- 19 Kasım 2021
- 45
- 29
- 8
- 35
- Konu Sahibi istanbulistanbul34
-
5 6 gün bekleyin geç döllenme ise bir ihtimal var ama devam ederse gecikme mutlaka doktora gidinmrb kızlar bugün üye oldum işin içinden cikamiyorum yaklasik 10 aydir bebek istiyoruz ama olmadi doktora gittim sorun yok olur dedi ama olmuyo bu ay ilk defa adetim gecikti 4 gün dün evde test yaptim negatif cikti ilk defa gecikme yasadigim icin icin rahat etmedi bugün de gidip kan testi verdim hcg 0.100 cikti kadin dogum doktoru yoktu acilin doktoruna gosterdim gebelik yok dedi.BENİM MERAK ETTİGİM BU DEGER SOBRADAN YUKSELİR Mİ BUNU YAŞAYAN VAR Mİ 4 GÜN GECİKTİM VE NEGATİF SONUC HALA UMUT ETMELİYİM LÜTFEN BENZER BİSEY YASAYAN YORUM YAPSİN
esinde sperm testi yaptirdi onda da sorun yok. son uc aydir tuhaf durumlar yasiyorum iki ay boyunca araliksiz gogus hassasiyeti yasadim goguslerim cok sisti ve agridi bu ayda hic agri yada hassasiyet olmadi bu defa da adetim gecikti doktor ya mevsimsel yada stres vs dedi gecti korkmaya basladim erken menepoz olabilir ki acaba 32 yasindayimÇoğunlukla yükselmez. 0.100 demek 0.1 demek. 5'ten sonrasi gebelik var demek oluyor. Sizinki 1'in onda biri.
Esiniz sperm ornegi verdi mi? Sizin hormonlariniz, rahminiz normalse sorun onda olabilir.
keske olsa bebek sahibi olmayi cok istiyorum buna benzer bi durumla karsilastiniz mi hic5 6 gün bekleyin geç döllenme ise bir ihtimal var ama devam ederse gecikme mutlaka doktora gidin
Evet burda bı arkadaş gecikmenin 11.gunu öğrenmiştikeske olsa bebek sahibi olmayi cok istiyorum buna benzer bi durumla karsilastiniz mi hic
Amh Fsh Lh ve Prolaktin hormon testleri yaptirmalisiniz.esinde sperm testi yaptirdi onda da sorun yok. son uc aydir tuhaf durumlar yasiyorum iki ay boyunca araliksiz gogus hassasiyeti yasadim goguslerim cok sisti ve agridi bu ayda hic agri yada hassasiyet olmadi bu defa da adetim gecikti doktor ya mevsimsel yada stres vs dedi gecti korkmaya basladim erken menepoz olabilir ki acaba 32 yasindayim
Amh degerinize bakildi mi? yumurta rezervini o gosterir.esinde sperm testi yaptirdi onda da sorun yok. son uc aydir tuhaf durumlar yasiyorum iki ay boyunca araliksiz gogus hassasiyeti yasadim goguslerim cok sisti ve agridi bu ayda hic agri yada hassasiyet olmadi bu defa da adetim gecikti doktor ya mevsimsel yada stres vs dedi gecti korkmaya basladim erken menepoz olabilir ki acaba 32 yasindayim
evet bakildi cocuk sahibi olmama hic bi engel olmadigini soyledi doktorAmh degerinize bakildi mi? yumurta rezervini o gosterir.
Menapoz söz konusu degil o zamanevet bakildi cocuk sahibi olmama hic bi engel olmadigini soyledi doktor
beta degeri benimki gibi negatif mi cikmisti once acaba bilginiz var miEvet burda bı arkadaş gecikmenin 11.gunu öğrenmişti
Evet test yapmıştı çıkmamışti 11.gun beta 10 falan çıkmıştıbeta degeri benimki gibi negatif mi cikmisti once acaba bilginiz var mi
11.gün beta 10 çıkıp sonra sağlıklı devam edebiliyor mu kiEvet test yapmıştı çıkmamışti 11.gun beta 10 falan çıkmıştı
Evet etmişti onun geç döllenme olmuş11.gün beta 10 çıkıp sonra sağlıklı devam edebiliyor mu ki
gebelik isteyen biri icin mucize gercekten insallah benimki de öyle bir durumdur hala reglim baslamadi cok endise ediyorum pazartesi binkadin dogum uzmanina daha gidicem ama o gune kadar uykularim kacacak ne zor işlermişEvet etmişti onun geç döllenme olmuş
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızgebelik isteyen biri icin mucize gercekten insallah benimki de öyle bir durumdur hala reglim baslamadi cok endise ediyorum pazartesi binkadin dogum uzmanina daha gidicem ama o gune kadar uykularim kacacak ne zor işlermiş
insallah tesekkur ederimİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?