Çok geçmiş olsun.Bende 10 yıllık evliyim,Yıllardır bebek sahibi olmayı çok istiyorduk,benim ve eşimin yaptığı kürler sayesinde geçen ay hamile olduğumu öğrendim,bizim için mucize gibiydiydi,fakat hamile olduğumu öğrendikten tam 3 gün sonra aşırı ağrı ve kanama ile şirketimin ordaki hastaneye gittim ordaki kadın doğumcu düşük tehlikemin olduğunu istirahat etmemi söyledi,ertesi gün zaten kendi dr.a gidecektim,o gece sol tarafımda ağrılarım ve kanamalarım daha da şiddetlendi,ertesi gün kendi dr.a gittiğimde düşük yaptığımı 3 gün boyunca gebelik testine bakacağız dedi.hern yaptırtığım gebelik testleri katlanarak arttı,3.günün sonunda dr.um beni hastaneye yatmamı acil ameliyata alınacağımı söyledi.Meğer çift döllenme olmuş ve heterotopik yani iç ve dış gebelik yaşadığımı 3 milyon kadında bir görülen bir durum olduğunu söyledi.Yıllardır o kadar cok bebek isterken üstlik ikiz ve bu şekilde yaşanması ayrıca hamileliğimi bile çok az yaşamamam benim psikolojimi alt üst etti.Laporoskopi ile sol tüpümdeki embriyo alındı.1 ay oldu,hala etkisinden kurtulmuş değilim.Ayrıca karnımdaki şişlik inmedi ve hala regl olmadım,bir an önce regl olup hemen hamile kalmak istiyorum..Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler versin..