heyecanlı bekleyiş..

pamukkedi93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
79
22
3
Merhabalar ilk defa konu acıyorum bu sayfaya yenı katıldım , Sorum şu:
Gögüslerimde agrı acı vardı şüphelendım hamılelık için test yaptım ama tek cızgı cıktı demek kı ben yanlıs yanlıs hıssettım dedım.
Bu belırtıden ıkı hafta sonra adet zamanım geldı ama olmadım dun dayanamayıp cubuklu gebelık testinden yaptım hemen cıft cızgı belırdı.
bugun doktora gıttım ultrosanda baktı ama daha kese olusmamıs hamılelığini anlamak ıcın kan testı yapalım dedı artık pazartesı gununü berklıycem ama yıne de merak edıyorum acaba ters bır durum var mıdır dıye bu konuda tecrubelerınızi paylasırsanız cok memnun olurum, sevgiler..

Oncelikle iki gunde bir iki katina cikicak degerin. Her sey bir süreç icinde oluyor. Once kanda cikiyor,sonra kese olusuyor sonra da bebek sonrada kalp atisi. Ben ysptirdigimda kese bile olusmamisti,1 hafta sonra gittigimdr kese vardi,2 hafta sonra kalp atisini duymustuk. İnsallah sende bu guzel duyguyu yassrsin. Hayirli olsun

Merhabalar ilk defa konu acıyorum bu sayfaya yenı katıldım , Sorum şu:
Gögüslerimde agrı acı vardı şüphelendım hamılelık için test yaptım ama tek cızgı cıktı demek kı ben yanlıs yanlıs hıssettım dedım.
Bu belırtıden ıkı hafta sonra adet zamanım geldı ama olmadım dun dayanamayıp cubuklu gebelık testinden yaptım hemen cıft cızgı belırdı.
bugun doktora gıttım ultrosanda baktı ama daha kese olusmamıs hamılelığini anlamak ıcın kan testı yapalım dedı artık pazartesı gununü berklıycem ama yıne de merak edıyorum acaba ters bır durum var mıdır dıye bu konuda tecrubelerınızi paylasırsanız cok memnun olurum, sevgiler..
hayir canim zaten gebeligin ilk haftalarinda ultrasonda gpzukmemesi normal benimde 3 haftalikken cok hafif cizgi cikmisti hastaneye gittik kan tahlilinden 3 haftalik oldugy anlasildi ama doktorum ultrasondan baktiginda keseyi goremedi 1 hafta sonra gittik keseyi gordu 1 hafta sonrada kalp atislarini dinledik sen icini ferah tut insallah bisey olmaz.

Zaten ilk teste çıkmaması çoooook normal daha iki hafta varmış adet gününe.

Benim adetten 15 gün geçince test yaptım çizgi vardı iki dk.içinde belirdi ama öyle bahsettiğin gibi kopkoyu değildi :)

Back