• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyecanımı sizinle paylaşmak istiyorum🥰😌

Ece busra

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
191
87
18
30
Regl 3gün var gebelik testi yaptım ve bayağı kırmızı çıktı bukadar kırmızı çıkması normalmi daha reglime bukadar zaman varken

Eklentiler

• C28B0636-0AE2-4ABF-90D3-FB6FF015E03A.jpeg
    C28B0636-0AE2-4ABF-90D3-FB6FF015E03A.jpeg
    42,3 KB · Görüntüleme: 59
Regl 3gün var gebelik testi yaptım ve bayağı kırmızı çıktı bukadar kırmızı çıkması normalmi daha reglime bukadar zaman varken
Erken yumurtlama olmuş hayırlı olsun inşallah 🙏

Aslında yumurtlama takibi yaptım olmam gereken tarihte yani reglimden 14gun sonra yumurtlamam oldu pek anlamadım🤷‍♀️
Canım olabilir kan testi yaptır artışını takip et yada doktora git zaten belli olur nekadarlık olduğu bunu takma kafana kırmızı olması iyi bişey tekrar hayırlı olsun canım 🤗

Sahane tebrik ederim senki benimmis gibi sevindim test icin darisi bana belirtilerin neler cnm

Allah razı olsun canım
Bacaklarımda aşırı ağrı var çok kasılıyor regl olucak gibi hissediyorum ve gögüslerim aşırı hassas canım
Benimde ya4in regl tarihim bacaklarda benimde agri var ama goguslerimde birsey yok genelde adet olacagim zaman olurdu kasiklarda agri var hatta 1 hafta once 4 5 saat sabit agridi kasigim

Back