• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyet raporu yardım lutfen ...

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
34
[h=2]Heyet raporu yardım lutfen ...[/h]
merhaba arkadaslar
cagrı merkezınde calısıyorum ve mıgrenım var calısamayacak duruma gelıyorum basım agrıyacak dıye korkarak calısıyorum psıkolojım bozulmus durumda nerdeyse ve 4 aylık calısanım 1 seneden once ısten cıkarsam 3750 tazmınat vermek zorundayım heyet raporu alırsam bu mıktarı odemek zorunda kalmıycam ama heyet raporu almadgım ıcın bu prosedru bılmıyorum norolojı doktoru bna gurultulu ortamda calıstıgı ıcın atakları atar dıye yazarsa dıger doktorlarda ımza atarmı sonucta farklı rahatsızlıgım yok dıger doktorlar sorun cıkarırmı heyet raporu almıs olan varsa bu heyet raporu nasıl alınıyor anlatırsanız sevınırım
merak ettıgım sey su aslında bn mıgren ıcın rapor alıcam kbb ve psıkıyatrı de muayene olun dedıler sonucta kbb ıcın bı rahatsızlıgım yok o doktorbn ımza atmam dıyebılırmı noroljının uygun gormesımıdır onemlı olan ısın ıcınden cıkamıyorum bı akıl verın lutfen cok mutsuzum ...

bırı bısey soylesın lutfen ne calısabılıyorum ne ayrılabılıyorum konustukca daralıyorum resmen :50:

bılen yokmu yardım lutfennn:50:

canım benim kardeşimde bilgi işlemde
işiniz çok zor
ondada migren atakları var ama 3 yıldır çalışıyo
heyeti işten çıkabilmek için mi alacaksın
böyle yapmanı kim söyledi :44:

canım benim kardeşimde bilgi işlemde
işiniz çok zor
ondada migren atakları var ama 3 yıldır çalışıyo
heyeti işten çıkabilmek için mi alacaksın
böyle yapmanı kim söyledi :44:
prosedur boyleymıs ...
bnm sureklı konusmaktan sureklı basım agrıyor
gunluk mınımum 3 apranax ıcıyorum zonkluyor basım cok fena hallere gelıyorum

heyet raporuna gıren kımse yokmu su koskoca forumda :26:

prosedur boyleymıs ...
bnm sureklı konusmaktan sureklı basım agrıyor
gunluk mınımum 3 apranax ıcıyorum zonkluyor basım cok fena hallere gelıyorum

geçmiş olsun canım
ama yardım edemeyecem
ama sen şimdi burada kendine bu raporu çıkartıyosun ya
başka işe gireceğin zaman sıkıntı olursa
bankanın bilgi işlemi mi

geçmiş olsun öncelikle. ben yıllar önce iş başvurusu için heyet raporu almıştım, çok hatırlamıyorum, iş yapmaya engel rahatsızlığımın olmadığına dair rapor gerekiyordu, sizinkinden farklı yani, röntgen çektirmiştim akciğer içindi galiba, kulak burun boğaz vardı, psikolog veya psikiyatr vardı, ortopedi vardı, bunlara hızlı hızlı muayene olmuştum, ertesi gün de heyet toplanmıştı,heyetten raporu almıştım, heyet son kez şöyle bir bakıp sağlam raporu vermişti:1: sanırım her doktor kendi bölümüyle ilgili imzasını atıyor,ama sizinkinde durum nasıl bilmiyorum,ama gerçekten rahatsızlığınız varsa,ben sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım
ama yardım edemeyecem
ama sen şimdi burada kendine bu raporu çıkartıyosun ya
başka işe gireceğin zaman sıkıntı olursa
bankanın bilgi işlemi mi
bankanın cagrı merkezındeyım ...
sorun olacagını sanmıyorum zaten artık cagrı merkezınde calısmayıda dusunmuyorum canım bıktım artık

geçmiş olsun öncelikle. ben yıllar önce iş başvurusu için heyet raporu almıştım, çok hatırlamıyorum, iş yapmaya engel rahatsızlığımın olmadığına dair rapor gerekiyordu, sizinkinden farklı yani, röntgen çektirmiştim akciğer içindi galiba, kulak burun boğaz vardı, psikolog veya psikiyatr vardı, ortopedi vardı, bunlara hızlı hızlı muayene olmuştum, ertesi gün de heyet toplanmıştı,heyetten raporu almıştım, heyet son kez şöyle bir bakıp sağlam raporu vermişti:1: sanırım her doktor kendi bölümüyle ilgili imzasını atıyor,ama sizinkinde durum nasıl bilmiyorum,ama gerçekten rahatsızlığınız varsa,ben sorun çıkacağını zannetmiyorum.
tsk ederım ... ıse gırmek ıcın bende heyet raporu aldım saglıklı oldgumuza daır rapor almak daha kolay bence cunkı doktorları gezıyorsun ıyıyım deyınce zaten pek ustune dusmuyorlar da ımzayı atıp gonderıyorlar ama bnm alacagım rapor mıgren ataklarımın bu ıste daha sıklastıgını belırten bı rapor olacak norolojıden harıc doktorlarada gorunecegım norolojı bna uygun raporu verırse yazıyı yazarsa dıger doktorlarda ımzalar herlade degılmı yanı cunkı kbb den rahatszlıgım yok yada psıkıyatrıden rahatszlıgım yok bu yuzden telaslıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
bankanın cagrı merkezındeyım ...
sorun olacagını sanmıyorum zaten artık cagrı merkezınde calısmayıda dusunmuyorum canım bıktım artık

