ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 48
- 30
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
12.gune kadar test yaniltir ignenin etkisi canimKızlar merhaba iğneden sonra 10.günüm test böyle çok hafif bir çizgi var Eki Görüntüle 3232692
Biliyorum canım iğne etkesini gün gün görmek için bugün yapmaya başladım12.gune kadar test yaniltir ignenin etkisi canim
Adetine kac gun vae canim
karında şişkinlikte oldumu sizde?Canım doktorun yumurtanın boyutunu uygun bulmuştur onun için 11. Günde yaptırmıştır. Ona hiç takılma bence. İğneden sonra 36. Saatte çatlıyor diye biliyorum. Muhtemelen şu sıralar çatlıyordur batmalar ondandır.
Anladım canım daha vakit var amaİlk çıkan e nabıza düşmedi canım hastane sadece negatif dedi adetkende doktorum hormon bakarken betada bakmış ordada 1.7 gelmişti
Hem de nasil ben ölüyorum sandimkarında şişkinlikte oldumu sizde?
Canım iğneden sonra şişkinlik olmadı. Ama 24 saat sonra sancı girdi. Gece uyuyamadım . 6-8 saat arası sürdü. Sonrada çatladı sanırım ki azaldı.karında şişkinlikte oldumu sizde?
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım bebegin inşallah seninle olurY yenibirhayal D defnewsavascii bugün aşılamamı oldum beklemeye geçtim ben de. Doktor önceden sakın test yapma dedi. Yanılırsın dedi. Adet gecikince gel bakalım dedi kızlar.
Ya brnce stresimiz etkiliyor ya ondan öyle dedi. O zaman kaçında bakman lazım gebeliğe. Bir de acıyo muymuş nasıl bişeydiY yenibirhayal D defnewsavascii bugün aşılamamı oldum beklemeye geçtim ben de. Doktor önceden sakın test yapma dedi. Yanılırsın dedi. Adet gecikince gel bakalım dedi kızlar.
Defnew sen nasılsın bugün kuzum, ovu testi yaptım test bozuk çıktı şimdi çişimin gelemsini beklicem 2 saatHadi hayırlı uğurlu olsun canım bebegin inşallah seninle olur
Sendeki durumlar nasıl ağrı sızı falan karın şişkinliğin varmış şimdi okudum bel ağrısı falan yapıyo muHem de nasil ben ölüyorum sandim
Adet gecikince dedi canım. 14 gene denk geliyor bende.. aşılamayı bilmeden gitmek daha iyi kuzum boşverYa brnce stresimiz etkiliyor ya ondan öyle dedi. O zaman kaçında bakman lazım gebeliğe. Bir de acıyo muymuş nasıl bişeydi
Yavrum ben normal akintilarim tekrar başladı kupkuruydum sabahta hafif çizgi gördüm testte etken gebelik testi aldim yarın sabah tekrar yapcam varsa çıkar zaten yoksa da hayırlısı artikDefnew sen nasılsın bugün kuzum, ovu testi yaptım test bozuk çıktı şimdi çişimin gelemsini beklicem 2 saatorucum sabah 7den kalan çişimdi yemekten sonra da çok su içmiş olacam da neyse artık
Y yenibirhayal "şimdiden itibaren 14 gün sonraya denk geliyor bende" demek istedimAdet gecikince dedi canım. 14 gene denk geliyor bende.. aşılamayı bilmeden gitmek daha iyi kuzum boşverkolay diyelim, toplamda 2 dakika sürmüştür. Sonra 20 dakika da uzandım dinlendim.
Ben yaşamadım canım az az girip geçiyordu bendeKızlar ya bugün benim iğnenin 7. Günü baya alt karın ağrısı yaşıyorum aynı adet olacakmışım gibi sizdede böyle bi durum varmı
Ah ah biz bitirdik şimdi sen başlıyorsun beklemeye hayırlısıyla inşallahAdet gecikince dedi canım. 14 gene denk geliyor bende.. aşılamayı bilmeden gitmek daha iyi kuzum boşverkolay diyelim, toplamda 2 dakika sürmüştür. Sonra 20 dakika da uzandım dinlendim.
Ya soylemesi ayip adetime 9 gun kaldi benim de içim ipislakYavrum ben normal akintilarim tekrar başladı kupkuruydum sabahta hafif çizgi gördüm testte etken gebelik testi aldim yarın sabah tekrar yapcam varsa çıkar zaten yoksa da hayırlısı artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?