heterotopik gebelik

benozgurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
11
1
38
43
Merhaba arkadaslar. 21 ekim 2014 te hamile oldugumu ogrendim dr gec dollenme dedi. Hamile oldugumu ogrendikten birkac gun sonra bir sabah gaz sancisi ile uyandim ve daha sonrada kanamam basladi hemen dr gittim ultrasonla bakti ve kesenin kan degerlerimin normal oldugunu soyledi. Dr gaz sancimin ve sol kasigimin cok agridigini soyledim ama bunun hamilelikte normal oldugunu belirtti. Benim hamileligim boyle tam bir ay kanama gaz sancisi ve kasik agrisi ile devam etti. Bir sabah yine muthis bir gaz sancisi ile uyandim nefes alamiyordum midem bulaniyordu karnim cok agriyordu hemen devlet hastanesine gittim evime cok yakin oldugu icin orda kadin dogumcu yoktu. Kendi dr gitmek istemedim ve ordan baska bir ozel hastaneye gittim dr muayene de normal gebelik ve dis gebeligi ayni anda yasadigimi ve suan sol tupumun patladigini ve ic kanama yasayarak zehirlenmeye basladigimi soyledi ve acil olarak ameliyata aldi. Dr sayesinde olumden dondum. Benim yasadigim bu duruma heterotopik gebelik deniyormus. Ve budurum uc milyonda bir gozukuyormus. Benim gibi bu durumu yasayanlar var mi

canım çoooook geçmiş olsun. ne desek boş... neyse ki hamile kalabiliyorsun. bundan sonrakini sağlıkla kucağına al inşallah

Üzüldüm gerçekten. Size bişey olmamış iyi ki. İnşallah ileriki zamanlarda sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize.

Thatwomen ve flores iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Amin insallah ama bundan sonra daha zor hamile kalmam. Artik sol tupum yok ve bir sefer heterotopik gebelik yasayanin bir daha yasama ihtimali cok yuksekmis. Allah kimseye yasatmasin

Çok geçmiş olsun.Bende 10 yıllık evliyim,Yıllardır bebek sahibi olmayı çok istiyorduk,benim ve eşimin yaptığı kürler sayesinde geçen ay hamile olduğumu öğrendim,bizim için mucize gibiydiydi,fakat hamile olduğumu öğrendikten tam 3 gün sonra aşırı ağrı ve kanama ile şirketimin ordaki hastaneye gittim ordaki kadın doğumcu düşük tehlikemin olduğunu istirahat etmemi söyledi,ertesi gün zaten kendi dr.a gidecektim,o gece sol tarafımda ağrılarım ve kanamalarım daha da şiddetlendi,ertesi gün kendi dr.a gittiğimde düşük yaptığımı 3 gün boyunca gebelik testine bakacağız dedi.hern yaptırtığım gebelik testleri katlanarak arttı,3.günün sonunda dr.um beni hastaneye yatmamı acil ameliyata alınacağımı söyledi.Meğer çift döllenme olmuş ve heterotopik yani iç ve dış gebelik yaşadığımı 3 milyon kadında bir görülen bir durum olduğunu söyledi.Yıllardır o kadar cok bebek isterken üstlik ikiz ve bu şekilde yaşanması ayrıca hamileliğimi bile çok az yaşamamam benim psikolojimi alt üst etti.Laporoskopi ile sol tüpümdeki embriyo alındı.1 ay oldu,hala etkisinden kurtulmuş değilim.Ayrıca karnımdaki şişlik inmedi ve hala regl olmadım,bir an önce regl olup hemen hamile kalmak istiyorum..Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler versin..

Csen sanada çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasını. İyileşme sureci biraz uzun benim uç ay oldu sisliklerim hala geçmedi. Tüpün alındı mi. Dr bana en az 6 ay korunmam gerektiğini söyledi. Bir ayin sonunda da adet oldum

Benozgurum,Aminn.Tüplerim alınmadı,dr.3 ay sonra gel ,3 ay korun mutlaka dedi..

Neyse ki tüpün alınmamış benim artik sol tupumde yok ve sezaryen oldum bundan sonra normal doğum sansimda kalmadı allah kimseye yasatmasin biran evvel sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Amin canim,yeter ki dua et Rabbime saglikla,hayirlisiyla versin diye,insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin ve rahat bir hamilelik yasarsin,yeterki senin sagligin ve moralin yerinde olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…