Heymenoplasti

Merve4423

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2020
47
4
26
Merhaba. Kızlık zarim normalde deliği serçe parmak kalınlığında fakat bazen çok geniş oluyor ıkınırken vs. Normal mi bu? Doktora gittim bozulmamış dedi fakat çentik olması ve bazen o kadar çok geniş oluyor ki çok korkuyorum. Baş parmağın gireceği kadar aralik oluyor. Onun dışında centiklerin olması normal mi düşünmekten hiç bir şeye odaklanamiyorum.

Kızlık zarın bozulmamışsa neden sıkıntı ediyorsun ilişkimi yaşadınki?
İlişki yaşasaydım şuraya yazardım zaten. Küçükken bisikletten düşmüştüm birde çok takıntılıyım en ufak şeyi bile büyütüyorum.doktor da sizin gibi imalı imalı ilişki mi yaşadın dedi ama zaten yaşasam emin olurdum bu kadar sorgulamazdım.

Doktora gitmişsiniz bozulmamış demiş zaten. O bahsettiğiniz delik herkeste var adet kanı akması vs için normal bir durum zar da esnek bir doku sonuçta ıkınma sırasında deliğin büyümesinin normal olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bazı kadınlarda doğuştan çentikli zar yapısı oluyor diye biliyorum. Biraz sakin olun bence.

Normal, hem doktor da bozulmamış demiş zaten.

Doktora gitmişsiniz bozulmamış demiş zaten. O bahsettiğiniz delik herkeste var adet kanı akması vs için normal bir durum zar da esnek bir doku sonuçta ıkınma sırasında deliğin büyümesinin normal olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bazı kadınlarda doğuştan çentikli zar yapısı oluyor diye biliyorum. Biraz sakin olun bence.
Evet şimdi yine gittim doktor da hiç birşey yok kendi kendine bakıp yorumlama internette gördüğünüz çoğu şey doğru değil. Çentik olması çok normal falan dedi ama. Regl döneminin bitmesine yakın gittim doktora geldiğimde leke leke kahverengi kanamam olmuş bu seferde doktor mu bozdu diye düşünüyorum 😄

İlişki yaşasaydım şuraya yazardım zaten. Küçükken bisikletten düşmüştüm birde çok takıntılıyım en ufak şeyi bile büyütüyorum.doktor da sizin gibi imalı imalı ilişki mi yaşadın dedi ama zaten yaşasam emin olurdum bu kadar sorgulamazdım.
Nasıl yani doktor bakınca anlamadı mi ilişki yaşayıp yaşamadığınızı da sordu ?

Nasıl yani doktor bakınca anlamadı mi ilişki yaşayıp yaşamadığınızı da sordu ?
İlk gittiğim doktor kadındı o stresime rağmen üstüme geldi ilişkiye mi girdin niye böyle tedirginsin diye ondan sonra gittiğim doktor da takıntı yaptığımı anladi resimlere bakma kolay kolay anlayamazsın dedi kızdı psikolojini bozarsin falan dedi

İlk gittiğim doktor kadındı o stresime rağmen üstüme geldi ilişkiye mi girdin niye böyle tedirginsin diye ondan sonra gittiğim doktor da takıntı yaptığımı anladi resimlere bakma kolay kolay anlayamazsın dedi kızdı psikolojini bozarsin falan dedi
Yani öyle basit bir şey değil merak etmeyin sanmıyorum ben de. Ayrıca bozulsa bile ne olacak kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz rahat olun, boşverin 😉

YouTubeda Müjdegül Karaca'nın kızlık zarı ile ilgili videoları var her insanın izlemesini tavsiye ediyorum. Özellikle bizim ülkemizin insanının uzmanından dinleyip bilgilenmesi gereken bir konu.

Evet öyle gerçekten. Sadece ilişkiye girilince bozulan birşey değil bu. Ama ülke olarak nedense çok değer veriyoruz.

Evet ne yazık ki öyle. Ama buna müsade eden de yine bizleriz. Biraz diş göstermek gerekiyor bunun “ayıp bir şey” olduğunu kabullenmek yerine. Beden bizim ve kimsenin de üstünde söz sahibi olmaya hakkı yok🙂

Ya bugün gittiğimde doktorun listesinde neredeyse hepsi kızlık zarı dikimiydi. İnsanlar sanıyor ki kızlık zarı bir kereye mahsus..artık şu zihniyetten kurtulmanın vakti geldi de geçiyor.

Kendinden eminsen neden sıkıntı yapıyorsun, kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin

X