Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açlik toklukla ilgisi yokBn rahim filmi çektircem fakat acaba aç karnına mı gidicem tok karnına mı gidecem bilemedim yaptıran varsa yada konuya hakimiyeti olan varsa yardım edermisiniz ?
Siz daha önce çektirdiniz mi nasıl bir duygu çok mu agrılı ve acılı oluyo acabaAçlik toklukla ilgisi yok
İstediğiniz gbi gidin
Gtmeden yarım saat evvel kas agrıları için ilaç almanizi öneririm
EvetUyutulmadan mi cektireceksin ?
Offf iki dakikada o kadarmı acı veriyoBende eşimin tayin işi için üni den rapor çıkarırken mecburen orda çektirmek zorunda kaldım ve hiç uyusturmadan yaptılar cigliklarimdan oda inledi feryat figan ortalığı inlettim iki dk içinde ama işlem biter bitmez hiçbişey olmamış gibiydim sadece iki dk lik bir acı
Bn ankarada zübeyde hanımda cektircem büyük doğum oradı belki biliyosunuzdur bn çok korkuyorum herkes acılı ve zor oldugunu söylüyorMerhaba. Ben dün sabah Bursa'da özel bir hastanede çektirdim. Kendi doktorum çekti. Ağrı kesici almanı gerektirecek birşey yok. Ben kendimi çok kasmama rağmen çok acımadı. Smear testinden biraz daha acılı. Dr.um narkoz riskine gerek yok demişti gerçekten de gerek yokmuş kendimi kastığım için kendime kizdim. Filmden sonra biraz bel agrim oldu ama 1 saat falan surdu o da adet zamaninda olan hafif agrilardandi. Filmden sonra alisverise falan gittim. Sen nerede cektireceksin filmi. bu arada sonrasinda herhangi bir agri ve kanama olmadi.