- 23 Ocak 2016
- 33.128
- 49.571
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.721
Sen de iyi günlerde kullan canımNiloyatospikk Cookiie bugün anlaşmış gibi alışveriş günümüzmüş. 🛍 Ben de kıyafetlerine sığamadığım için bugün bol bir tunik aldım ve bir tanede cüzdan aldım kendime. Güle güle kullanalım
@Yasminkoo instagram derya deniz canım. Bende girdim mi 1 saatten önce çıkamıyorum. Girdap gibi 🌪
Niloyatospikk niloyacım hazır şapkayı niye sattın? Sana da evdeki fazlalık batıyor heralde?
Aylar sonra çok iyi gelmiştir bu değişiklik ama dimiaylar sonra ilk kez avm ye gittik bugün.kıza lcw den tişört şortlar kendime şarj kablosu ekran koruyucu bir barbie bebek koleksiyona biraz da market alışverişi yaptık.kıyafetim o kadar çok ki geçen yıldan etiketli duranlar bile var almayacağım bu yaz hiç bir şey.
ilahi niloya çok zekisin.başka şapkalı fotoğraf için diğerini sattın ha.valla ben de yapayımSen de iyi günlerde kullan canım
Evet minimale geçince baya bi dolabımı azalttım şapkayla geçen yaz fotoğraf çekinmiştim satıp başka alırım onla çekinirim farklı fotoğraf olsun diye sattım bugün gittim ama istediğim gibi bulamadım bakalım biraz daha sezonu bekleyim diyorum
Sen bundan sonra biraz daha dolabına ek yaparsın tatlı kilolar bunlar
İyi günlerde kullanın inşallah siz deaylar sonra ilk kez avm ye gittik bugün.kıza lcw den tişört şortlar kendime şarj kablosu ekran koruyucu bir barbie bebek koleksiyona biraz da market alışverişi yaptık.kıyafetim o kadar çok ki geçen yıldan etiketli duranlar bile var almayacağım bu yaz hiç bir şey.
Evet dışarı çıkılmıyor diye ben baya kıyafetimi elden çıkarmıştımAylar sonra çok iyi gelmiştir bu değişiklik ama dimi
Fazla olunca bence de almamak lazım. Ama arada duramıyor insan
Ben baya bi ayıklayıp kıyafet kutuları varya oraya atmıştım o yüzden yenilere ihtiyacım var ama dışarı çıkmadığımdan da ihtiyac duymuyorum
Kız dolapta koymaya yer yok ne yapayımilahi niloya çok zekisin.başka şapkalı fotoğraf için diğerini sattın ha.valla ben de yapayım
ben pandemi öncesi her hafta alırdım her hafta avm ye giderdim çünkü.Aylar sonra çok iyi gelmiştir bu değişiklik ama dimi
Fazla olunca bence de almamak lazım. Ama arada duramıyor insan
Ben baya bi ayıklayıp kıyafet kutuları varya oraya atmıştım o yüzden yenilere ihtiyacım var ama dışarı çıkmadığımdan da ihtiyac duymuyorum
gidecek yerim olsa giyeceğim de yokkkkİyi günlerde kullanın inşallah siz deben de çarşıyı özlemişim
Artık şu etiketlileri giy yahu
Niloyacım Defacto’da bugün değişik hasır şapkalar vardı. Bak istersen.Sen de iyi günlerde kullan canım
Evet minimale geçince baya bi dolabımı azalttım şapkayla geçen yaz fotoğraf çekinmiştim satıp başka alırım onla çekinirim farklı fotoğraf olsun diye sattım bugün gittim ama istediğim gibi bulamadım bakalım biraz daha sezonu bekleyim diyorum
Sen bundan sonra biraz daha dolabına ek yaparsın tatlı kilolar bunlar
Ceycey bikini nasıl bir şey?gidecek yerim olsa giyeceğim de yokkkkokul kapanınca mersine gideceğim orda giyerim artık.bir de 1.5 yıl önce bikini aldım etiketli duruyor.satış koydum en çok talep gören ürünüm oldu kıyamadım satmaya.en son 400 tl verdiler paraya sıkışığım gene satmadım.dursun evde
Ha ha ben de öyle oluyorum bir ürünüm favori olunca satmaktan cayıyorum ama bir kez kaçamadım bordo bir çantam için söz verdiniz satacaksınız bana dedi ve sattımgidecek yerim olsa giyeceğim de yokkkkokul kapanınca mersine gideceğim orda giyerim artık.bir de 1.5 yıl önce bikini aldım etiketli duruyor.satış koydum en çok talep gören ürünüm oldu kıyamadım satmaya.en son 400 tl verdiler paraya sıkışığım gene satmadım.dursun evde
Yaaa harikasın ya tam da istediğim tarzNiloyacım Defacto’da bugün değişik hasır şapkalar vardı. Bak istersen.
