HGS (Rahim Filmi) Deneyimim

Cikilatammm

Pardon baaa mı dediniz :p
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
121
309
23
Simdi eminim ki; Hsg Çektirmek zorunda olup da sırf korktuğu için cektireyemen arkadaşlar var. Bu deneyimi mi özellikle onlara bir nebze olsun anlatıp rahatlatmak isterim. Bu okuduğunuz konu sahibi aylarca korktuğu için eşiyle ilişki yaşamamış birisi.. Yani Ben ve Yani yarı vajinismus sayılabilecek bir eleman Tüp bebek için Başvurduğumuz Doktor Muayene Sonucu Bizi hemen özel bir hastaneye yönlendirip rahim filmi cektirmemizi istedi. Hiç Beklemediğim birşeydi.Hele bu kadar hızlı hiç beklemiyordum. Tabi korktuğum için gitmek istemedim. Doktor konuşmalarıyla beni nasıl ikna etti bilmiyorum ama kendimi yönlendirdiği hastahanede biranda buldum :) Bir yandan açım kanşekerim düşmüş. Bir yandan korku nasıl titriyorum anlatamam. Eşim gidip ordaki sorumlu birine danisti. Onlarda biseler yiyebilecegimi söyledi. Bizde zaman kaybetmeden sıra bize gelmeden gidip biseler atistırdık. Neyse ki karnım doyunca kendime gelebildim :) Sonra Sıramız geldi. Bizi hgs cekilcek odaya aldılar. Sütyen dışında herşeyi çıkarıp,verdikleri önlüğü giydim. Sonra sedyeye uzandım. Eşim yanımdaydı. Doktor geldi. Korktugumu uyusturacak biseler yapmasını istedim. Doktor gerek olmadığını hiçbirşey hissetmeyecegimi falan söyledi. Adamlar işlerinde okadar uzmanlasmislar ki konuşmaları bile insanı rahatlatmaya yetiyor. Canım acırsa devam etmicegini ve çekmeyeceğini söyledi. Bana güveni sağlayıp başladı işlemlere.. İşlem 5 dakika bile sürmedi. Burda yazılanlar okadar gözümü korkutmuş ki, ben canım acıdı acıyacak derken, meğer işlemler bitmis. Bitti mi bu kadarmıydı dedim, evet dediler. Kendimden ve ordakilerden utandım inanın. Çok gözümde büyütmüşüm. Bazıları ilacı alırken yanma falan olur demislerdi. İnanın hiçbir yanma hiçbirşey hissetmedim. Sanırım doktorun konuşmalarının ve rahatlatmasının bunda büyük bir payı vardı. Acı hisseden arkadaşlar sanırım kendilerini çok kasmışlardır. Ben ışlem bittikten hemen sonra ayağa kalktım. Hatta hastahane çıkışı bayada yol yürüdük eşimle.. Sonrasında da hirbir ağrım falan olmadı. Yani demem o ki Korkmayın, Rahat olun. Klasik olucak ama benim canım çok tatlıdır. Ben cektirdiysem, herkes Cektirebilir ...

Son düzenleme:
Bende cektiricem nerde cektirdiniz? Istanbulda iyi bi yer arıyorum ben.
İsim vermek reklama giriyor mu ? Umarım girmiyordur. Sonuçta hastahane ve sağlıkla alakalı bise. Fulya Açık Emar die bi yerde çektirdim.Nete yazınca açık adres çıkıyor.

İsim vermek reklama giriyor mu ? Umarım girmiyordur. Sonuçta hastahane ve sağlıkla alakalı bise. Fulya Açık Emar die bi yerde çektirdim.Nete yazınca açık adres çıkıyor.
Teşekkürler fiyatda iyiymiş bu fiyatı uygulamak için devlet hastanesinden mi yönlendirilmek gerekiyor?

Valla okadarını bilmiyorum, arayıp danışmak gerekiyor. Eşim ordayken fiyatda biseler yapamaz mıyız dedi. Ordaki görevli bu en son yapacağımız fiyat, normalde 750 tl ye çekiyoruz dedi. Siz dediğim gibi bi danışın. Yanlış bilgi vermiş olmim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…