Heykele eşarp taktı

Simdi ben anlamiyorum.
Bir heykeltras heykeli yaparken en ince detayina kadar isliyor ve ona oha, tahrik olmus, fikri kotu denmiyor da biri ortunce haha sapik tahrik olmus deme hakki nereden kaynaklaniyor?

Hayir, oh super yapmis dedigimden degil, zira gereksiz geldi ama mantigi, kurulan denklemi cozemiyorum.

Son düzenleme:
eşarp alırken ben çok titiz davranıyorum açıkcası. her eşarbın modeli aynı olmuyor gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalk kız soğan doğra geldi aklıma heykeli görünce :27::27:
Cahillik başa bela :ssz:

Heykel yahu heykel taş yani gerçek değil neyini kapatmaya çalışıyorsun ya neyinden kim tahrik olacak da orucu abdesti bozulacak bir heykele o gözle bakanlar ancak bunu yapar işte. Gidip onun bir heykel olduğuna değil açık olmasına kafayı takar sonra da diğer ülkelerle aynı seviyedeyiz hadi canımm bizim daha kaç fırın ekmek yememiz lazım rezillik valla. :19:

Heh tamam heykelin namusunu kurtardın :60:

Derhal Kızılay'daki kitap okuyan kadın heykelini yıkacağım bu gece. Göğüsleri falan belli oluyor hiç hoş değil. :27:

Ya bence hani şu Yeşilçam sinemalarinda izleriz ya kizlarin yarım esarbi ve bellerine doladiklari şeylerle suya giderler bence adam onu yapmış. Hosuna gitmis yapmis ve bence daha gercekci çok hos durmus. Belki onceden dikkat cekmeyen heykel simdi nasil dikkat cekiyordur :-)
Ayrica heykelden tahrik olunur mu bilmem ama bu ülkede cansiz manken kaçırıp onunla iliskiye giren pis sapiklar var. Polisiye bir dizi vardi cinayetlerle ilgili falan orda görmüştüm şok olmuştum. ..

Izmirde acik heykel yok ya ben neyi kapatacagim :D bi de gavur diyolar butun heykellerimiz edepli bi kere :60:

Back