- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
Merhaba hanimlar
ben suan hamileyim ama isin icinden cikamadim size yazayim belki bir fikri olan vardir.
Benim adetlerim 26 gunde yada 28 gunde bir ve duzenli olur
benim satim 14 eylul
beklenen adetimde 10 yada 12ekim
en son iliskimde 6 yada 7 ekim en sonu yaziyorum cunku ondan supheleniyorum
15 ekimde kan tahlilim 5 cikti
20 ekimde cift cizgiyi idrar testinde gordum ve 27 ekimde keseyi gordum dr 4 haftalik dedi.
iste burda hesap karisiyor 4 haftalik olmasi icin satimin 29 eylul olmasi lazim yumurtlama gunununde 11 yada 13 ekim olmasi lazim
ama ben enson 6 yada 7 ekimde iliskiye girdim 6 diye hatirliyorum ayin 11ine kadar sperm nasil kalicakki ?? yok ayin 7-8 inde yumurtaldim o zaman tuttu desem bu seferde bebek o tarihe gore ufak cikiyor ???
yani ben o tarihten baskada iliski yasamadim.
kafam cok karisti kizlar benim dogum tarihim ne olucak simdi???
ben suan hamileyim ama isin icinden cikamadim size yazayim belki bir fikri olan vardir.
Benim adetlerim 26 gunde yada 28 gunde bir ve duzenli olur
benim satim 14 eylul
beklenen adetimde 10 yada 12ekim
en son iliskimde 6 yada 7 ekim en sonu yaziyorum cunku ondan supheleniyorum
15 ekimde kan tahlilim 5 cikti
20 ekimde cift cizgiyi idrar testinde gordum ve 27 ekimde keseyi gordum dr 4 haftalik dedi.
iste burda hesap karisiyor 4 haftalik olmasi icin satimin 29 eylul olmasi lazim yumurtlama gunununde 11 yada 13 ekim olmasi lazim
ama ben enson 6 yada 7 ekimde iliskiye girdim 6 diye hatirliyorum ayin 11ine kadar sperm nasil kalicakki ?? yok ayin 7-8 inde yumurtaldim o zaman tuttu desem bu seferde bebek o tarihe gore ufak cikiyor ???
yani ben o tarihten baskada iliski yasamadim.
kafam cok karisti kizlar benim dogum tarihim ne olucak simdi???