• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hher renk oluyo ne renkki bu ?? (resimli)

bilqe_sena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
181
1
46
İstanbul
kızlar sihirli anemdeki tuğçenim saç rengi çok güzel bi koyu kahve oluyo sarı oluyo karemal oluyo sicak çikolata oluyo .
sııcak çikolata mı gizemli kahvemi
$3.jpg $damla.jpg $damla-ersubaşı-1.jpg $img-sihirliannemcemtugcedansediyorbolum-151.jpg $sihirli_annem_14_00001.jpg

uzgunum canım hıc bır fıkrım yok:50::50::50::50:ama acık reklerden koyu kahveye nasıl donuyor onu anlamadım ya ısıklardandır yada sprey felan kullanmıstır gıbı me gelıyor...

bal köpüğünde turunculuk var diye biliyorum ama bu karamel oluyo sıcak çikolata oluyo sarı oluyo çok hoş bi renk yani aama bal köpüğü değil

Her seferinde farklı görünüyorsa gizemli kahve olabilir hani gizemli renk kendini belli etmiyor :1:
Şaka bi yana çok hoş cidden ya :61:

Benim kendi dogal sac rengim böyle, gün isiginda koyu sari oda isiginda kumral oluyor, bazen bakir parliyor bukalemun gibi ortama göre renk degistiriyor. :1: Saclarim küllü kumral ama sari isiltilari var. Onun da dogal rengi diye biliyorum. Sen de sari isiltilari olan bir kahve veya kumral boyarsan böyle olur saclarin... :34: Dore kumral mesela...

Back