Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım hamilesin:) böyle çıkması daha iyi betanız yüksektir büyük ihtimal tebrik ederim:)Regl 3gün var gebelik testi yaptım ve bayağı kırmızı çıktı bukadar kırmızı çıkması normalmi daha reglime bukadar zaman varken
Erken yumurtlama olmuş hayırlı olsun inşallahRegl 3gün var gebelik testi yaptım ve bayağı kırmızı çıktı bukadar kırmızı çıkması normalmi daha reglime bukadar zaman varken
Aslında yumurtlama takibi yaptım olmam gereken tarihte yani reglimden 14gun sonra yumurtlamam oldu pek anlamadımErken yumurtlama olmuş hayırlı olsun inşallah![]()
Canım olabilir kan testi yaptır artışını takip et yada doktora git zaten belli olur nekadarlık olduğu bunu takma kafana kırmızı olması iyi bişey tekrar hayırlı olsun canımAslında yumurtlama takibi yaptım olmam gereken tarihte yani reglimden 14gun sonra yumurtlamam oldu pek anlamadım![]()
Yarın gidicem doktora canım çok sağol bir buçuk senedir bu anı bekliyordumCanım olabilir kan testi yaptır artışını takip et yada doktora git zaten belli olur nekadarlık olduğu bunu takma kafana kırmızı olması iyi bişey tekrar hayırlı olsun canım![]()
Çok şükür bitti bekleyiş hayırlı haberler alırsın inşallahYarın gidicem doktora canım çok sağol bir buçuk senedir bu anı bekliyordum
Amin canım çok sağolÇok şükür bitti bekleyiş hayırlı haberler alırsın inşallah![]()
![]()
Sahane tebrik ederim senki benimmis gibi sevindim test icin darisi bana belirtilerin neler cnmRegl 3gün var gebelik testi yaptım ve bayağı kırmızı çıktı bukadar kırmızı çıkması normalmi daha reglime bukadar zaman varken
Allah razı olsun canımSahane tebrik ederim senki benimmis gibi sevindim test icin darisi bana belirtilerin neler cnm
Benimde ya4in regl tarihim bacaklarda benimde agri var ama goguslerimde birsey yok genelde adet olacagim zaman olurdu kasiklarda agri var hatta 1 hafta once 4 5 saat sabit agridi kasigimAllah razı olsun canım
Bacaklarımda aşırı ağrı var çok kasılıyor regl olucak gibi hissediyorum ve gögüslerim aşırı hassas canım