• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme heyecandan ölücem yardım edin

pelinstr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
5
0
86
Ankara
Merhaba
offf cumartesi akşamı istemeye geliyorlar. birbirimizin ailesini iyi tanıyoruz, aileler de gayet uyumlu, onun ailesi beni, benim ailemde onu çok seviyor. aslında genel bir problem olmamakla beraber ben heyecandan ölüyorum. kahveyi ne zaman sorucam? yanlarında mı oturucam napıcam bana yardım edin , anlatın lütfen. nişan yerimizi ayarladı babam, yani bizim istemenin sonucu belli aslında ama isteme kısmı beni oldukça gerdi. kızlar hadi bi su serpiverin yüreğime. eyvahedigeldismile

cnm ben böyle şeylerden anlamam ama yardımcı olucak biri çıkıcaktır elbette şimdiden hayırlı uğurlu olsun sen onu sevmişsin o seni sevmiş ailelerde öyle hiç bi sorun çıkmıcaktr emin ol boşuna heycan yapma rahat ol mutluluklara.s.

canım tabiki yanlarında oturacaksın kapıyı sen açacaksın içeri girerlerken hepsine tek tek hoşgeldiniz de ama tokalaşma öpme yani onlar bişey yapmazsa yapma sende içeri girsinler otursunlar sonra tekrar hoşgeldiniz diyip öp tokalaş. sonra otur nasılsınız faslı geçince biraz daha bekle nazikçe ayağa kalkıp kahvelerinizi nasıl alırsınız diye sor, yüzünde sevinçten havalara uçuyor edası olmasın ama tamammı biraz ağır ol ama suratınıda asma tabiki :1: sonra kahveleri getirecksin önce babalara sonra annelere yani önce büyüklere en son damada vereceksin aslında sıradanda geebilirsin ama kendi babanı asla en sona bırakma damadın kahvesinede tuz atmayı unutma kaydirigubbakcemile3 sonra tepsiyi mutfaa götür gel otur tekrar kahvelerin hepsinin bitmesini bekleme finanları toplamak için, kimin kahvesi bittiyse hemen mutfağa git tepsiyi al gelip fincanı al götür, sonra isteme faslı olur zaten bitince kalkıp önce kendi anne babanın sonra kayınvalidenle kayınpederinin elini öpeceksin tabiki damatta aynı şeyi yapacak hatta bu konuda anlaşın yani ilk kalkan sen olma o kalsın öpsün o kalkınca sende kalk. e bu kadar canım eğer çay falan veeceksen zaten isteme olduktan sonra daha rahat edersin. otururken başını öne eğme yüzlerine bak kendinden emin ol dik otur. umarım yardımcı olabilmişimdir. şimdiden hayırlı olsun. allah tamamına erdirsin gelişmeleri anlatırsın artık. opuyorumnanaktan kolaygelsin heyecan yapmana gerek yok ok.

canım çok sevindim beni cmrts istemeye gelicekler bende acayip stres yaptım ve dudaklarım uçukladı mafoldumben bizimde herkes tanışıyo ama onlar o kadar çok şey yaptıki şimdiden takı olarak bende kendimizi kötü hissettim annemlerde öle onlar maddi olark bizden kat kat varlıklılar da bilmiyorum inşş sorunsuz olur biter herşey bilmiyorumkismile

felisity süpersin çok sağol canım ya. tepsi olayına özellikle değinmen iyi olmuş ben kalkar alırdım ellerinden fincanı :) sanırım epey rahatladım. yarın bütün gelişmeleri aktarıcam :) yazdıkların o kadar güzel anlatmış ki herşeyi yüreğine sağlık. çok teşekkürler.

