- 8 Kasım 2019
- 20.596
- 35.869
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #11.201
Pembe karanfil yanındakiler de petunyaAyyy harikalar canım ya
Pembe ve yanındaki ne çiçeği pembe karanfil galiba benim de sardunyalar başladı tomurcuk vermeye
Maşallah koyuyorum süperler
Şimdi biticek oda yarın saati kaldıSezona girer o da biraz daha bak
Topikten başka yere yazmayı pek düşünmüyorum canım herkes kendine yakışanı yapıyor gerçektenEv işi çocuklar ev işi
Bir daha gitme diye seni zincirlicem ha 1 hafta içinde 2 defa gitmek nedir arkadaşım.
Ya bosver insanları.
Gerçekten takmaya değmez.
Herkes kendine yakışanı yapıyor
Anlaştık mı birdaha kimseyle münakaşaya girmek yok .
Heves ettim bende dikecegim inşallah .Yaa niloşumm dün çektim bunları bakksardunyalarım daha açmadı ama tomurcuklandı baya beyazın yanundaki de beyazın aynısı mor renkli oda açtı açıcak bende her akşam suluyorum
Bence de dik karanfillerin bu kadar güzel olabileceğini düşünmüyordum benHeves ettim bende dikecegim inşallah .
Çok güzeller maşallah
İnşallah yarın çifte bayram sevinci yaşarsınızEvet Niloya. Yarın hamilelik testimin sonucu belli olacak. Allah yüzüme bakar inşAllah pozitif çıkarsa eşim 9 ay boyunca evin kıdemli temizlikçisi olacakÇöp üstüne çöp koymam
Seninde geçmiş anneler günün kutlu olsun.Pazar günü tam panayır yeriydi Bdv, kaçırdın. Çürük çiçek geldi diye kocasına darılan mı dersin, kaynanamı aramak istemiyorum diyen mi dersin
Karanfil çok severim ama bendekiler hep ölüyordu ,şimdi halam Aloe Vera vermişti ona bakıyorum ay o kadar güzel ki onun büyüdüğünü görmek falan çok hoşuma gidiyor akşama kadar 10 kez gidip bakıyorum nasıl diyeBence de dik karanfillerin bu kadar güzel olabileceğini düşünmüyordum ben
İnsana inanılmaz mutluluk veriyo kuzumKaranfil çok severim ama bendekiler hep ölüyordu ,şimdi halam Aloe Vera vermişti ona bakıyorum ay o kadar güzel ki onun büyüdüğünü görmek falan çok hoşuma gidiyor akşama kadar 10 kez gidip bakıyorum nasıl diye
Evet insan çok seviniyor benim balkonda terasta sardunya çok vardı bu kış öldüler yenilerini diktikPembe karanfil yanındakiler de petunyao petunyalar baya sarkıyo ama bakalım o kadar büyütebilecekmiyim
Benimde bitanesi sanki çok güneşten biraz rahatsız gibi ona gölgelik yapmam lazım ama
Çok teşekkürler bitenemmm
İnsan inanılmaz mutlu oluyomuş böyle emek verdiğin bişeyin büyüdüğünü görünce
Özür dilerim canım inanın bir sürü iş yaptım işlerimin yoğunluğunda aklıma geldiniz ee baktım sen ne işler yaptın yazmıyorsun ben de gidiimm dedimNiloyatospikk
Şu topikte bir kac arkadaşım var kalbimin ısındığı zaten onları da göremeyince kötü oldum.
Sana kızgınım o yüzden.
Bizi kendinsiz bırakıyorsun.
Ayıp ayıp
Aloe vera hani böyle sap uzun kırınca içinden sıvı çıkıyor o dimiİnsana inanılmaz mutluluk veriyo kuzumbenim aloe veram var ama onu kullanmadığım oda da işte unutuyorum hep
Bende kışın napcam şimdi bunları bilmiyorum kesin benimde ölürlerEvet insan çok seviniyor benim balkonda terasta sardunya çok vardı bu kış öldüler yenilerini diktik
Evet o niloyammAloe vera hani böyle sap uzun kırınca içinden sıvı çıkıyor o dimi
AaaÖzür dilerim canım inanın bir sürü iş yaptım işlerimin yoğunluğunda aklıma geldiniz ee baktım sen ne işler yaptın yazmıyorsun ben de gidiimm dedim
Ahah kız aldır mavileri çook güzel oluyorKomşumun camında mavi orkide kastırıyor bir tarafta da pembe orkide maviyi gördükçe fesatlanıyorumeşi doğum gününde almış eşime siparişi vereyim bana da al diye
Balkonda yere al poşet geçir üzerlerine ben üşendim yapmaya ölmezler dedim belki hepsi öldüler baya üzüldümBende kışın napcam şimdi bunları bilmiyorum kesin benimde ölürler
Evet o niloyamm
Annemde öyle yaparız dedi bbakalım bizim kargalarda koruyabilirsem öyle yaşayabilirBalkonda yere al poşet geçir üzerlerine ben üşendim yapmaya ölmezler dedim belki hepsi öldüler baya üzüldüm
Öyle canım doğru haklısınAaa
Suçlu ben mi oldum
Ya son zamanlarda gerçekten pek bir şey yapmadım hep ayni şeyler.
yazmaya değer bir şey yapmadım yani
ama hal hatır sormak için geliyorum arada bir.
Ne yapayım korana da en güzel şey burası.
burası da olmasa kafayı yerdim
Yok yok kargalar bişey yapmaz ben balkona ekmek koyuyorum saksıya gelip alıp gidiyorlar çiçeklerime birşey yapmıyorlarAnnemde öyle yaparız dedi bbakalım bizim kargalarda koruyabilirsem öyle yaşayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?