• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyy gidi günler hey.....ne de çabuk geçmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi REYYAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel,31 sene az bir zaman değil.nice sıkntılar mutlaka yaşanmıştır.ne mutluki güçlü bir sevginiz varmış.dediğiniz gibi şimdi nerdeeee.

allah bozmasın canım,daha nic nice yıllara inşallah. sağlıcakla mutlu kalın.opuyorumnanaktana.s.:1hug:

Nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara...:nazar: :nazar: :nazar: a.s. a.s. a.s.

41 kere maşallah mutluluklar diliyorum...
haklısınız...emek vermeden elde edilen şeylerin degeri olmuyor.rabbim nazarlardan korusun sizi...

Mutluluklar diliyorum bir ömür boyu mutlu olun inşallah :1hug::1hug::1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çooooook tşkler ARKADAŞLAR güzel dilekleriniz için
belki bunu yazmamda bir neden vardı özelimi taşıdım buraya okadar ayrılan arkadaşları okuyoruzki belki bir nebze örnek olabilirsem çok mutlu olucam...

tebrikler nice mutlu yıllara canımopuyorumnanaktan

maşallah ne güzel 31 yılı beraber mutlu geçirmek

darısı bizlere inşallah :)

zaman oldu estik yağdık elbette hep güzelliklerle geçmedi bunca sene saygı içinde birbirimizi kırmadan incitmeden rüzgarları fırtınaları geçirdik çok şükür dilerim sizlerde heeeeeeeep mutlu olursunuz dostlarım

Canım ablacım yoktum iki gündür şimdi girer girmez gördüm burayı :kedi:

Nice mutlu,sağlıklı,huzurlu senelere inşallah sevdiklerinizle birlikte :Saruboceq:

Tebrik ediyorum sizi ve Maşallah diyorum :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

cicek18.gif

ne guzel tesaduf aynı gun mu evlenmişiz :)) Daha nice 31 yıllara ablacım

:nazar: Nede çabuk geçti daha dün gibi tam 31yıl opuyorumnanaktan ne demek dile kolay biz evleneli bu kadar olmuş :nazar: ama bana öyle gelmiyor insan sevince yıllar kısalıyormu ne :kedi: bugün evliliklere bakıyorum nasılda sahte ve kısa yapmacık en küçük bir rüzgar esince yıkılmaya mahkum yıkılıp yok oluyor :mymeka: oysa derin sevdalarda öylemi ne fırtınalar gördük nice rüzgarlar etkilemedi estiiiii geçti RABBİM nice otuz seneler sağlık sihat içinde görmek nasip etsin ....:Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar::nazar:a.s.niçe yıllara opuyorumnanaktan:nazar::nazar::nazar:

nice beraber ve uzun senelere insallah:Saruboceq:
dile kolay 31 sene:nazar:

nice 31 yıllarınız olsun sağlık mutluluk ve huzurla ......

:nazar:maşaallah ne mutlu size....:nazar:
tanrım ağzınızın tadını bozmasın:Saruboceq:

sağlıkla mutlulukla nice nice güzel yıllar geçirmenizi dilerim
mutluluğunuz hep devam etsin inşallah

:Saruboceq:maşalllhhh ......nice mutlu yıllara inşallahh 30 yıllara ..rabbim bize kısmet eder inşallah amin:Saruboceq:

Back