canım tabiki yanlarında oturacaksın kapıyı sen açacaksın içeri girerlerken hepsine tek tek hoşgeldiniz de ama tokalaşma öpme yani onlar bişey yapmazsa yapma sende içeri girsinler otursunlar sonra tekrar hoşgeldiniz diyip öp tokalaş. sonra otur nasılsınız faslı geçince biraz daha bekle nazikçe ayağa kalkıp kahvelerinizi nasıl alırsınız diye sor, yüzünde sevinçten havalara uçuyor edası olmasın ama tamammı biraz ağır ol ama suratınıda asma tabiki :1: sonra kahveleri getirecksin önce babalara sonra annelere yani önce büyüklere en son damada vereceksin aslında sıradanda geebilirsin ama kendi babanı asla en sona bırakma damadın kahvesinede tuz atmayı unutma kaydirigubbakcemile3 sonra tepsiyi mutfaa götür gel otur tekrar kahvelerin hepsinin bitmesini bekleme finanları toplamak için, kimin kahvesi bittiyse hemen mutfağa git tepsiyi al gelip fincanı al götür, sonra isteme faslı olur zaten bitince kalkıp önce kendi anne babanın sonra kayınvalidenle kayınpederinin elini öpeceksin tabiki damatta aynı şeyi yapacak hatta bu konuda anlaşın yani ilk kalkan sen olma o kalsın öpsün o kalkınca sende kalk. e bu kadar canım eğer çay falan veeceksen zaten isteme olduktan sonra daha rahat edersin. otururken başını öne eğme yüzlerine bak kendinden emin ol dik otur. umarım yardımcı olabilmişimdir. şimdiden hayırlı olsun. allah tamamına erdirsin gelişmeleri anlatırsın artık. opuyorumnanaktan kolaygelsin heyecan yapmana gerek yok ok.

ya bu kızın yorumlarına hastayım
yol gösterişine...
konuyu açan arkadaşım kesinlikle uygula
felisty nin tavsiyeleri işe yarıyorolumunekankayizsmile

felisity süpersin çok sağol canım ya. tepsi olayına özellikle değinmen iyi olmuş ben kalkar alırdım ellerinden fincanı :) sanırım epey rahatladım. yarın bütün gelişmeleri aktarıcam :) yazdıkların o kadar güzel anlatmış ki herşeyi yüreğine sağlık. çok teşekkürler.

canım bende merak ettim kesin yaz

arkadaşlar herşey çok güzeldi. madde halinde özetliyeyim sonra geniş geniş yazarım :)
* tuz koymadım kahveye çok heyecanlıydı zaten :)
* babası isterken adımı unuttu , sufle verildi :)
* çiçek kocamandı, ben bunu kurutsam ayıp olur mu dedim annesine o da yok kızım kurut evine koyarsın dedi.
* yeni annem en az 6-7 defa sarılıp öptü :))
* babalarımız iyi anlaştı, muhabbet koyuydu gece 1 de gittiler
*bütün gece garson gibiydim. oturamadım bi türlü :)
* kuzenim ve bi arkadaşım vardı evde 3 hatun servisti, çaydı, derken atlattık geceyi.
* isteme olayına hiç girilmeyecek sandık tam 1 saat bekledik.
* hava durumu ilk konuydu sonrasında, hayvanlar, uçaklar, biz bir araba kazası yapmıştık "sözlüm"le arabayı pert e çıkarmıştık o kaza ve daha niceleri konuşuldu. :)

ayrıca felisity elimden tepsi düşmedi sağolasın, allah ne muradın varsa versin sayende muazzam bir servis yaptım :) hadi kızlar şimdi ayın 28 inde nişan var :)

hayırlı olsun güzelce atlatmışsın. devamıda böyle sorunsuz geçer inşşş kaydirigubbakcemile2

Ayy ne güzel heyecanlar bnlar doya doya tadını çıkart bence.
Ablamında isteme gününde elleri titriyordu 2 bardağı taşıyamadı heyecandan
Sen atlatmışsın.
Benimde istemeye falan daha var ama bende şimdiden heyecan yapıyorum:1::kedi:

canım atlatmıssın hadı hayırlı olsun ALLAH tamamına erdırsın darısı bıze ınsallah

Back