hayırlı olur inşallah..Allah tamamına erdirsinherşey çok güzel hazırlanmış..bende 19 mayısta nişanlandım bizim hazırladığımız damat bohçası bu kadar detaylı değildi..çok güzel olmuş :)
herşey çok güzel görünüyor canım.. Allah tatLıLıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah..
tam olarak bilemiyoduk bohçayı nasıl yapıcamızı iyi oldu resimli görmem.
Rabbim güle güle kullanmak nasip etsin inşallah
eminim sizinkilerde çok güzel olmuştur :) çok teşekür ederim amin sizinde allh tamamına erdirsin ömür boyu mutluluklar :)
hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin inşallah ..
eminim yaparsın insan çok heycanlı oluyo ya günler yaklaştıkça ellerim hergün titremeye başladı
canım bende aynı senin gibiydim ama nişan günü bi rahatlık gelmişti..çok güzel geçmişti..bu senin en güzel günlerinden biri tadını çıkar..heyecana gerek yok :)
canım hayırlı uğurlu olsun hoş geldinbende yeniyim burda çok güzel dimi forum bende bayılıyorum buraya hazırladığın bohça güzel olmuş her şey olması gerektiği gibi tepsinde çok güzel bayıldım bana da fikir oldu seneye kısmet olursa inşallah olacak nişanım için [/QUOTE
hoşbulduk canm :) sende hoşgeldin aynen çok güzel bi yer egosu olmayan insanlarla birlkte paylaşımlar yapıyosun fikir alıyosn çok hoş.. dimi tepsimi bende çok sevdim 21 inde falan yeni mazemelerde gelicek bakalım onlarıda beğenicekmisinz :) inşallh kısmet olur canm nişanın mutlu mesut yuvalarmızı kurabilirz
canım hayırlı uğurlu olsun hoş geldinbende yeniyim burda çok güzel dimi forum bende bayılıyorum buraya hazırladığın bohça güzel olmuş her şey olması gerektiği gibi tepsinde çok güzel bayıldım bana da fikir oldu seneye kısmet olursa inşallah olacak nişanım için [/QUOTE
hoşbulduk canm :) sende hoşgeldin aynen çok güzel bi yer egosu olmayan insanlarla birlkte paylaşımlar yapıyosun fikir alıyosn çok hoş.. dimi tepsimi bende çok sevdim 21 inde falan yeni mazemelerde gelicek bakalım onlarıda beğenicekmisinz :) inşallh kısmet olur canm nişanın mutlu mesut yuvalarmızı kurabilirz
kesin beğeniriz tatlım bunları görünce tahmin edebiliyorumekle canım ekle fikir olsun bize de inşallahhhhh allah yüzümüze baksın canım ya herkesi mutlu mesut etsin herkesin gönlüne göre versin inşallah
kesin beğeniriz tatlım bunları görünce tahmin edebiliyorumekle canım ekle fikir olsun bize de inşallahhhhh allah yüzümüze baksın canım ya herkesi mutlu mesut etsin herkesin gönlüne göre versin inşallah
kocaman bir AMİNN :) bu heycan bu mutluluk vallahi herkese nasip etsin
kocaman bir AMİNN :) bu heycan bu mutluluk vallahi herkese nasip etsin
kız isteme bölümleri geçti dimi canım nasıldı onu da anlatsana yaa hiç bişey bilmiyorum valla ben nasıl yüzük takılıyor sözde felan erkek de mi takıyor onu da bilmiyorum hepsini anlat hepsini
kız isteme bölümleri geçti dimi canım nasıldı onu da anlatsana yaa hiç bişey bilmiyorum valla ben nasıl yüzük takılıyor sözde felan erkek de mi takıyor onu da bilmiyorum hepsini anlat hepsini
iştee orasııbittiğim nokta aileler öyle bi konuştu geçen yaz söz ve isteme olmadı .. şimdi isteme nişan birlite olacak benn bütünnnnnn misafirlerde dahil kahve dağıtıcam o konuda çok endişeliyim dizlerim tutar inşallh:18::18::18::18: büyük olarak kız tarafından biri yüzükleri takıyo benim amcam takıcak tepsiyde istediğin genç biri tutar .onun dışında ne anlatayımm nişan olsun herşeyi anlatırım ama sözde hem kız hem erkek yüzük takıyo onu biliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?