Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iştee orasıı bittiğim nokta aileler öyle bi konuştu geçen yaz söz ve isteme olmadı .. şimdi isteme nişan birlite olacak benn bütünnnnnn misafirlerde dahil kahve dağıtıcam o konuda çok endişeliyim dizlerim tutar inşallh:18::18::18::18: büyük olarak kız tarafından biri yüzükleri takıyo benim amcam takıcak tepsiyde istediğin genç biri tutar .onun dışında ne anlatayımm nişan olsun herşeyi anlatırım ama sözde hem kız hem erkek yüzük takıyo onu biliyorum :)
kızlar kahve işini hiiiç dert etmeyin...çünkü kız verildikten sonra odaya girip büyüklerin elini öpüyorsunuz ya o ortama aşina oluyorsunuz o yüzzden kahve esnasında telaş olmuyor bende toplamda 16 kişiye kahve verdim..1 tanesi tuzluydu :)))..el öpme faslı beni daha çok germişti..bizim cumartesi gününden söz olmuştu pazar günü de nişan olacağı için yüzüklerin her ikisinide nişan akşamı takmıştık..alyansımı anneannem taktı tektaşımıda nişanlım taktı :)geriye kalan takılarıda kayınvalideciğim :)
kızlar kahve işini hiiiç dert etmeyin...çünkü kız verildikten sonra odaya girip büyüklerin elini öpüyorsunuz ya o ortama aşina oluyorsunuz o yüzzden kahve esnasında telaş olmuyor bende toplamda 16 kişiye kahve verdim..1 tanesi tuzluydu :)))..el öpme faslı beni daha çok germişti..bizim cumartesi gününden söz olmuştu pazar günü de nişan olacağı için yüzüklerin her ikisinide nişan akşamı takmıştık..alyansımı anneannem taktı tektaşımıda nişanlım taktı :)geriye kalan takılarıda kayınvalideciğim :)
üfff vallhi sen anlattın benim yüzm gözüm kızardı el öpmedi kahveydi :) hapı yuttuk pasta kesicez faln aboww :) :18::18::18::18:
yok anacım dert etme...bende aynı şeyleri düşünüyordum...hiç düşündüğünüz gibi olmuyor..öyle de kolay ve güzel geçiyorki tüm heyecanı,stresi bi kenara atıyorsun.. içinden bol bol dua oku Allah yardımcı olacaktır
o zamn diyoruzki önden titremeye devam oan gelince herşeyy çok güzel oluyo :) ...Allah hep yanımızda oldu ne dilediysek çok şükür inşallh hep böylede devam eder[/QU
canım dua ettiğin sürece hiç bi sıkıntıyla karşılaşmayacaksın inşallahhhh....
Hayırlı olsun canım gerçekten güzel bir nişan bohçası yapmışsın.
Mutluluğunuz daim olsun
Seninkini de paylaşına topikten haber et olur mu
teşekkür ederim canım :) seninde hayırlı olsun :) Seninkini de paylaşına topikten haber et olur mu ne demek istedin anlamadım :)
maşallah hayırlı olsun tatlım herşeyin çok güzel görünüyo benim nişanımda ağustosta senin gibi araştırmaları burdan yapıyorum damat bohçasına neler koydunuz ne kadar tuttu yazabilirmisin şimdiden çok teşekkürler
allah tamamına erdirsin canım nişan tepsinize bayıldım çok güzel
herşeyin çok güzel olmuş canım çok beğendim
şimdiden hayırlı olsun :)
bende önümüzdeki hafta başlayacağım yavaş yavaş bohça yapmaya. senin aldıklarını not alıcam unutmamak için
kıyafetini göremedim ama onu da paylaş merak ettim