- 8 Kasım 2019
- 20.596
- 35.869
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #11.221
Aaa hadi inşallah öyleyseYok yok kargalar bişey yapmaz ben balkona ekmek koyuyorum saksıya gelip alıp gidiyorlar çiçeklerime birşey yapmıyorlar
Benim de kumru kuşları baya pisletiyorlar ekmek koyuyordum ama dün baya her tarafa saçmışlar balkona sık çıkıyoruz bir müddet koymucam ara vericemAaa hadi inşallah öyleysebenimde kışım demirlere bi sıralanıyolar uyuyolar orda işte kötü tarafı totolarını tutamıyolar biraz baya pisletiyolar
Şimdi tam gaza getirme operasyonuna başlıyorumEşime dedim ki komşunun kocası mavi orkide almış camda kastırıyor doğum gününde almış herkese duyurdu diyeeşi gaza getiricem ya ben de alsın diye ne dese beğenirsiniz
Ayıp ediyorsun hayatım 1 metresini alıcam sana camı orkideyle kaplatırım cam gözükmez
Güneş vurmuş cam yansıyorŞimdi tam gaza getirme operasyonuna başlıyorum
"Hayatım gel bak" deyip elinden tutup balkona götürüp "baksana ne güzel ama mavi mavi camda kastırıyor" bakalım sonuç ne olacak
Ay kumrular ama çok tatlı olurBenim de kumru kuşları baya pisletiyorlar ekmek koyuyordum ama dün baya her tarafa saçmışlar balkona sık çıkıyoruz bir müddet koymucam ara vericem
İnşAllah Zerrecim dua edin bol bolİnşallah yarın çifte bayram sevinci yaşarsınızsağlıklı bir gebelik sonucu sağlıklı bir yavrunuz olur inşallah
Aloe vera bitkisini kırıyor musunuz kızlar? İçindeki su Cilde çok iyi geliyormuş.şimdi halam Aloe Vera vermişti ona bakıyorum ay o kadar güzel ki onun büyüdüğünü görmek falan çok hoşuma gidiyor akşama kadar 10 kez gidip bakıyorum nasıl diye
amin niloyacımAyy inşallah pozitif çıkar canım inşallah şu mübarek günde Allah senin ve isteyen herkesin kucağını sağlıkla sıhhatle doldursun güzel Mevlam
Ha ha cidden konular öyle miydi
Hamile olursan eşinin evde iş yapışını hayal ettim de şimdiki hali böyleyse o zamanki hali nasıl olurboşver keyfine bak canım ben senin gibi eşime iş yaptırtcam rüyamda görsem inanmam ağır abi benimki yapmaz hele cam silmek he eşimi bi düşündüm cam silerken de ha ha ne komik olur
Duamdasın canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahİnşAllah Zerrecim dua edin bol bol
Aloe vera bitkisini kırıyor musunuz kızlar? İçindeki su Cilde çok iyi geliyormuş.
amin niloyacımAllah beni de görür bu sefer inşAllah
Sen ne diyorsun benim eşim gece klüplerinde şefti, bir ağır abi sorma
ilk evdendiğimizde salonun baş köşesine çivilenmiş gibi oturdu. İnanılmaz sinir oldum. Dedim ben bekarken mis gibi yaşıyordum. İşim azdı, yemek bulaşık çıkmazdı. Evlendim iş x3 katı oldu ama ben tek başıma fıldır fıldır Hayriye dolanıyorum. En sonunda isyan etti, eşimde bir ucundan tutmaya başladı.
Ha ha ha adamı kuzu gibi yapmışsın helal olsun kız sana azcık bana da taktik versene emir verdiği uşakları sanıyor beni bazenİnşAllah Zerrecim dua edin bol bol
Aloe vera bitkisini kırıyor musunuz kızlar? İçindeki su Cilde çok iyi geliyormuş.
amin niloyacımAllah beni de görür bu sefer inşAllah
Sen ne diyorsun benim eşim gece klüplerinde şefti, bir ağır abi sorma
ilk evdendiğimizde salonun baş köşesine çivilenmiş gibi oturdu. İnanılmaz sinir oldum. Dedim ben bekarken mis gibi yaşıyordum. İşim azdı, yemek bulaşık çıkmazdı. Evlendim iş x3 katı oldu ama ben tek başıma fıldır fıldır Hayriye dolanıyorum. En sonunda isyan etti, eşimde bir ucundan tutmaya başladı.
Birazda içinden gelmesi gerekiyor yaaHa ha ha adamı kuzu gibi yapmışsın helal olsun kız sana azcık bana da taktik versene emir verdiği uşakları sanıyor beni bazençileden çıkarıyor beni
CanımmmDuamdasın canım rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ben hiç kullanmadım daha içerisindeki jeli
Niloya aşk olsun. Bu işin tek formülü var. Atasporumuz “Trip”Ha ha ha adamı kuzu gibi yapmışsın helal olsun kız sana azcık bana da taktik versene emir verdiği uşakları sanıyor beni bazençileden çıkarıyor beni
Evet içten gelmesi gerekiyor kesinlikleBirazda içinden gelmesi gerekiyor yaa
Yok kız ne tripler atıyorum anca sofrayı toplamaya yardım ediyor çoraplarını bir iki gün attı sepete şimdi baktım yatak odasında yine yerde ama trip atınca çok azcık farkediyor onu farkettimCanımmm
Niloya aşk olsun. Bu işin tek formülü var. Atasporumuz “Trip”Kös kös oturacaksın, sohbete dahil olmayacaksın. Ama sen yufka yüreklisin. Yapamazsın
Allah beni affetsin canım bu konuda ben çok yakın bir akrabamı hayatımdan çıkardım bundan sonra aramayı düşünmüyorum. Geçmişte yapılan çok yanlışlarını hep üzerini örttük ama artık görüşmemenin daha doğru olacağına karar verdim sıla-i rahim önemli Allahım affetsin beniEki Görüntüle 2847770
Müslüman Müslümana kin beslemez.
Affedici olur.
Sizi üzene bile imtihan gözüyle bakarsanız affetmeniz daha kolay olur.
Yarın bayram bir sürpriz yapalım bizim aramamizi ummayan kişileri bile arayalım.
Birlik beraberlik illa ki yanyana değil.
Kalp kalbe olmak
Ve aynı duanın içinde bulunmaktır.
Aynen canım Nur yazınca bana bir iş aşkı geliyor anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?