• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan herşeyimle nişanımızın şimdilik ufak ayrıntıları :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

deryaoka

uğur böceğim <3 kelebek
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
1.289
51
83
Sivas
merhaba kızlar :) ben yeni üye size katılıp paylaşmlar yapmak istedim çünkü nişan hazırlıklarmın çoğunu burdaki paylaşımlardan bilgi edinerek yaptım ... ve benm gibi yeni nişan vb. hazırlıklar yapan arkadaşlarmıza bende yardımcı olmak istedim. sevgilimle 3 yılın sonunda 4. yılımıza girerken yeni bi mutlulukla nişan kararı verdik gerçekten çok heycanlı bir durum helede herşeyi kendimiz hazırlamk isteyince her detay farklı bi duygu doluu şimdilik sözü fazla uzatmadan şimdilik bir kaç bitirdimiz şeyi paylaşim :) <3 bu benim hazırladımm bohçam :) nişan tepsimizde dün bitti ve geldi :)

Arkadaşlar çok yakında nişan şekerlerimi ,nişan pastamı ve benim bohçamı da paylaşacağım insallah size faydalı olur:) hazırlıklarmız nasıl başlamış sizce yorumlarnızı bekliyorum:):)

Eklentiler

• $2013-05-09 15.17.24.jpg
    $2013-05-09 15.17.24.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 105
  • $2013-05-23 22.08.20.jpg
    $2013-05-23 22.08.20.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 105
  • $2013-05-23 22.15.10.jpg
    $2013-05-23 22.15.10.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 99
  • $2013-05-11 11.22.12 (2).jpg
    $2013-05-11 11.22.12 (2).jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 102
  • $2013-05-23 21.40.31.jpg
    $2013-05-23 21.40.31.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 103
  • $2013-06-14_17.07.43.jpg
    $2013-06-14_17.07.43.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 97
  • $2013-06-14_17.09.50.jpg
    $2013-06-14_17.09.50.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 103
  • $2013-05-09 15.17.31.jpg
    $2013-05-09 15.17.31.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
hayırlı olur inşallah..Allah tamamına erdirsin ;) herşey çok güzel hazırlanmış..bende 19 mayısta nişanlandım bizim hazırladığımız damat bohçası bu kadar detaylı değildi..çok güzel olmuş :)

herşey çok güzel görünüyor canım.. Allah tatLıLıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah..
tam olarak bilemiyoduk bohçayı nasıl yapıcamızı iyi oldu resimli görmem.
Rabbim güle güle kullanmak nasip etsin inşallah:16::nazar:

hayırlı olur inşallah..Allah tamamına erdirsin ;) herşey çok güzel hazırlanmış..bende 19 mayısta nişanlandım bizim hazırladığımız damat bohçası bu kadar detaylı değildi..çok güzel olmuş :)

eminim sizinkilerde çok güzel olmuştur :) çok teşekür ederim amin sizinde allh tamamına erdirsin ömür boyu mutluluklar :)

herşey çok güzel görünüyor canım.. Allah tatLıLıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah..
tam olarak bilemiyoduk bohçayı nasıl yapıcamızı iyi oldu resimli görmem.
Rabbim güle güle kullanmak nasip etsin inşallah:16::nazar:

çok teşekkür ederim :) amin hepimizin çok güzel geçer inşallah yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) :16:

:) aynen öyle bişey olmaz sende bize düğün hazırlıklarında öncülük edersin hem ne güzel

:D eminim yaparsın insan çok heycanlı oluyo ya günler yaklaştıkça ellerim hergün titremeye başladı

