- 28 Ekim 2014
- 11
- 1
- 38
- 43
- Konu Sahibi benozgurum
Merhaba arkadaslar. 21 ekim 2014 te hamile oldugumu ogrendim dr gec dollenme dedi. Hamile oldugumu ogrendikten birkac gun sonra bir sabah gaz sancisi ile uyandim ve daha sonrada kanamam basladi hemen dr gittim ultrasonla bakti ve kesenin kan degerlerimin normal oldugunu soyledi. Dr gaz sancimin ve sol kasigimin cok agridigini soyledim ama bunun hamilelikte normal oldugunu belirtti. Benim hamileligim boyle tam bir ay kanama gaz sancisi ve kasik agrisi ile devam etti. Bir sabah yine muthis bir gaz sancisi ile uyandim nefes alamiyordum midem bulaniyordu karnim cok agriyordu hemen devlet hastanesine gittim evime cok yakin oldugu icin orda kadin dogumcu yoktu. Kendi dr gitmek istemedim ve ordan baska bir ozel hastaneye gittim dr muayene de normal gebelik ve dis gebeligi ayni anda yasadigimi ve suan sol tupumun patladigini ve ic kanama yasayarak zehirlenmeye basladigimi soyledi ve acil olarak ameliyata aldi. Dr sayesinde olumden dondum. Benim yasadigim bu duruma heterotopik gebelik deniyormus. Ve budurum uc milyonda bir gozukuyormus. Benim gibi bu durumu yasayanlar var mi