yemek yedikten sonrada olabiliyor derse mi bağlı bilmiyorum ki gecmis olsun bu aradaEvde yemek yiyince geçiyor mu?Yani yemekle alakası varsa kan şekerini ölçtürün mutlaka.Hipoglisemi ben de böyle böyle başladı.Ama inşaAllah siz de ondan değildir.
yemek yedikten sonrada olabiliyor derse mi bağlı bilmiyorum ki gecmis olsun bu arada
Bir benzerini yaşamıştım tam o yaşlarda. Agorafobi yaz internete bak bakalım benzer şeyler mi .
Ben mesela bir sene salak gibi çektim bu problemi, psikolojiktir dedim,sınav stresi dedim (salaklık madem psikolojik bir doktora gorunmemekte) ertesi sene univeristede sosyal psikoloji dersinde agorafobiyi bir gördüm ki, aboovv
Benim problemin tipkisinin aynısı. Kitapta 'ilacsiz duzelmez' diyordu, ben de ertesi günü sabahtan gittim devlet hastanesi psikiyatrisine.
Veee agorafobi. Adam bana bir hap verdi, dünyam güzelleşti. Sadece 3 ay falan kullandım geçti şükür. Bence bu güzel günlerine yazık, koş doğru psikiyatre
şu an ders çalışma ya çalışıyorum ama sürekli ağlamak istiyorum bi odaya gidip istediğim kadarBir benzerini yaşamıştım tam o yaşlarda. Agorafobi yaz internete bak bakalım benzer şeyler mi .
Ben mesela bir sene salak gibi çektim bu problemi, psikolojiktir dedim,sınav stresi dedim (salaklık madem psikolojik bir doktora gorunmemekte) ertesi sene univeristede sosyal psikoloji dersinde agorafobiyi bir gördüm ki, aboovv
Benim problemin tipkisinin aynısı. Kitapta 'ilacsiz duzelmez' diyordu, ben de ertesi günü sabahtan gittim devlet hastanesi psikiyatrisine.
Veee agorafobi. Adam bana bir hap verdi, dünyam güzelleşti. Sadece 3 ay falan kullandım geçti şükür. Bence bu güzel günlerine yazık, koş doğru psikiyatre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?