Hgs rahim filmi çektiren varmı ??

Eda clk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
120
36
48
Bn rahim filmi çektircem fakat acaba aç karnına mı gidicem tok karnına mı gidecem bilemedim yaptıran varsa yada konuya hakimiyeti olan varsa yardım edermisiniz ?

Bn rahim filmi çektircem fakat acaba aç karnına mı gidicem tok karnına mı gidecem bilemedim yaptıran varsa yada konuya hakimiyeti olan varsa yardım edermisiniz ?
Açlik toklukla ilgisi yok
İstediğiniz gbi gidin
Gtmeden yarım saat evvel kas agrıları için ilaç almanizi öneririm

Ben tok gitmiştim önceden ağrı kesici aldirdilar ve antibiyotik filmden sonra da kendi kullandığım arabayla işe döndüm

Ben çektirdim tok ya da aç gitmenin önemi yok diye hatırlıyorum.
Regl ağrılarım çok şiddetli olduğundan alışıktım, beni çok etkilemedi ama benden önceki kadının
çığlıklarını hala hatırlarım.

Bence ağrıdan çok gıcık bir işlemdi..

Eda clk Eda clk rahim filmini ben çektirdim.Acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen hiç acı hissetmedim ve en fazla 2 3 dk sürdü.

Eda clk Eda clk nerde çektireceğim önemli , iyice sorsaydın ağrılı değil mi diye ? Ben ikinay önce çektirdim ağrısız olan yerde , ama az ağrı oldu , aç tok alakası YOk , çektireceğin yer önemli

Bende eşimin tayin işi için üni den rapor çıkarırken mecburen orda çektirmek zorunda kaldım ve hiç uyusturmadan yaptılar cigliklarimdan oda inledi feryat figan ortalığı inlettim iki dk içinde ama işlem biter bitmez hiçbişey olmamış gibiydim sadece iki dk lik bir acı

Bende eşimin tayin işi için üni den rapor çıkarırken mecburen orda çektirmek zorunda kaldım ve hiç uyusturmadan yaptılar cigliklarimdan oda inledi feryat figan ortalığı inlettim iki dk içinde ama işlem biter bitmez hiçbişey olmamış gibiydim sadece iki dk lik bir acı
Offf iki dakikada o kadarmı acı veriyo :( çok korkunç yarın bn nasıl gidicem :(

Dedikleri gibi ağrı kesici al girmeden yarım saat önce. İyi olur inşallah herşey

Ben de çok acı çektim. Bi daha anestezi olmadan çektirmek istemem. 2 gün kanamam ve ağrım devam etti. Tüplerimden biri kapalıymış belki de ondan çok ağrımıştır.

Merhaba. Ben dün sabah Bursa'da özel bir hastanede çektirdim. Kendi doktorum çekti. Ağrı kesici almanı gerektirecek birşey yok. Ben kendimi çok kasmama rağmen çok acımadı. Smear testinden biraz daha acılı. Dr.um narkoz riskine gerek yok demişti gerçekten de gerek yokmuş kendimi kastığım için kendime kizdim. Filmden sonra biraz bel agrim oldu ama 1 saat falan surdu o da adet zamaninda olan hafif agrilardandi. Filmden sonra alisverise falan gittim. Sen nerede cektireceksin filmi. bu arada sonrasinda herhangi bir agri ve kanama olmadi.

Merhaba. Ben dün sabah Bursa'da özel bir hastanede çektirdim. Kendi doktorum çekti. Ağrı kesici almanı gerektirecek birşey yok. Ben kendimi çok kasmama rağmen çok acımadı. Smear testinden biraz daha acılı. Dr.um narkoz riskine gerek yok demişti gerçekten de gerek yokmuş kendimi kastığım için kendime kizdim. Filmden sonra biraz bel agrim oldu ama 1 saat falan surdu o da adet zamaninda olan hafif agrilardandi. Filmden sonra alisverise falan gittim. Sen nerede cektireceksin filmi. bu arada sonrasinda herhangi bir agri ve kanama olmadi.
Bn ankarada zübeyde hanımda cektircem büyük doğum oradı belki biliyosunuzdur bn çok korkuyorum herkes acılı ve zor oldugunu söylüyor

Ben Bursa'da Acıbadem de çektirdim. Gerçekten çok acımıyor. Ilacin verildigi filmin cekildigi anlati hatta hic hissetmedim. Sadece hazirlik asamasinda anlik acilar oluyor o kadar.

Ben de anestezisiz çektirdim o sebeple aç tok fark etmedi. Ama anestezi olacaksanız aç olmalısınız. Evet acıdı benim de ama öyle dayanılmayacak bir acı değil ki benim bir tüpüm hafif tıkalıydı tekrar yapıp açtılar 2 kere acıdı yani. Kasmayın kendinizi ağrı kesici aldırdı dr bana işlem öncesi tavsiye ederim.

2 kere çektirdim . İlki hafif ağrıdı adet sancısı gibi bir sancı oldu .5 dk falan sürdü 2. De hissetmedim bile 2-3 dk sürdü ,bitti dediklerinde ben henüz başlamadılar sanıyordum,şaşırdım nasıl yani bu kadar acısız ve çabuk olur diye şaşırdım .

Kızlar doktora gittim rahim filmi ikiye ayrılır dedi. Hsg ve histeroskopi. Hsg ışın yayıyor ben yapmıyorum histeroskopi yapıyorum dedi. Sizce hangisi iyi. Of kafayı yiyeceğim. Stres korku kararsızlık. Hangisi iyi kızlar lütfen bilenler desin

Back