Heşey iyi ama cinsel hayatımız kötü

dolores_rose

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
177
101
Merhaba arkadaşlar 7 yıllık evliyim 2 çocuğumuz ilk zamanlar vajinusmus vardı bende sonra yendim çocuklarımız oldu falan ama ilişkiden hiç bi zaman zevk almadım hala alamıyorum sanırım aramızda ten uyumu yok evlenmeden öncede anlaşılmıyo bu durum cinsel deneyim yaşamadan evlendik. Eşimle aramız çok iyi birbirimize değer veriyoruz mutluyuz. Ama elimden geleni yapıyorum seksi kıyafet çamaşır vs onun aklına hep bengetiriyorum yoksa nadir istekli olması ön sevişme falan uzun sürdürüyor herşeyi yapıyo ama ben hiç bişey hissetmiyorum eşimin zevk aldığını düşünüyorum ama sexi başlatmak sık sık aklına gelmez iş stresinden dolayı diyo. Korunma olarak ben bişey kullanmıyorum eşim boşalma anında geri çekilerek korunuyo. Orgazmıda hiç yaşamadım ilişkiden. gizlice masturbasyon yapıyorum yıllardır ve bu durum sıktı gerçek cinsel hazzı yaşamak istiyorum ne yapabilirim nerde sorun olabilir

Eşin erken boşalıyor olabilir mi, süreyi uzatmak için prezervatif kullanmayı deneyebilirsiniz, tırtıklı tercih edin, bir de eşinizi yönlendirin, onunneliyle masturbasyon yapmayı deneyin mesela, g noktası uyarımını denemek istediğinizi söyleyin. Bunları söylemenin uygun yolunu siz bulacaksınız, konsantrasyon eksikliğiniz olabilir, odaklanamıyor olabilirsiniz. Öyle çok sebep var ki orgazm olmanızı engelleyebilecek, hangisine bakmalı bilmek çok zor

Erken boşalmıyo uzun sürüyo. Ben klitoral orgazmıda hiç olmadım onu yaşasam razıyım g noktası klitoral olmadan oluyo mu

Herseyi konusun

Erken boşalmıyo uzun sürüyo. Ben klitoral orgazmıda hiç olmadım onu yaşasam razıyım g noktası klitoral olmadan oluyo mu

Oluyorum eşimle ilişkide olamıyorum
Kendiniz yaparken olup da eşinizle olamıyorsanız ya eşiniz doğru yerlere dokunamıyordur ya da siz odaklanamıyorsunuzdur. İlkinde kontrolü siz ele alıp kendinizi tahrik edecek şekilde davranın, üstteyseniz penisi içinize almadan onunla masturbasyon yapmaya çalışın, o üstteyse parmaklarınızla klitorise müdahale edin, ne yapıyorsun derse bir şey okudum onu deniyorum dersiniz.
Eğer odaklanamıyorsanız, yani o sizinle uğraşırken siz yarın yapılacak işleri düşünüyorsanız orgazm falan olamazsınız kafanızdakileri atmanız lazım. Bunun için bitki çayları var relaks çay diye satılan karışımlardan alıp akşamları içebilirsiniz, bu kafanızı biraz rahatlatabilir, yaşadığınız anı yakalayabilmeniz çok önemli.
Klitoral orgazm olmadan vajinal olur mu olur ama yine dışarıdan klitorisi uyararak başlamak gerekiyor.

Ağrı hisseditorum o an çabuk bitsede kurtulsam dediğim oluyo kendi kendime. Zevk almamanın nedenş ten uyumu değildir dimi herhangi bi tiksinme iğrenme yok sadece bişey hissetmiyorum sevip sevmemeyle ilgili değil dimi? Taviyelerinizi de denicem telekkür ederim

Ten uyumuyla ilgili olsa dokunmasına bile dayanamazsın.
Pelvis darlığın ya da ıslanma problemin olabilir mi? Pelvis darlığın varsa plates topuyla yapılan esneme egzersizleri var hamileliğin son aylarında yapılıyor normalde ama bu senin yapmanı engellemez. Islanma problemin varsa ilişki öncesi biraz kayganşaştırıcı veya hindistancevizi yağı sür, sen ıslanana kadar rahat etmeni sağlar, sonra acı olmaz zaten

Islanma problemi yok baya bi ıslanıyorum ama pelvis darlığı olabilşr belki o egzersizin adı ne pilates topumda var yaparım evet çok şükür öyle dokunmasından rahatsız olmuyorum tiksinme yok ana etkilenme zevde yok öpüşmekten falan sanki kendimle öpüşüyorum okadar etkisiz ten uyumuyla ilgili olmaması sevindirici

Pelvis egzersizleri diye arat çıkar.
Yeteri kadar tahrik olmuyor olabilirsin, birlikte olacağınızın belli olduğu zamanlarda erotik öyküler okumayı dene, bu seni belki biraz uyarır. KaDınlar için Afrodizyak etkili gıdaları araştır belki onlar da işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…