Heyecan

Morrxlx12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
150
1
28
23
Arkadaşlar ben lise 3 e gidiyorum ve yaklaşık 2.5 gündür anlayamadığım şekilde sebepsiz yere derse başlayınca heyecanlanıyorum öyle çok aşırı değil hafif kalbimde çarpıntı karnımda ağrı oluyor ilk başta geçer diye bekledim geçmedi ama okulda sürekli duruyoruz öyle düşün arkadaşımla konuşunca geçiyor sonra tekrar başlıyor doğru dürüst dersi de dinleyemiyorum eve gelince Allah'a şükür geçiyor bugün o yüzden mutsuzdum eve gelince kendimi yemeğe verip geçirmeye çalışıyorum rahatlamaya çalışıyorum nefes alıp verip sanki hiç geçmiycek gibi his oluyor bir ara doktora mı gitsem diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz

Kardeşimde de oluyordu bi psikiyatriye git canım sınavlardan olabiliyor

Canım youtube da birçok uzman psikolog var onlari dinlemeni tavsiye ederim. Ama mutlaka doktora gitmelisin bunları birçok öğrenci yaşıyor üstesinden kolaylıkla gelebilirsin. Sınavlarin olsun rapor alırsın sağlığında önemli değil hiç bir şey

Evde yemek yiyince geçiyor mu?Yani yemekle alakası varsa kan şekerini ölçtürün mutlaka.Hipoglisemi ben de böyle böyle başladı.Ama inşaAllah siz de ondan değildir.

Panik atak olabilir
Psikiyatrist yada psikologa görün daha fazla ilerlemeden

yemek yedikten sonrada olabiliyor derse mi bağlı bilmiyorum ki gecmis olsun bu arada

Teşekkür ederim.Tabii ki bir çok faktör olabilir.Ama siz yine de tam kan sayımı yaptırın.Psikolojik ise ona göre çözüm yollarına bakarsınız.

Bir benzerini yaşamıştım tam o yaşlarda. Agorafobi yaz internete bak bakalım benzer şeyler mi .
Ben mesela bir sene salak gibi çektim bu problemi, psikolojiktir dedim,sınav stresi dedim (salaklık madem psikolojik bir doktora gorunmemekte) ertesi sene univeristede sosyal psikoloji dersinde agorafobiyi bir gördüm ki, aboovv
Benim problemin tipkisinin aynısı. Kitapta 'ilacsiz duzelmez' diyordu, ben de ertesi günü sabahtan gittim devlet hastanesi psikiyatrisine.
Veee agorafobi. Adam bana bir hap verdi, dünyam güzelleşti. Sadece 3 ay falan kullandım geçti şükür. Bence bu güzel günlerine yazık, koş doğru psikiyatre

Morrxlx12Yeni ÜyeÜye
Yeni
Benim gibi her ders heyecanlanıyo muydun

şu an ders çalışma ya çalışıyorum ama sürekli ağlamak istiyorum bi odaya gidip istediğim kadar

Kapat perdelerini ışıklarını. 1 saat sakin bir müzikle gözlerini kapatıp zihnini dinlendir. Nefes alışverişini kontrol et. Sakinleştirir.
Muhtemelen başaramayacağım korkusu var. Üzerinde baskı mı hissediyorsun dersler konusunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…