heveslenmicekmişim .

Çok ilgilenmek istiyorsa zaten sana ara ara mesaj atar, arar.. Sen neden benle ilgilenmiyorsun diye konusup, anlasıp saat belirliyorsun.. İlerde bak bunları hatırlayınca güleceksin kendine.. Yanlıs anlama yasadım biliyorum

Çok ilgilenmek istiyorsa zaten sana ara ara mesaj atar, arar.. Sen neden benle ilgilenmiyorsun diye konusup, anlasıp saat belirliyorsun.. İlerde bak bunları hatırlayınca güleceksin kendine.. Yanlıs anlama yasadım biliyorum
Şimdiden gülüyorum aslında. Koca adam lafta anlamıo. Anlaşılmıoda. Herşey olacağına varır kasamam.

Şimdiden gülüyorum aslında. Koca adam lafta anlamıo. Anlaşılmıoda. Herşey olacağına varır kasamam.
aksamam demişsiniz ama baya kasıyorsunuz . bebek muamelesi yapmayın erkek Arkadaşınıza kimsenin hoşuna gitmez bu . en son patlamış zaten . biraz bırakın kendinize Uğraş edinin bence . böyle gitmez çünkü

Cok itici geldi bana. Ne köy ne kasaba olur cinsgillerden... yahu ben kocama bu kadar naz yapamiyorum, o da bana yapmaz ayni sekilde. Yani ilişkilerde got kaldirma hesabini pek sevmem ama harbiden siz onunkini kaldirmissiniz. Ha bide onun bu iliskiyi goturesi yok haberiniz olsun. Bitsin diye bahane ariyor

Bu ne sevgi ah bu ne ızdırap

Gençler günlerine gecelerine yazık edip duruyor. Yatın uyuyun yahu . Iyi bi uyku gibisi yok

hepiniz ayrı ayrı haklısınız ama işte gönül ferman dinlemiyor. bi kere aldım ya yüzümü önüme hep bekliyor. şimdilik yaptığım tek şey susmak. kafasına göre konuşuo ahkam kesio falan. ama çok yoruldum artık. en ufacık bişide b*k atmasından sıkıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…