- Konu Sahibi HAYATVERENSU
Ocak 2. haftası ameliyatım var kızlar. Sayenizde korkumu yendim, memeleri büyütmeye karar verdim. ama sanki heyecanlanmaya başladım. :) Nasıl olcak ne yapıcam hiç bilmiyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerede kime ameliyat olacaksiniz hangi yontemle bir de
Teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım amaaaa :))Hadi gözün aydın cnm.
Hayırlı olsun kararın.. ordaki Dr lar çok başarılı normal de ama memeyi bilemiycem inşallah güzel sonuçlar alırsın..
Sonuclarını ve resimlerini bekliyoruz bndeheyecanlandim bak simdi..... ayyy hadi hayirlisi
Bnada sıra gelsin yaaaaa..... darisi bnm basima bebeim opuyorum seni:)) koyarım tabiii
ben de ocak ayı icinde cenk tokattan randevu almayı düşünüyorum nasip olursa. cok korkuyorum ama ilk adımı atmak istiyorum artık inş güzel sonuçlar alırız:)Tabiki bildiririm. Ilk gorusmemi ve kan, emg ve akciger filmi cektik. Ayin 30 unda sonuclari anestezi doktoruna gosterip tam tarihi belirlicez. Butun gelismeleri arti ve eksisiyle yazicam. Umarim sizede cesaret olur
Hadi insallah. Hic bisey dusunmeden gidin. valla bends korkuyorum ama sonucu guzel olacak.oylr dusunun :)ben de ocak ayı icinde cenk tokattan randevu almayı düşünüyorum nasip olursa. cok korkuyorum ama ilk adımı atmak istiyorum artık inş güzel sonuçlar alırız:)
Hadi insallah. Hic bisey dusunmeden gidin. valla bends korkuyorum ama sonucu guzel olacak.oylr dusunun :)
Yaa supersiniz. Hep sorular kafamda hemen olsun bitsin diyorum artik. Gozumu iyice kararttim. Bittikten sonrada insallah alisirim memnun kalirim :)cok tesekkur ederim her mesajda rahatliyorum :)Şimdiden hayırlı olsun.Hiç korkma. Uzun ama çok hızlı gelişen bir iyileşme sürecine gireceksin. Çok enteresan ve sonucu çok mutlu eden bir süreç. Kendimden biliyorum, insan sürekli olarak soru işaretleriyle boğuşuyor sürecin öncesinde ve hatta ameliyattan sonra bile, o yüzden burada paylaşmak rahatlamanı sağlayacaktır eminim :)
inşallahhh :) bekleyin beniiii çok az kaldıııı :)hayırlı olsun kararın kendıne verdğin en güzel hediye olacak bu amelıyat gelışmelerı bekliyoruz