- 8 Kasım 2019
- 20.595
- 35.868
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.401
Kız biz tanelerini değil. Dallarından ayırıyodukSağol canım
Ayıklaması da pek zevkli
Bir yaşıma daha girdimAa yetiştiriyorlar mı ne güzel size bedavaya gelireşimin köyünün yakınındaki köylerde hep bundan yetiştirip satıyorlar biz araka diyoruz
Biz araka diyoruz buna işteBir yaşıma daha girdimanam neresi araka bunun bildiğin bezelye işte
Sen genel ismini söyle de teee gidip Google dan anlamına bakmayayımBiz araka diyoruz buna işte
Kız araka ne diye baktın mıSen genel ismini söyle de teee gidip Google dan anlamına bakmayayım
Anam nerden bilelim biz arakayıKız araka ne diye baktın mıben herkes biliyordur sanıyorum kız
Ya gerçekten mi ben herkes biliyordur sanıyordum inan ki bir daha Google a bir bakayımAnnem nerden bilelim biz arakayıneymiş diye baktım ,iri taneli bezelye yazıyordu .
İyi gecelerNiloyatospikk iyi geceler canım ,verimli topiğin çok güzel ve pozitif bir topik.izin verirseniz bende size katılıp moral bulmak istiyorum.
Amin sen ve isteyen herkese versin Rabbim@Nihal Prime Canım benim gebeliğin hayırlı olsun.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Allah bana da nasip etsin.
Canım benim çok saolun.Allah iyilerle karşılaştırsın.Hoşbuldumİyi gecelerrica ederim canım öyle şey olur mu herkes yazabilir lütfen her zaman söylüyorum izin gibi birşey sormayın olur mu
Birbirimizi motive edip güzel bir gün geçirmek hedefimizee Hoşgeldin
Amin canımCanım benim çok saolun.Allah iyilerle karşılaştırsın.Hoşbuldum
Onu açalı çok oldu da işte bin kez diyeti bozunca kenarda duruyorduKız Diyet topiğindemi var;dedim bu kız fit olmaya adaydır.demek haklı çıkmışım
Canımmm@Nihal Prime Canım benim gebeliğin hayırlı olsun.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Allah bana da nasip etsin.
Bu saate kadar bunu mu arastirdinBezelye Sebzesi Tarihi: Latince adı Pisun Sativum olan bezelye, ülkemizde araka olarak bilinir. Kökeni o kadar eskidir ki ne zaman yayılmaya başladığıyla ilgili bir bilgi yoktur fakat Akdeniz bölgesine ait sebze türlerinden olsada orta doğuda keşfedilip zamanla tüm dünyaya yayılmıştır. Sebzeler arasında en eski maziye sahip türler arasında yer almaktadır
Kız Z Zerre googleda arattım sadece ben mi araka diyorum diye kızzz migros bile bezelye (araka) yazmışben de benim golaç kelimem gibi bu da öyle sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?