:D eminim yaparsın insan çok heycanlı oluyo ya günler yaklaştıkça ellerim hergün titremeye başladı

canım bende aynı senin gibiydim ama nişan günü bi rahatlık gelmişti..çok güzel geçmişti..bu senin en güzel günlerinden biri tadını çıkar..heyecana gerek yok :)

canım bende aynı senin gibiydim ama nişan günü bi rahatlık gelmişti..çok güzel geçmişti..bu senin en güzel günlerinden biri tadını çıkar..heyecana gerek yok :)

umarım o rahatlık banada gelir bayılcam diye korkuyorm :D kahve dağıtmayı bir başarırsam :D olay bitmiştr

canım hayırlı uğurlu olsun hoş geldin :16: bende yeniyim burda çok güzel dimi forum bende bayılıyorum buraya :1: hazırladığın bohça güzel olmuş her şey olması gerektiği gibi tepsinde çok güzel bayıldım bana da fikir oldu seneye kısmet olursa inşallah olacak nişanım için :16:

canım hayırlı uğurlu olsun hoş geldin :16: bende yeniyim burda çok güzel dimi forum bende bayılıyorum buraya :1: hazırladığın bohça güzel olmuş her şey olması gerektiği gibi tepsinde çok güzel bayıldım bana da fikir oldu seneye kısmet olursa inşallah olacak nişanım için :16:[/QUOTE

hoşbulduk canm :) sende hoşgeldin aynen çok güzel bi yer egosu olmayan insanlarla birlkte paylaşımlar yapıyosun fikir alıyosn çok hoş.. dimi tepsimi bende çok sevdim 21 inde falan yeni mazemelerde gelicek bakalım onlarıda beğenicekmisinz :) inşallh kısmet olur canm nişanın mutlu mesut yuvalarmızı kurabilirz:16::16::16:

canım hayırlı uğurlu olsun hoş geldin :16: bende yeniyim burda çok güzel dimi forum bende bayılıyorum buraya :1: hazırladığın bohça güzel olmuş her şey olması gerektiği gibi tepsinde çok güzel bayıldım bana da fikir oldu seneye kısmet olursa inşallah olacak nişanım için :16:[/QUOTE

hoşbulduk canm :) sende hoşgeldin aynen çok güzel bi yer egosu olmayan insanlarla birlkte paylaşımlar yapıyosun fikir alıyosn çok hoş.. dimi tepsimi bende çok sevdim 21 inde falan yeni mazemelerde gelicek bakalım onlarıda beğenicekmisinz :) inşallh kısmet olur canm nişanın mutlu mesut yuvalarmızı kurabilirz:16::16::16:

kesin beğeniriz tatlım bunları görünce tahmin edebiliyorum :34: ekle canım ekle fikir olsun bize de :8: inşallahhhhh allah yüzümüze baksın canım ya herkesi mutlu mesut etsin herkesin gönlüne göre versin inşallah :16:

kız isteme bölümleri geçti dimi canım nasıldı onu da anlatsana yaa hiç bişey bilmiyorum valla ben nasıl yüzük takılıyor sözde felan erkek de mi takıyor onu da bilmiyorum hepsini anlat hepsini :1::1::1: :16:

iştee orasıı :D bittiğim nokta aileler öyle bi konuştu geçen yaz söz ve isteme olmadı .. şimdi isteme nişan birlite olacak benn bütünnnnnn misafirlerde dahil kahve dağıtıcam o konuda çok endişeliyim dizlerim tutar inşallh:18::18::18::18: :D büyük olarak kız tarafından biri yüzükleri takıyo benim amcam takıcak tepsiyde istediğin genç biri tutar .onun dışında ne anlatayımm nişan olsun herşeyi anlatırım :D ama sözde hem kız hem erkek yüzük takıyo onu biliyorum :)

[/QUOTE]

iştee orasıı :D bittiğim nokta aileler öyle bi konuştu geçen yaz söz ve isteme olmadı .. şimdi isteme nişan birlite olacak benn bütünnnnnn misafirlerde dahil kahve dağıtıcam o konuda çok endişeliyim dizlerim tutar inşallh:18::18::18::18: :D büyük olarak kız tarafından biri yüzükleri takıyo benim amcam takıcak tepsiyde istediğin genç biri tutar .onun dışında ne anlatayımm nişan olsun herşeyi anlatırım :D ama sözde hem kız hem erkek yüzük takıyo onu biliyorum :)[/QUOTE]

tamam canım hepsi bitsin de öyle anlat o zaman olur mu bekliyor olcam heyecanla :1:

Back