuzenim aldı giyemedi kesti hep ayağını tavsiye etmem
Birüs korkusundan evde yapıyoruz . Yoksa dışardan söylemek en iyisi ama onda da içinde ki et şüpheliOo lahmacun mis biz dışarıdan söylüyoruz yapmayı beceremeyiz harikasınız valla
Hem tabanı kesti hem ipleri görünüşü çok güzel ama rahat değilAa gerçekten mi iyi ki söyledin canım ya bak burada paylaşmasam sen söylemesen alamadım diye üzülecektim
kitaplarını okuyorsun zaten onlarla da bence gelişirsinGeçen seansımda terapistim bana psikoloji okumamı önerdi yaşayan hasta olarak okumalısınız dedi benden geçti artık dedimsosyal medyadan insanlara çevreme kendime faydalı olayım yeter dedim
Öyle yapayım bari burda da kapalı hava inşallah yağmazCamlara devam et bencesilmişsin hadi iyi benim de mutfak camı silinecek yağmurdan sonra leş oldu şuan eve dönüyorum
Oh ev yapımı lahmacun tarifini isterizEşimle kızım lahmacun yapıyor ben de odalara giriştim canım da istemiyor ama mecbur
Elimi sürmedim eşim yapıyor hamuru da o yoğurdukitaplarını okuyorsun zaten onlarla da bence gelişirsinhem de benden gecti artık deme ohoo neler yapıyor insanlar yeterki iste
Öyle yapayım bari burda da kapalı hava inşallah yağmazya mop varya yerleri sildiğimiz. Onla siliyorum 2 oldu inanılmaz rahatlıkmış valla hemencik bitiyor
Sabah sandalet alıyordum ödemeyi yaparken başkası alınca sepetten düştü ikinci kez bu ayakkabı stoğa düşüyordu bu ayakkabıyı geçen yaz da alamamıştım caydım artık almaktan terlik aldım kendimesiyah boncuklu
Nasibinde yokmuş aldığını güle güle giy niloşum
Bana da abim spor ayakkabı almış doğumg ünümde büyük geldi biraz onu değiştiricem bi ara çıkıp sandalet tarzı yada yazlık her hangi bir beğendiğim olursa öyle almak istiyorum
Oh ev yapımı lahmacun tarifini isteriz
Benimde hiç canım istemiyor neden böyle hiç enerjisi bitmeyen insanlara hayranım
Evet dışarıdan söyleyince içindeki şüpheli tövbe Yarabbim artık at eti eşek eti herşey çıkıyorBirüs korkusundan evde yapıyoruz . Yoksa dışardan söylemek en iyisi ama onda da içinde ki et şüpheli
Evet görünüşü çok güzel diye denemiştim ayakta çok hoş duruyorHem tabanı kesti hem ipleri görünüşü çok güzel ama rahat değil
Kız benim de canım birşey yapmak istemiyorkitaplarını okuyorsun zaten onlarla da bence gelişirsinhem de benden gecti artık deme ohoo neler yapıyor insanlar yeterki iste
Öyle yapayım bari burda da kapalı hava inşallah yağmazya mop varya yerleri sildiğimiz. Onla siliyorum 2 oldu inanılmaz rahatlıkmış valla hemencik bitiyor
Sabah sandalet alıyordum ödemeyi yaparken başkası alınca sepetten düştü ikinci kez bu ayakkabı stoğa düşüyordu bu ayakkabıyı geçen yaz da alamamıştım caydım artık almaktan terlik aldım kendimesiyah boncuklu
Bana da abim spor ayakkabı almış doğumg ünümde büyük geldi biraz onu değiştiricem bi ara çıkıp sandalet tarzı yada yazlık her hangi bir beğendiğim olursa öyle almak istiyorum
Benimde hiç canım istemiyor neden böyle hiç enerjisi bitmeyen insanlara hayranım
Amannn bir de psikoloji okuyamıcamkitaplarını okuyorsun zaten onlarla da bence gelişirsinhem de benden gecti artık deme ohoo neler yapıyor insanlar yeterki iste
Aynen öyle canım kesinlikle öyle bizim de burada Yeni Yalova Yolu üzerine bir tarafı sanayiye bakıyor büyük bir avm nin karşısında Alpiş İnşaattı yanlış hatırlamıyorsam daireler boş kaldı satılmadı eşim Facebookta reklamlarını görmüş yalnız Sinpaşın çok beğeniyorum yakınımızda var daireler satıldı doldu adamlar yapıyor o da mı işçi çıkarmış çok şaşırdım yalnız Bursada bi Bak Yapı var zerre beğenmiyorum hala konut apartman yaparken yardırıyor öyle böyle büyük değil siteler nasıl satacak o kadar daireyi merakla bekliyoruz eşimin çalıştığı yer Reno Haziran ayında yıllık izin de dahil 40 gün iş bırakacaklarYuppi de iyi bilir inşaat sektörü çok zor durumda. Benim evin yolunda anlatanın en büyük iş merkezleri residansları sıra sıra yapılıyor senelerdir bitirmediler bitirenlerde boş milyon dolarlık bir tek dükkan hepsi boş Eskişehir yolunda. Bizim de kooparatif arsamız büyük iyi bir yerde büyükçe. Ortakları arasında eski bakan bile var tek çivi çakılmadı 3 yıldır. Sinpaş çok çalışanı işten çıkardı komşumun eşi de oradaydı yurtdışına gitti mühendis olarak işsiz kalınca. Borsanın 2 demirbaşı garanti bankası ve koç hlsseleridir. Onlar bile sürünüyorsa anlayın durumların vehametini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?