- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 38
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Hertarifinmi segiriyordu ben suan asiri stresliyim. Aylarcami surduBenim nikahıma doğru olmuştu. Aşırı stresliydim pandemi de evlendiğim için . Aksilikler filan derken nikaha 1 hafta kala başladı. Nikahtan sonra geçti . Strese girdiniz mi ??
Goz kapagim bacagim parmagim dudagim hertarofim gun boyunca bi yerim seyiriyorGeçmiş olsun. Her tarafınız bütün gün boyunca mı seğiriyor yoksa ara sıra duruyor mu? Ve her tarafa hangi organlar giriyor?
Yok bir hafta sürdü dudağım seğiriyordu sadeceHertarifinmi segiriyordu ben suan asiri stresliyim. Aylarcami surdu
Yok segirmeler gercektende var goruyorum hissediyorum"Kendimi cok ci4kin ve degersiz hissediyorum" konusu yetmedi sanırım.
Sizin sorununuz bence psikolojik.
Önceden bendede oluyordu geciyorduYok bir hafta sürdü dudağım seğiriyordu sadece
Hayal ediyorsunuz demedim zaten.Yok segirmeler gercektende var goruyorum hissediyorum
Hertarifinmi segiriyordu bende subattan beriben de de bi ara o kadar fazlaydı ki seğirmeyen organım yoktu stresten kaygıdan oldu sanırım şu an bi nebze daha iyiym ,düşünmeyin kafaya takmamaya çalışın geçer kendiliğinden ,korkutmayın kendinizi
Hala devam ediyormu? Burnum bile segiriyor :/ben de de bi ara o kadar fazlaydı ki seğirmeyen organım yoktu stresten kaygıdan oldu sanırım şu an bi nebze daha iyiym ,düşünmeyin kafaya takmamaya çalışın geçer kendiliğinden ,korkutmayın kendinizi
Birde günluk mu oluyordu segirmen ne zaman gecmeye basladi. Suan yine cogalmaya basladi yanagim bile seyiriyor.ben de de bi ara o kadar fazlaydı ki seğirmeyen organım yoktu stresten kaygıdan oldu sanırım şu an bi nebze daha iyiym ,düşünmeyin kafaya takmamaya çalışın geçer kendiliğinden ,korkutmayın kendinizi
Bilmiyorum neyden kaynaklaniyor ama buaralar asiri stresliyimHayal ediyorsunuz demedim zaten.
Psikolojik olabilir stresten kaynaklaniyordur dedim.
Günlük Uzun zaman devam etti ne kadar sürdü bilmiyorum ,bacaklarım kollarım karnım yüzüm boynum .. kafama taktıkça daha çok hissediyordum ,sonra beyin olarak rahatlattım geçecek işte olabilir gibi ,kaygı sıkıntı vs etkiliyor ,sakin kalmaya çalıştım ,böyle böyle azaldı .. kafanızı odağınızı oraya verdikçe geçmez ,olabilir insanız her tarafımız ağrıyor etkileniyor diye düşününBirde günluk mu oluyordu segirmen ne zaman gecmeye basladi. Suan yine cogalmaya basladi yanagim bile seyiriyor.
Ya benimde segirmeyen yerim yok vucudumu dinledikce dahada artiyorGünlük Uzun zaman devam etti ne kadar sürdü bilmiyorum ,bacaklarım kollarım karnım yüzüm boynum .. kafama taktıkça daha çok hissediyordum ,sonra beyin olarak rahatlattım geçecek işte olabilir gibi ,kaygı sıkıntı vs etkiliyor ,sakin kalmaya çalıştım ,böyle böyle azaldı .. kafanızı odağınızı oraya verdikçe geçmez ,olabilir insanız her tarafımız ağrıyor etkileniyor diye düşünün
Bendede aylarca var ve gecmiyorbende olmuştu aylarca, hatta birkaç yıla yayılan ara ara olan ara ara geçen bi durumdu. birsürü tahliller tetkikler yapıldı herhangi birşey bulunamadı. çok stresli olduğum, beslenme ve uyku düzenimin iyi olmadığı zamanlarda oluyordu hep. bence bunlara dikkat edin, tabi bir taraftan da doktora görünün belki fizyolojik bir sebebi vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?