Heyetsiz mikroenjeksiyon

hulya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
442
6
Arkadaslar.Ben heyetten iki kez yararlandim.Ucuncu deneme kaldirilmis.Bu durumda devlet ilaclara olan katkisini da kaldiriyor mu.Hastane ekstra masraf cikardi yani devletin verdigini bizden istiyor artik fakat artik bende heyet yok.Emekli sandigi mensubuyuz devletin ilaca katkisi hic ólmayacak mi,

canım sanırım ilaçları ödüyor ama masrafları ödemiyor. sonuçta yumurta takibinde aşılamada da aynı ilaçlar kullanılıyor o zaman devlet %80 ödüyor.

canım sanırım ilaçları ödüyor ama masrafları ödemiyor. sonuçta yumurta takibinde aşılamada da aynı ilaçlar kullanılıyor o zaman devlet %80 ödüyor.

Hastaneye sordum odemiyor heyeti olmayinca kesinlikle dediler ama insallah yaniliyorlardir

hülya cım bende dün gittim hastaneyle görüştüm,2 temmuzdan önce başlasaydık rapor ve masrafların bir kısmı devlet ödüyormuş 2 temmuzdan itibarıyle 3. yü hiç ödemiyormuş,insanın suratına tokat atar gibi söylüyorlar çok kızdım hem devletin yaptığına verilmiş hakkımızı iptal ettiğine hemde hastanedeki görevli bayana,eh başınızın çaresine bakın diyorlar yani canım.

X