• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HGS Sonrası Korudunuz mu veya Korunmayıp Hamile Kaldınız mı?

eakgull

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
2.188
855
398
Arkadaşlar bu başlığı açmamın nedeni direk bu konuda bilgi bulunmaması. HGS çekimi sonrası doktoru korun diyenler ve demeyenler. Bekleyenler ve hemen çocuk sahibi olanlar bilgi verebilir misiniz?

Ben dün çektirdim. Doktor 1 hafta ilişki yasak ve bu ay çocuk düşünmeyin korununun dedi.

Arkadaşlar bu başlığı açmamın nedeni direk bu konuda bilgi bulunmaması. HGS çekimi sonrası doktoru korun diyenler ve demeyenler. Bekleyenler ve hemen çocuk sahibi olanlar bilgi verebilir misiniz?

Ben dün çektirdim. Doktor 1 hafta ilişki yasak ve bu ay çocuk düşünmeyin korununun dedi.

canım dun baktımm senin için evet birr ay korunman gerek..sonuçları direk söylediler mi...sen iyisin dimi

çok iyiyyim canım. ne ağrı ne sızı, bomba gibiyim :)

cok cok sevindimmm tatlım bakk hiçte gozumuzde buyuttugumuzz gibi deilmişşş kıyamam iyi ol zaten sonuç ne zaman sonuuccccccc:16:

ben de çekindim bana da korun ya da korunma demedi ama adet gör vücut o sıvıyı emsin dedi.Demek ki sağlıklı olan beklemek diye düşünüyorum..

ben korunmayacağım kızlar, denemelere başlayacağız bugün.
Doktor da bir sakıncası yok dedi. Doktorların da cevapları birbiri ile çelişkili ne saçma yaa

Dr un önerdiği kadar Korun kafidir. Sonrası tam gaz çalışmalar başlasın ben hsgnin 2. Ayında gebe kaldım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm ben cktirmedim ama cektiren arkadaslardan okudugum kadrı ıle doktorları 2 gun falan demiş dinlenme sürelerine ve film çekindikleri ay korunmayıp gebe kalan cook kisiyi okudum bu sitede. adetinin kacıncı gunu cektırdın canım bu arada anestezi ilemi cektırdın sonucun ıyı olmasına sevındım. rabbim hayırlı evlatlar versın ınş hepimize.

cnm ben cktirmedim ama cektiren arkadaslardan okudugum kadrı ıle doktorları 2 gun falan demiş dinlenme sürelerine ve film çekindikleri ay korunmayıp gebe kalan cook kisiyi okudum bu sitede. adetinin kacıncı gunu cektırdın canım bu arada anestezi ilemi cektırdın sonucun ıyı olmasına sevındım. rabbim hayırlı evlatlar versın ınş hepimize.

canım selam reglimin 6. günü çektirdim. Anestezi ile çektirdim . uyuduğum için bir şey hissetmedim. Yorumlar beni korkuttu çok korkarak gittim ama anesteziden dolayı bir şey hissetmedim. İlk ay korunmadım ama gebe de kalmadım. Artık çocuk denemeyi de bıraktık. Psikolojimizi bozuyor. Çocuğa endeksli yaşadığımız için keyf alamıyoruz. O yüzden keyfimize göre birlikte olacağız eğer 2 ay sonra hala olamamışsa aşıma deneyeceğiz.

canım selam reglimin 6. günü çektirdim. Anestezi ile çektirdim . uyuduğum için bir şey hissetmedim. Yorumlar beni korkuttu çok korkarak gittim ama anesteziden dolayı bir şey hissetmedim. İlk ay korunmadım ama gebe de kalmadım. Artık çocuk denemeyi de bıraktık. Psikolojimizi bozuyor. Çocuğa endeksli yaşadığımız için keyf alamıyoruz. O yüzden keyfimize göre birlikte olacağız eğer 2 ay sonra hala olamamışsa aşıma deneyeceğiz.
allah gonlune gore versın canım ınsallah

Back