• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyecandan öleceğim!

Hayaldunyasi197

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
92
31
3
31
Merhaba,
Bu sabah ilk idrarla yaptığım testler şu şekilde çıktı, testlerin biri prodoctor biri ise laboquick.
Hızlıca gidip kan verdim yarın öğlene çıkacak sonuçlar. Reglim 1-2 gün gecikti
Eğer sonuç pozitif çıkarsa ne yapmam gerekli? Kaç günde 1 kan vermeliyim ve kadın doğum doktoruma ne zaman gitmeliyim 🥹
Henüz eşime bile söyleyemedim

Eklentiler

• IMG_7744.jpeg
    IMG_7744.jpeg
    169,2 KB · Görüntüleme: 142
Aaa bu iki gün önceki ben😂😂
Kan neden o kadar geç çıkıyor ya? Kan sonucunu almadan söylememen iyi olmuş bence de, ben de öyle yaptım🙈

Sanırım iki güne bir artışa bakılması gerekiyor, ben dün doktoruma yazdım. 5000 üstü olunca görülür kese dedi. Bu şekilde bilgi verebilirim canım. Ben de acemiyim🫠🫠

Aaa bu iki gün önceki ben😂😂
Kan neden o kadar geç çıkıyor ya? Kan sonucunu almadan söylememen iyi olmuş bence de, ben de öyle yaptım🙈

Sanırım iki güne bir artışa bakılması gerekiyor, ben dün doktoruma yazdım. 5000 üstü olunca görülür kese dedi. Bu şekilde bilgi verebilirim canım. Ben de acemiyim🫠🫠
Ay hayırlı olsun ♥️ aile sağlık merkezinde verdim laboratuvar olmadığı için hastaneye gidiyormuş tahliller o sebeple ben de çok şaşırdım bilsem hastaneye giderdim direk 🥹 neyse sağlık olsun bekleyeceğim mecbur
Siz regl gecikmesinden kaç gün sonra yaptırdınız kan tahlili , beta kaç çıktı ilk yaptırdığınızda 🙏

2 günde bir 2 kat artış oluyor mu diye takip etmeniz gerekli . 1500-2000 civarı vajinal 5000-6000 civarı karından kese görülebiliyor , sağlıkla gelsin :)

Ay hayırlı olsun ♥️ aile sağlık merkezinde verdim laboratuvar olmadığı için hastaneye gidiyormuş tahliller o sebeple ben de çok şaşırdım bilsem hastaneye giderdim direk 🥹 neyse sağlık olsun bekleyeceğim mecbur
Siz regl gecikmesinden kaç gün sonra yaptırdınız kan tahlili , beta kaç çıktı ilk yaptırdığınızda 🙏
Teşekkür ederimmm. 4 gün gecikme falan diyebilirim. 1000 beta ile öğrendim ben

Merhaba,
Bu sabah ilk idrarla yaptığım testler şu şekilde çıktı, testlerin biri prodoctor biri ise laboquick.
Eğer sonuç pozitif çıkarsa ne yapmam gerekli? Kaç günde 1 kan vermeliyim ve kadın doğum doktoruma ne zaman gitmeliyim 🥹
Hayırlı olsun 🌸perşembe yine kan testi yaptırın .değerinize göre doktora gidersiniz ki bence reglinizin üzerinde 1 hafta 10 gün geçsin öyle gidin☺️

Sağlık ocağında da barkod numarası oluyor tahlillerde. E nabıza vs geç düşüyor. Ben barkod numarası alıp şehrin laboratuvar sitesine girip kendim bakıyordum ve daha erken öğreniyordum. sizde bi sorun isterseniz sağlık ocağına. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah sağlıkla ilerler 💝

Sağlık ocağında da barkod numarası oluyor tahlillerde. E nabıza vs geç düşüyor. Ben barkod numarası alıp şehrin laboratuvar sitesine girip kendim bakıyordum ve daha erken öğreniyordum. sizde bi sorun isterseniz sağlık ocağına. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah sağlıkla ilerler 💝
Hiçbir şey vermediler bana 🥲 telefonla da bilgi vermezler kesin başka nasıl öğrenebilirim

Merhaba,
Hayırlı olsun canım 😇 iki günde bir kan verip düzenli artıyor mu bakabilirsin. Regli gecikmesinden 10 gün sonra felan genelde kese görünüyor 2500/3000 betalarda. O zaman kadın doğuma gidebilirsiniz 🎈 sağlıkla alın kucağınıza

Merhaba,
Hayırlı olsun canımm🙏🏻 iki günde bir kan verdikten sonra iki katı artış beklenie. Beta 1500 leri geçtiğinde doktora gidebilirsin vajinal bakılır 🤍

Sağolun öyle yapacağım 😌
Sana tavsiyem beta ufak çıkarsa çok düşük diye endişelenme. Önemli olan değer değil iki katı sağlıklı şekilde artması. Bu döllenme süreci ile ilgili. Ben ufak değer çıktığında ilk iki günde bir kan vermiştim sağlıklı ilerlediğine emin olduğumda 4 günde bire döndürüp hesaplamıştım. Kendini sürekli deldirmekte yorar🙏🏻

Sana tavsiyem beta ufak çıkarsa çok düşük diye endişelenme. Önemli olan değer değil iki katı sağlıklı şekilde artması. Bu döllenme süreci ile ilgili. Ben ufak değer çıktığında ilk iki günde bir kan vermiştim sağlıklı ilerlediğine emin olduğumda 4 günde bire döndürüp hesaplamıştım. Kendini sürekli deldirmekte yorar🙏🏻
Evet ben gecikmenin hemen ertesi günü kan verdim bir de, o sebeple çok artmamış da olabilir. Bakalım yarın öğlene kadar sabredicem mecbur, buradan yazarım sonuçları 😊

Back