- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
Hım o zaman yumurtlamışsındır. veya eli kulağındadır. Canım benim değişik çıktı ya. Dün daha koyuydu. Bugün silik çıktı. Sanırım su içip yaptım testi ondan böyle oldu ama daha çatlamadım hissediyorum. Ben çatlarken hep hissederim yumurtamı.
savascii sende durumlar ne kizz
Üstteki 2 gün önce alttaki bugünKuzum ben cuma igneyi oldum biliyorsun cumartesi akşamına kadar ağrıdan öldüm sonra çatladı yumurtam rahata erdimhcg hormonundan sanırım belim çok ağrıyor ve midem biraz daha hassas daha önce kürtaj olduğum gebeliğimin öğrenmeden önceki versiyonunu yaşıyorum kısacası şuanda
Bence salı ve perşembe değerlendirmelisin gibi. Sperm zaten uzun süre içerde yaşıyor. Öncesinde de değerlendirmek önemli diye biliyorum ben. Ben bu çizgimle dünü bile değerlendirdimNe zaman değerlendirmeye başlamalıyım acaba pik olur mı bilmiyorum ama be olur ne olmaz. Piki mi beklesem
1 tane vardı canım sadece 18.5 mm yumurtam vardı ertesi gün çatlatma iğnesi oldum sabah erkendenKaç yumurtan vardı canım?
İğnenin 10. GünündeyimÇatlatma iğnesi oldun mu? Baya iyi boyutu bildiğim kadarıyla
Benimde Çarşamba testim gelicek. Perşembe sabahı yaparım ilk testimi iğne etkisi ne kadar kalmış diye kontrol etmek için. Ben senin kadar uzun iğne etkisi yaşıcamı düşünmüyorum ya kürtajdan sonra çok hızlı hcg seviyem düşmüştü onunla kıyaslayınca etkisi çabuk geçer diye düşünüyorumValla bende ne ağrı ne sizi dün ve bugün testlerde bi silik çizgi çıkıyor yarın 11. Gün bakalim
Yaşadığım şey iğne etkisi değildir inşallahBenimde Çarşamba testim gelicek. Perşembe sabahı yaparım ilk testimi iğne etkisi ne kadar kalmış diye kontrol etmek için. Ben senin kadar uzun iğne etkisi yaşıcamı düşünmüyorum ya kürtajdan sonra çok hızlı hcg seviyem düşmüştü onunla kıyaslayınca etkisi çabuk geçer diye düşünüyorum
Bu haftayı değerlendirme bence deNe zaman değerlendirmeye başlamalıyım acaba pik olur mı bilmiyorum ama be olur ne olmaz. Piki mi beklesem
Canım pik olmasına bence 2 gün felan var daha sen 1 boş 1 dolu ilerle şimdilikÜstteki 2 gün önce alttaki bugün
Ay değerlendirBu haftayı değerlendirme bence de
Kuzum iğne etkisi olsa bile korkma test tamamen silik olduktan sonra koyulaşmaya başlayanı çok gördüm hemde senin daha iğne dahil 10. Günün yani çatlamanın 9. Günü eh erken zaten testte 10. Veya 11. Gün görünmeye başlıyor ancak idrara yansıyorYaşadığım şey iğne etkisi değildir inşallah
Ay çok heyecanlıİğnenin 10. Günündeyim
Evet evet sabah tekrar yapacağım bakalim belki tamamen negatifi görürümKuzum iğne etkisi olsa bile korkma test tamamen silik olduktan sonra koyulaşmaya başlayanı çok gördüm hemde senin daha iğne dahil 10. Günün yani çatlamanın 9. Günü eh erken zaten testte 10. Veya 11. Gün görünmeye başlıyor ancak idrara yansıyor
Ah inşallah canım iki gündür testlerim silik çizgi iğne etkisi mi değil mi bilemiyorum tabi 4 tane daha test aldim bu önümüzdeki 4 gün için sürekli yapicamAy çok heyecanlıbir kaç güne belli olur artık. Hadi inşallah güzel haberlerini alalım canım. Moral ol bize
Yap yap canım. Çok heyecanlıAh inşallah canım iki gündür testlerim silik çizgi iğne etkisi mi değil mi bilemiyorum tabi 4 tane daha test aldim bu önümüzdeki 4 gün için sürekli yapicam
Mantıklı salıdan başlayıp 2 günde 1 değerlendirme yapabilirimBence salı ve perşembe değerlendirmelisin gibi. Sperm zaten uzun süre içerde yaşıyor. Öncesinde de değerlendirmek önemli diye biliyorum ben. Ben bu çizgimle dünü bile değerlendirdim
Anca takiple anlayacaksın anlatılanAh inşallah canım iki gündür testlerim silik çizgi iğne etkisi mi değil mi bilemiyorum tabi 4 tane daha test aldim bu önümüzdeki 4 gün için sürekli yapicam
Sadece karnım adet olmakmış gibi şişti yineAnca takiple anlayacaksın anlatılanbiz de senle burada takip ederiz
Gazı çok duydum belirtilerde. İnş bebiştendirSadece karnım adet olmakmış gibi şişti yineama çok fazla gazim var ayıptır söylemesi birde kasık ağrıları iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?