- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #11.021
Tesbih namazına hazırlandım kilicam şimdi sen ne yapıyorsun?Kızlar neler yapıyorsunuzz nasılsınız
Kandiniz mübarek olsunn
Z Zerrei p e k @morportakal @Nihal Prime ve nickini hatırlayamadığım bütün arkadaşlar
C ceycey0406 MaşAllah kızınaben de kıza fatihayı öğretttim.artık din derslerinde soruyor öğretmen.
Canım senin ve tüm arkadaşların Kadir Gecesini kutlarım. İnşAllah Allah bütün dualarımızı kabul buyururKızlar neler yapıyorsunuzz nasılsınız
Kandiniz mübarek olsunn
@Nihal Prime ve nickini hatırlayamadığım bütün arkadaşlar
teşekkürler.senin de kadir gecen kutlu olsun.işte misin?şaşırdım.sağlık sektöründe değildin sanırım?C ceycey0406 MaşAllah kızına
Niloyatospikk seni çok özledik. Bir an önce dön geri.
Canım senin ve tüm arkadaşların Kadir Gecesini kutlarım. İnşAllah Allah bütün dualarımızı kabul buyurur
Ben daha işteyim,çıkamadım
Kesinlikle öyle , geçen seneden beri o kadar çok kıyafet aldım ki dolapta asacak yer kalmadı,ama neredeyse çoğunu giyemedimsaçlarımı boyayacaktım üşendim erteledim.küllü kumrala boyuyorum uzun zamandır.kuaförü unuttuk.pandemi bitse de gitmem sanırım alıştım boyamaya.kargodan yeni pijamalarımız geldi.kıyafetler etiketli duruyor giyilmiyor.pijama candır bu dönemde
Sizin de kandiliniz mübarek olsunC ceycey0406 MaşAllah kızına
Niloyatospikk seni çok özledik. Bir an önce dön geri.
Canım senin ve tüm arkadaşların Kadir Gecesini kutlarım. İnşAllah Allah bütün dualarımızı kabul buyurur
Ben daha işteyim,çıkamadım
Boynum ağrımasaydı benim de niyetim tesbih namazı kılkmaktı ama olmadı . Onun yerine kuran okudum tesbih çektimTesbih namazına hazırlandım kilicam şimdi sen ne yapıyorsun?
pandemi öncesi çıkıyorduk avm sosyete pazarları kızılay arkadaşa kahve çocuğu okula bırakma alma spora götürme derken giyim gerekiyordu.ama artık 2 parçayı değiştirip değiştirip giyiyorum geri kalanları dolap bekliyorlar.çok almışız bu dönemde farkına vardımKesinlikle öyle , geçen seneden beri o kadar çok kıyafet aldım ki dolapta asacak yer kalmadı,ama neredeyse çoğunu giyemedimüzülüyorum kıyafet aldığım için ne gereği vardı da aldım diyorum ,evden bir yere de çıkmıyorum
Zaten maskeyi takınca bütün görüntü bozuluyorpandemi öncesi çıkıyorduk avm sosyete pazarları kızılay arkadaşa kahve çocuğu okula bırakma alma spora götürme derken giyim gerekiyordu.ama artık 2 parçayı değiştirip değiştirip giyiyorum geri kalanları dolap bekliyorlar.çok almışız bu dönemde farkına vardım
makyaj malzemelerinin tarihleri geçti attım çöpe.sadece serum ve krem alıyorum bir de beyaz pudra cilt parlamasın diye.ne rimel ne kalem hiç bir şey kulllanmıyorum.oje beyaz severdim sadece.onu da kullanmıyorum pandemi de.takıları bile kaldırdım hatta.sadece saat takıyorumZaten maskeyi takınca bütün görüntü bozuluyorben maske takıyorum diye makyaj da yapmıyorum. Neyse yaa sağlık olsun ,sağlık olmadan hiçbirinin gereği yok
Güneş kremimakyaj malzemelerinin tarihleri geçti attım çöpe.sadece serum ve krem alıyorum bir de beyaz pudra cilt parlamasın diye.ne rimel ne kalem hiç bir şey kulllanmıyorum.oje beyaz severdim sadece.onu da kullanmıyorum pandemi de.takıları bile kaldırdım hatta.sadece saat takıyorum
Niloya nerde?niloya sız buralar pek sessiz oldu.evet bazı insanlar boş boş şeyleri dert ediniyorlar.büyük sorunlarda ne yapacaklar çok merak ediyorum
ben de aynıyımm.saldım gitti.Güneş kremibir tek güneş kremi kullanıyorum . Nedense kıyafetime özen göstermek gelmiyor içimden Allah ne verdiyse giyip çıkıyorum . Bazen bıyığımı bile almıyorum maske var kim görecek diye
banlanmış maalesef polemiktenNiloya nerde?
Bugün yeni aldığım kıyafetlerin etiketlerini kesip markete inerken giyindimKesinlikle öyle , geçen seneden beri o kadar çok kıyafet aldım ki dolapta asacak yer kalmadı,ama neredeyse çoğunu giyemedimüzülüyorum kıyafet aldığım için ne gereği vardı da aldım diyorum ,evden bir yere de çıkmıyorum
ben artık sığamıyorum çoğuna.o yüzden etiketli dursunlar daha iyi.jeanlere giremedim.pantolonların düğmesi kapanmıyor.sadece üst giyimler oluyor.alta eşofman aldım 2 tane onları giyiyorum siyah renkBugün yeni aldığım kıyafetlerin etiketlerini kesip markete inerken giyindimbaktım ki giyecek yer yok artık ne yapayım . Bende sizin gibi aldım
Sonraa etiketleriyle satacaksin değil mi ceyceyben artık sığamıyorum çoğuna.o yüzden etiketli dursunlar daha iyi.jeanlere giremedim.pantolonların düğmesi kapanmıyor.sadece üst giyimler oluyor.alta eşofman aldım 2 tane onları giyiyorum siyah renk
yağlı ciltler için olan ürünlerden kullan 3 ay kadar düzelir.ben parlayan ciltten nefret ederim.pazara bile gitsem beyaz pudra geçerim cildime bir kat mutlaka.Hepinize iyi akşamlar kizlar, hayırlı kandiller, dualarınız kabul olsun.son zamanlarda cildim çok yağlandı hic yemeyen ben abur cuburda tüy sıklet kocama eşlik edince böyle oldu muhtemelen,kilo da aldım. Maske falan da yapiyorum ama gecici bir etkisi oluyor. Bu yağlanma için ne yapayım, fikriniz var mı?
zayıflayamazsam satarım ama güzeller ya kıyamam da.zayıflayacağım kararlıyımm.yasak bitsin de.yürüyüş koşu yapacağım her günSonraa etiketleriyle satacaksin değil mi ceycey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?