Gebeliğe Hazırlık 🌺Hamile Kalma Vesileleri 🌺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 4 aylık evliyim Adet düzensizliği için gittim doktara bi sürü şey çıktı süt hormonu yüksekliği var amh denen yumurta kalitesizliği gibi bi şey ilaç verdi vitamin yumurta için 2 ay sonra gel gebelik olmazsa tedavi başlayalım dedi ne tedavisi onuda bilmiyorum çok dalgındım can sıkıntısından soramadım napıcam bilmiyorum çok canım sıkılıyor RABBİM bi çare verir inşALLAH

Moralinizi bozmayın.
Ne imkansız denilen kişiler burada mutluluk hikayelerini paylaştılar.
Güzel düşünün güzel olsun inşallah

İnşALLAH olur gerçekten çok kötü bir şey aklıma kötü şeyler geliyor hep

kötü bir şey

Canım vesvese oluyor demek ki hiç takma takdiri ilahi Allah'a teslim ol elinden geleni yaparak eşinle o da kendine baktırsn olacak inşallah :))) Rabbim sağlık versin herşey olur biz de bekliyoruz

Canım vesvese oluyor demek ki hiç takma takdiri ilahi Allah'a teslim ol elinden geleni yaparak eşinle o da kendine baktırsn olacak inşallah :))) Rabbim sağlık versin herşey olur biz de bekliyoruz
Onun için de Pazartesi bakacaklar banada ilaç verdi hem Adet olayım diye ama henüz olmadım . hem süt hormonu için hemde yumurta kalitesi için bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

Onun için de Pazartesi bakacaklar banada ilaç verdi hem Adet olayım diye ama henüz olmadım . hem süt hormonu için hemde yumurta kalitesi için bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Amiin.. üzülmeyin lütfen ufak tefek skntilar bunlar hem Ne kadar güzel o da elinden geleni yapıyor masaallah yakındır bebeğiniz olacak canım Allah'tan ümit kesme

Amiin.. üzülmeyin lütfen ufak tefek skntilar bunlar hem Ne kadar güzel o da elinden geleni yapıyor masaallah yakındır bebeğiniz olacak canım Allah'tan ümit kesme
İnşALLAH güzel olur daha 4 aylık evliyim çok moralim bozuldu

Şükredin şükürde rahatlık vardı r
Canım 4 ay süper yani millet 1 yıl olmuyor öyle Dr gidiyor hiç takma :))
Ama işte canım sıkılıyor daha 4 aylık evliyim bunlarla karşılaştım Bakalım ilaçları kullanmaya başladım gerisi ALLAHa kaldı Adet düzensizliği için gittim zaten başta sonra bunlar çıktı adet olayım diye ilaç da verdi ama hala olmadım

Çok sevindim adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende bu ay hamile kalmayı planlıyorum Rabbim inşallah bana da nasip eder. Lütfen benim içinde dua eder misiniz

Rabbim sağlıkla mutlulukla analı babalı kucağınıza almayı nasip etsin.Bende duanızı almak isterim 2yıl geçti olmasını bekliyorum Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah

Rabbim sağlıkla mutlulukla analı babalı kucağınıza almayı nasip etsin.Bende duanızı almak isterim 2yıl geçti olmasını bekliyorum Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah

Amin inşallah Allah razı olsun
Gönlünüzden geçirmeye devam edin
Yüce yaratan duada ısrarı sever.
En hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Ne kadar güzel yazmışsınız hayranlıkla okudum rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin. Banada dua eder misnz 3 yıldır bebeğim olmuyor çok üzülüyorum ne yapsam olmadı. Her ay ümitlenmekten başa sarmaktan yoruldum

Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
Biliyorum söylemesi kolay yapması zor..
Ama denemekten inanmaktan vazgeçmeyin.
Kalbinizin bir yerlerinde nefsiniz mutlaka vesvese verecektir size
Olmaz artık... Başkaları 2.yi doğurdu.. Sen yapamıyorsun vs..

Hiç birine kulak asmadan gerekirse kendinizi bile dinlemeden inanmaya devam edin.
Evlat konusu öyle bir şey ki Meryem annemize eşi dahi olmadan verilmiş bir lütuf. Allahuteala bu kadar cömert. Yeter ki sabırla fiili ve manevi duaya devam edelim.
Seven sevdiğinin nazını ölçüyor gözüyle bakarsanız daha kolay olacaktır inşallah herşey

Evet sabreden derviş muradına ermiş misali. Düşüncelerinize hayran kaldım motive ediyorsunuz. Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın. Rüyalarımda sürekli bebek görüyorum bazen kendi çocuğumu görüyorum, hamile olduğumu görüyorum sizce malum mu oluyor sizde de oldu mu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…