• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesabımı çaldılar imdat...

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.020
448
İstanbul
Sosyal paylaşım sitesindeki hesabım çalındı ve yaklaşık 9 saat sonra fark ettim. Mail adresimden şifreyi sıfırladım adresi kurtardım yalnız birçok özel konuşmalarımın ailevi sırlarımın iş ortamımdaki olayların geçtiği konuşmalarım duruyordu. Mobil kod uygulaması olduğu için nasılsa çalınamaz diye mesajlarımı silmiyordum nasıl olduğunu anlamadım. Adresimde hiçbir değişiklik yapılmamış, kimseye mesaj atılmamış, sadece çalıştığım kurumun sayfasından bir paylaşım yapılmış. 12 saat boyunca hesabımda aktif durmuş gözüküyor acaba mesajlarımımı okudu? Başıma bir olay gelirmi?

canım, benim bildiğim gizlilik ayarlarında, güvenlik diye bir bölüm var. giriş yaptığın yer yazan yere tıklayınca nerden, hangi cihazla saat kaçta falan tüm bilgiler çıkıyor. oralarıda bir incele.

canım, benim bildiğim gizlilik ayarlarında, güvenlik diye bir bölüm var. giriş yaptığın yer yazan yere tıklayınca nerden, hangi cihazla saat kaçta falan tüm bilgiler çıkıyor. oralarıda bir incele.

ay kendim yorum yazdım sandım :)) onları tespit ettim yalnız fotolarını çekmeyi unuttum. profilimi de dondurdum. fotosunu çekerek savcılığa gidebilir miyim

ay kendim yorum yazdım sandım :)) onları tespit ettim yalnız fotolarını çekmeyi unuttum. profilimi de dondurdum. fotosunu çekerek savcılığa gidebilir miyim
resimler aynı olunca :) ben olsam geri açıp resimlerini çekerdim. hatta videosunuda çekerdim. işi garantiye almak için.

adresimi geri aldım yalnız, I.P numarası duruyor ama nasıl kanıtlayacağım bu şekilde?
Geri alman suçu ortadan kaldırmaz. Bilişim suçlari cok ilerledi. Facebook hesabina hangi ip adreslerinden girilmis kim girmiş tak diye bulurlar. Sadece savciliga gidip facebook bilgilerini vermen yeterli. Gerisini onlar hallederler :KK66:

Ay ne fena, devlet sırrından beter şeyler konuşuluyor bazen :KK53:

Geçmişler olsun kesinlikle şikayetçi olun.:KK51:

Ay ne fena, devlet sırrından beter şeyler konuşuluyor bazen :KK53:

Geçmişler olsun kesinlikle şikayetçi olun.:KK51:

ay ben bi de başıma gelen her şeyi anlatırım face'den arkadaşıma. çok fena oldu hem de. 9 saat ne yapmış acaba adresimde hiçbir şey yapmadan. mesajları okudu heralde. oku oku da bitmezdi gerçi :))

ay ben bi de başıma gelen her şeyi anlatırım face'den arkadaşıma. çok fena oldu hem de. 9 saat ne yapmış acaba adresimde hiçbir şey yapmadan. mesajları okudu heralde. oku oku da bitmezdi gerçi :))

Orası kötü zaten.. Ben de bir başlarsam her şeyimi dökerim ortaya. Yani bazen baya özele kayan şeyler de oluyor, konuşuluyor. Bir de erkekse falan okumuştur merakından, ne kadar okuduysa... Dizi tadında mesajlaşmalar kaçar mı :KK48:

Orası kötü zaten.. Ben de bir başlarsam her şeyimi dökerim ortaya. Yani bazen baya özele kayan şeyler de oluyor, konuşuluyor. Bir de erkekse falan okumuştur merakından, ne kadar okuduysa... Dizi tadında mesajlaşmalar kaçar mı :KK48:

dimiiii :))

Back