- 13 Haziran 2020
- 1.584
- 5.384
- 108
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
içiniz rahatlasın bi doktora gözükün en azından stresten olduğunu anlayıp daha rahat edersiniz kaygı yapmazsınızYa benimde segirmeyen yerim yok vucudumu dinledikce dahada artiyor. Takmamaya calisicam..
hiç kafaya takmayın geçecek. :)Bendede aylarca var ve gecmiyorkafaya takiyorum neden gecmiyor diye
Bugun kan verdim bakalim.yuzundede hertarifin seyiriyormuydu??içiniz rahatlasın bi doktora gözükün en azından stresten olduğunu anlayıp daha rahat edersiniz kaygı yapmazsınız
Sende ne kadar ay olarak surdu bende subattan beri varhiç kafaya takmayın geçecek. :)
Tesekkurler bende heryerim seyiriyor. Ilk gozle basladi sonra yayildi.1 sene kadar gözüm seğirdi. Her gün. Her saniye. Uyandığım saniye bile seğirmeye devam ediyor halde oluyordu. Her gün sıcak kompres bla bla uğraşıyordum. Kullandığım antidepresanın dozunu artırmıştı doktor bu yüzden. O ara hafifledi. Sonra ilacı bıraktırdı, bir tekrarlar gibi oldu, ama geçti. Çok şükür yaşamadım bir daha. Geçmeseydi nörolojiye gidecektim. Geçmiş olsun.
çok kaygılısınız buradan bile belli oluyor ,sakin olmanız lazım ,benim yüzümde batma iğnelenme şeklinde de oluyordu ama bi gece sabaha kadar seğirmişti yüzüm ,yani olabiliyor kafanıza takıp durmayın ki devam etmesinBugun kan verdim bakalim.yuzundede hertarifin seyiriyormuydu??
Neden ısrarla HER TARAFIM yazamıyorsunuz?Goz kapagim bacagim parmagim dudagim hertarofim gun boyunca bi yerim seyiriyor
Tamam tesekkurler takmicam kafaya olabilir diyip gecicem :)çok kaygılısınız buradan bile belli oluyor ,sakin olmanız lazım ,benim yüzümde batma iğnelenme şeklinde de oluyordu ama bi gece sabaha kadar seğirmişti yüzüm ,yani olabiliyor kafanıza takıp durmayın ki devam etmesin
bende çok daha uzun sürmüştü, dört yıl içinde birkaç ay olup bi ara azalıp sonra yine şiddetleniyordu.Sende ne kadar ay olarak surdu bende subattan beri var
Bu durumd olmaktan inan bende hic mutlu degilim hemde hic. Bi bosluga düstum cikammiyorum dişim agridiyini bile kafaya takiyorum kanal tedavisi goruyorum ama yinede kafama takiyorum suratimda beyaz beyaz lekeler var agzim yamuk yanagim dustu goz kapagim dusuk yag bezeleri ile dolu suratim surekli aynada jendime bakiyorum ve me kadar cirkin oldugumu dusunup uzuluyoru.Gerçekten antidepresan kullaniyor musunuz . Bu kadar kaygılı birisiniz daha önceki konuda tedavi görüyorum demiştiniz diye hatırlıyorum ama ilaç kullanıyor musunuz şu an. Bende ilaç kullandığım süreçte hiç kaygı duymayan biriydim o yüzden soruyorum.
Birde gerçekten eşiniz ve aileniz bu durumunuza ne tepki veriyor
Sanırım parmaklarınız da aynı durumda. Yazdıklarınızı okurken gözlerime bir haller olduMerhaba
Subattan beri hertarifim segiriyor günlük. Ilk gözle basladi. Sonra yayildi hertarafa ve gecmiuor. Bugun kan verdim bakilacak degerlere. Böyle yasayan varmi gecmicekmi hic
Parmagimda olmuyor denecek kadar az varSanırım parmaklarınız da aynı durumda. Yazdıklarınızı okurken gözlerime bir haller oldu
Evet oyum benSizin gözünüzde kuruluk vardi demi sanki o sizsiniz? O konuda bile ölmeyi düşünüyordunuz oysaniz bence seğirmemesi değişik olurdu. Bu kadar sinire strese olur yani
Taman sebebi bunlar. Gerçekten bir uzmandan destek alin yazik bugün bisey olmasada ilerde olacak bu kadr sıkıntıyı kaldıramaz vücudunuz. Olumlama filan yapın. Kötü şeyleri düşüne düşüne kendinize çekersiniz.Evet oyum ben
Dislerim cürumeye basliyor teker tekerTaman sebebi bunlar. Gerçekten bir uzmandan destek alin yazik bugün bisey olmasada ilerde olacak bu kadr sıkıntıyı kaldıramaz vücudunuz. Olumlama filan yapın. Kötü şeyleri düşüne düşüne kendinize çekersiniz.
Bu durumdan rahatsiz olduğunuzu anlıyorum. Sorduğum, ilaç kullanmiyormusunuz psikolojik ilaçları kastediyorum aileniz ne diyor bu durumaBu durumd olmaktan inan bende hic mutlu degilim hemde hic. Bi bosluga düstum cikammiyorum dişim agridiyini bile kafaya takiyorum kanal tedavisi goruyorum ama yinede kafama takiyorum suratimda beyaz beyaz lekeler var agzim yamuk yanagim dustu goz kapagim dusuk yag bezeleri ile dolu suratim surekli aynada jendime bakiyorum ve me kadar cirkin oldugumu dusunup uzuluyoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?