Evet canım. Bunlar tatlı heyecanlar. Senelerde bekledim.
Şu tam istediğim gibiNiloyacım Defacto’da bugün değişik hasır şapkalar vardı. Bak istersen.
Evet canım. Bunlar tatlı heyecanlar. Senelerde bekledim.
ck marka.boynerden almıştım indirimdeyken.kadına mavisi hala satılıyor git ordan al diyorum cıks illa kırmızı istiyor benimkini yanii.günde 2 3 teklif yapıyor vazgeçmediCeycey bikini nasıl bir şey?
Tekstil geçen seneden beri hem kendini yenilemedi, hem de fiyatlar uçtu. En basit tişört 50 tl
Valla aynen öyle bide azcuk zayıflasamda yeni yeni alsamEvet dışarı çıkılmıyor diye ben baya kıyafetimi elden çıkarmıştım
En güzeli zaten eşofmana döndük. Gittiğimiz yerler belli onada eşofman yeterli oluyorben pandemi öncesi her hafta alırdım her hafta avm ye giderdim çünkü.şimdilerde giymeyi canım istemiyor ki.2 siyah eşofman altı aldım scuba kumaştan.üstlerine tişört onun üstüne de mont ya da puf yelekle dolanıyorum.arabadan sadece market için iniyorum kıyafet neyime.onun yerine saç bakımı cilt bakımına yoğunlaştımpandemi bitince maskeler inince vayyy ceycey de ne çökmüş diyeceklerine vayyy ne güzelleşmiş desinler
Bazara gidin bazara dün 13 tlye tişörtler aldımCeycey bikini nasıl bir şey?
Tekstil geçen seneden beri hem kendini yenilemedi, hem de fiyatlar uçtu. En basit tişört 50 tl
siyahını 10 tlye almıştım pentiden ama kıştı kimse almaz diye ucuzdu galibaŞu tam istediğim gibi Eki Görüntüle 2857323
Ben de bugün bir mağazaya girdim tşörtler çok uygundu ama minimalim ya almadımValla aynen öyle bide azcuk zayıflasamda yeni yeni alsam
En güzeli zaten eşofmana döndük. Gittiğimiz yerler belli onada eşofman yeterli oluyorvayy çok güzel düşünmüşsün ama en mantıklısı şuan
Bazara gidin bazara dün 13 tlye tişörtler aldım
yazılı resimli tişört ben almam ama pantolonda tulumda desen renk severim.topuklu ayakkabıyla yürüyebilenlere de hayranım.bana çin eziyeti gelirBen de bugün bir mağazaya girdim tşörtler çok uygundu ama minimalim ya almadım
Amaneyyy şapkayı mı o fiyata almıştın ben şu bej rengini almıştım ama saksta gözüm kalmıştı o tarz alıcam sanırım ama bulamadım bugün güneş gözlüğüm kırıldı daha güneş gözlüğü alıcamsiyahını 10 tlye almıştım pentiden ama kıştı kimse almaz diye ucuzdu galiba
Ben de yazılı pek sevmem ama ilk defa yazılı giydiğim bir tşört var üstünde ne yazıyor biliyor musun "Hayırlısı"yazılı resimli tişört ben almam ama pantolonda tulumda desen renk severim.topuklu ayakkabıyla yürüyebilenlere de hayranım.bana çin eziyeti gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?