- 6 Şubat 2021
- 6.187
- 6.165
- 148
Amin aminnnnnn canim❤Tamam canım Aminnn inşallah dualarımız kabul olsun inşallah kuzum![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin aminnnnnn canim❤Tamam canım Aminnn inşallah dualarımız kabul olsun inşallah kuzum![]()
![]()
İsmin Esra di mi canımAmin aminnnnnn canim❤
Canımsın Tinnoşummm sen istersin ben yapmaz mıyım![]()
![]()
![]()
Senden de razı olsun canımTamam kurabiyem
Cansın iyi ki geldinnnnnn
Allah razı olsun gebe arkadaşlardan
Destek oldunuz bizeee![]()
Aminnnn inşallah tinnoşum çokça Aminnnnn![]()
![]()
![]()
Yaparsın kuzummmm Rabbim dualarımızı kabul etsiin aminnn
Senden de razı olsun canımböyle bir şeye vesile olduğun için
![]()
Evet canim esraİsmin Esra di mi canım![]()
Tamam kuzum isimleri de yazacağım nicklerin yanına ondan dedim canımEvet canim esra![]()
Sağol canım benim ama hakka girmek istemem bitirememekten korkuyorum adetim 5 gün sürüyor gerçi ama şuan da muallakta olduğum için cesaret edemiyorum yarım kalır diyeKadir gecesine kadar mühleti var canım
Unutur muyum hatim arkadaşım![]()
bir mucizee haberi varmı linosum
Beğnnnnn deeğğğğğğğbir mucizee fatmammmm katılmak istersen
Topicte yazmıştım ama paremmm deyince mucize etiket ettin mi deyince oda etiket etti bende edeyim dedim balım![]()
Tamam hatim arkadaşım inşallah başka zamana başka dualar daSağol canım benim ama hakka girmek istemem bitirememekten korkuyorum adetim 5 gün sürüyor gerçi ama şuan da muallakta olduğum için cesaret edemiyorum yarım kalır diye![]()
Tamammm bebeğim senide listeye ekledimBeğnnnnn deeğğğğğğğ![]()
Kuzum isterim ama şuan regiliyim birde Arapça pek bilmiyorum biliyorum ama yanlışlarım oluyor ne zaman başlanacak tam olarak
Ekle beni beni unutma bihter in unutulmazTamammm bebeğim senide listeye ekledim![]()
Enbiya Süresi Son Sayfası + 1 Yasin + Kenzül Arş Duası Listesi
M Mavi Menekse
![]()
Tiniminimavihanim
![]()
Madammor
@Btlaydnz23
@Magnifiaque
@Life light
@Teach_Mavi
@madamseker
@rana20
@My_Moonlight06
@Saliha40
![]()
Catlak-kurabiye
@Mabellee
@Hogwartss
@busenurkaay
![]()
Lna16
Nerelerdesin kız sen seve seve alırım ama ben arapçasini unuttum çat pat okuyabiliyorum Arapça'nın Türkçesinden okusam olur mu yasin suresini falan hep öyle okuyorum