Hesap karisti. Sati ayin kaci almaliyim?? Dogum ne zaman??

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
318
Merhaba hanimlar
ben suan hamileyim ama isin icinden cikamadim size yazayim belki bir fikri olan vardir.
Benim adetlerim 26 gunde yada 28 gunde bir ve duzenli olur
benim satim 14 eylul
beklenen adetimde 10 yada 12ekim
en son iliskimde 6 yada 7 ekim en sonu yaziyorum cunku ondan supheleniyorum
15 ekimde kan tahlilim 5 cikti
20 ekimde cift cizgiyi idrar testinde gordum ve 27 ekimde keseyi gordum dr 4 haftalik dedi.
iste burda hesap karisiyor 4 haftalik olmasi icin satimin 29 eylul olmasi lazim yumurtlama gunununde 11 yada 13 ekim olmasi lazim
ama ben enson 6 yada 7 ekimde iliskiye girdim 6 diye hatirliyorum ayin 11ine kadar sperm nasil kalicakki ?? yok ayin 7-8 inde yumurtaldim o zaman tuttu desem bu seferde bebek o tarihe gore ufak cikiyor ???
yani ben o tarihten baskada iliski yasamadim.
kafam cok karisti kizlar benim dogum tarihim ne olucak simdi???

Doktoruna söyleseydin bir canım ya hem geç döllenme olabilir yani ki bu hamileliklerin çogunda olabiliyor.Paniklemene gerek yok ultrason ne gösteriyorsa odur.

Doktoruna söyleseydin bir canım ya hem geç döllenme olabilir yani ki bu hamileliklerin çogunda olabiliyor.Paniklemene gerek yok ultrason ne gösteriyorsa odur.

canim sagol ilgin icin bir sen yazmissin.
bende ulktrason olcumunden takip ediyorum artik ama tarihler karisinca merak etiim acikcasi. ne ara gebe kaldigimi kestiremedim sat zaten tutmuyordu
20 haziran dogum gunu gorunuyor ama 5 temmuz oluyor ultrasona gore bu kadar fark normaldir umarim.
zaten lekelenmelerim basladi ins. devam etmez

doktor belki kabaca 4 haftalık demiş olabilir. ben ilk kontrolüme gittiğimde bebeğim 5 gün küçük görünüyordu. bana göre 6+4 olması gerekirken, doktor 5+6 demişti. sonradan yavrum gününü tamamladı çok şükür. belki seninkide böyle bişeydir. yani senin şüphelendiğin ilişkide yumurtlaman olmuş ve döllenmiştir.

bence sen yine de normal satını kabul et şimdilik. ilerleyen zamanlarda bebeğin gününü tamamlarsa sorun yok, tamamlamazsa da geç döllenme olmuştur diye kabul edilir.

Sapmalar olabiliyor takılma. Benim Sat 28 Nisan. O tarihten 10 mayısa kadar kocayı görmedim bile şehir dışındaydım. Nitekim . Gittim Mayıs sonunda 5 haftalık hamile görünüyorum.
Keyfini bozma. Bırak doktorun ve ultrason uğraşsın o işlerle.

Back