anlıyorum canım banka için değil başka işlerde de problem olur mu acaba
çünkü siz iş göremez raporu alıyosunuz
evlilik yakın mı peki
eğer evlenirseniz direk şubeye alınıyorsun
kardeşim evlenecek de

anlıyorum canım banka için değil başka işlerde de problem olur mu acaba
çünkü siz iş göremez raporu alıyosunuz
evlilik yakın mı peki
eğer evlenirseniz direk şubeye alınıyorsun
kardeşim evlenecek de
4 aylık calısan oldgum ıcın evlensemde hıcbıryer gondermezler...
baska ıslerde etkılı olacagını sanmıyorum
cunkı cagrı merkezı gurultulu bıryer bu yerde atakları artar dıye rapor verecek bundan sonra cagrı merkezınde calısmayı dsunmedgım ıcın sorun olmaz heralde bu kdr gurultulu ortamı olan bı ıse daha gırmem heralde:50:

4 aylık calısan oldgum ıcın evlensemde hıcbıryer gondermezler...
baska ıslerde etkılı olacagını sanmıyorum
cunkı cagrı merkezı gurultulu bıryer bu yerde atakları artar dıye rapor verecek bundan sonra cagrı merkezınde calısmayı dsunmedgım ıcın sorun olmaz heralde bu kdr gurultulu ortamı olan bı ıse daha gırmem heralde:50:

canım sen yinede iyi araştır ve sık dişini bence
ilkten bizimkide çok sıkıntı çekti şimdi çok sıkıntı yok alıştım diyo
inşallahhh bir çıkış yolu bulursun:26:

canım sen yinede iyi araştır ve sık dişini bence
ilkten bizimkide çok sıkıntı çekti şimdi çok sıkıntı yok alıştım diyo
inşallahhh bir çıkış yolu bulursun:26:
kardesın bılgı ıslemde demıstın , onlar sureklı konusmazlar heralde
oyle bır ortamda olsam ben de hayatta bırakmam ısımı ama dayanacak gucum kalmadı artık ya cıkar yolum yok

kardesın bılgı ıslemde demıstın , onlar sureklı konusmazlar heralde
oyle bır ortamda olsam ben de hayatta bırakmam ısımı ama dayanacak gucum kalmadı artık ya cıkar yolum yok

kafa gitti çağrı merkezinde canım
dayan derim dayanmak rapor almaktan daha kolay gibi

bir devlet hastanesine yada fakulteye gidip sorabilirsin eline bir kağıt verıyorlar doktorların isimleri yazıyor tek tek hepsini ziyaret edip muayene oluyorsun hepsi altına ımza atıyor ve ya atmıyor durumuna göre...

ardından bu doktorlarn hepsi toplanıp senı yıne cagrıyorlar işte anlatıosun derdini sıkıntını sonra oradan da tamam derse almıs oluyorsun...

anlatması kolay kendisi zor bir iştir:)
görünmen gereken doktorları bılemıyorum ama hepsinden evet çalışamaz diye imza alman gerekli

bir devlet hastanesine yada fakulteye gidip sorabilirsin eline bir kağıt verıyorlar doktorların isimleri yazıyor tek tek hepsini ziyaret edip muayene oluyorsun hepsi altına ımza atıyor ve ya atmıyor durumuna göre...

ardından bu doktorlarn hepsi toplanıp senı yıne cagrıyorlar işte anlatıosun derdini sıkıntını sonra oradan da tamam derse almıs oluyorsun...

anlatması kolay kendisi zor bir iştir:)
görünmen gereken doktorları bılemıyorum ama hepsinden evet çalışamaz diye imza alman gerekli
tskler cvp ıcın ıste bnm sormak ıstedgım tamda bu bnm kbb de yada psıkıyatrıde herhangı bı rahatsızlıgım yok mıgrenım var oda norolojıyı ılgılendıren bı durum norolojı doktoru bnm gurultulu ortamda mıgren ataklarımın artacagını belırtırse dıger doktorlar da sorun cıkarırmı dıye dusunuyorum

tskler cvp ıcın ıste bnm sormak ıstedgım tamda bu bnm kbb de yada psıkıyatrıde herhangı bı rahatsızlıgım yok mıgrenım var oda norolojıyı ılgılendıren bı durum norolojı doktoru bnm gurultulu ortamda mıgren ataklarımın artacagını belırtırse dıger doktorlar da sorun cıkarırmı dıye dusunuyorum

sadece bir doktordan olmaz adı üstünde heyet raporu... beyin cerrahıda bakacak psıkaytrda bakacak artık kımın bakmasını ıstıyoırlarsa.. eğer durumunuz anlattıgınız gıbıyse sorun cıkacagını sanmıyorum... hastanede tanıdık bulursanız ımzaları koparmanız daha kolay olur

Back