Canım zaten biçok şeyin içinde yağ var istesek de istemesek de giriyor vücudumuza, ben sütün yoğurdun kaymağını hiç sevmem de tüketmem deTam yaglı süt içsek olmuyor mu?karatay deyince arkadaş,aklıma geldi.karatay her şeyin yaglisını yiyin diyor.yagini alınınca peynirin,sutün vs.besleme özelliği kalmiyormus.biliyorsunuz hoca,yağı destekliyor.tabi çok yemeyi deģil.kisitlı.
Tatlım vücudunla işbirliği yap inatlaşırsan verdiğin kiloları geri alırsın, miktarı azaltCanım çok doğru söylüyorsun örneklerin çok güzel ama ben normalde çok inatçı va aximliyimdir ama bı diyet ilinde iyi değilim
Canım sen ekmek pilav makarna kurubaklşyat tükettinmi cal falan saydınmı bana bşr günlük menünü yazabilirmisin[/QUOTE][QUOTE="Kpss 2016, post: 47802kurula klima tüketimi nım zaten biçok şeyin içinde yağ var istesek de istemesek de giriyor vücudumuza, ben sütün yoğurdun kaymağını hiç sevmem de tüketmem deben sağlığa zararlı olmayacak ve işe yarayan tarifleri paylaşıyorum, kendimde bizzat denedim yani diyetisyenler doktorlar elbette eğitimini almışlardır,
Ben bu topiği açmadan önce de varlardıisteyen onların yöntemleriyle çalışır isteyen benim, ki burası benim topiğim
Ben bu kiloyu vereli 3 yıl oldu ve Allah'a şükür çok sağlıklıyım
Haklısın üzerime yapıştı resmen diyetisyenin verdipi diyete sadık kalamıyorum bundan da olmuyor emziriyom acıkıyom gözüm dönüyo ama çok zor durumdayım işyerinde kadınlar iyi laf sokuyo haklılar çıtıpıtılar ben onlarxan kaö yaş küçüğüm ama iriyım kendimi kötü hidsediyom[/QUOTE][QUOTE="Kpss 2016 47802373, member: atlım vücudunla işbirliği yap inatlaşırsan verdiğin kiloları geri alırsın, miktarı azalt
3 ağustosta başladım cnm ben.98.400 le.şuan 94teşekkürler yasmin, senin kilon ne durumda ne zaman başladın
tşker cnm iyim sen nasılsın? tam gaz devam ediyorumYasmin nasılsın nasıl gidiyor diyet
Kalori hesabı yapmadım Canım, hergün bir büyük bardak yeşil çay içtim öğleden sonra ve hergün gün boyu 3 litre su içtim bunlar hiç değişmediCanım sen ekmek pilav makarna kurubaklşyat tükettinmi cal falan saydınmı bana bşr günlük menünü yazabilirmisin
Kalori hesabı yapmadım Canım, hergün bir büyük bardak yeşil çay içtim öğleden sonra ve hergün gün boyu 3 litre su içtim bunlar hiç değişmediKpss 20yaptımı : 47802614 .!.:Canım sen ekmek pilav makarna kurubaklşyat tükettinmi cal falan saydınmı bana bşr günlük menünü yazabilirmisin
Ben uyamıyom malesef haftalık mı gidiyon bu arada ücret ne kadar sen açlık krizleri yaşıyorum ve spor yapıyon mu[/QUOTE][QUOuyanıyor in1985, post: 47802998, member: 364301"]tşker cnm iyim sen nasılsın? tam gaz devam ediyorum
Canım ara öğün yaptınmı[/QUOTE]Kalori hesabı yapmadım Canım, hergün bir büyük bardak yeşil çay içtim öğleden sonra ve hergün gün boyu 3 litre su içtim bunlar hiç değişmedi
Öğünlerde de sabah mesela salatalık domates yeşil biber maydanoz marul hangisi varsa ondan ,iki dilim ekmek ya da çeyrek ekmek ,bir dilim kaşar ya da beyaz peynir, canım isterse bir iki lokma bal sürdüm yedim, siyah çay içtim bir kupa
Öğlen spora gittim 1 saat (koş yürü, aletlerde çalış )
Gelince yemek ne varsa ondan yemeğin kaşığıyla bir kaşık aldım tabağıma, her çeşitten aynı şekilde, salata varsa yedim ekmek bazen yedim bazen yemedim,
Yeşil çay içtim
Akşam bazen yoğurt içine salatalık vs doğrayıp kaşıkladım bazen yemeklerden sadece iki çeşit ekmeksiz birer kaşık yedim
Bazen gün içinde öğle yemeği yemedim yerine meyve yedim, bikaç kare çikolata ya da salatalık vs yedim
Canım aslında doyarsın, kendini öyle şartlamaCanım ara öğün yaptınmı
Canım aslında doyarsın, kendini öyle şartlamaCanım ara öğün yaptınmı
Olur öle yaa bende tatilde 2 kilo aldim eve gelince sıkı bi diyet ekmeksiz hemen verdim.Kızlar tatilden merhabalar ipin ucu iyice kaçtı nasıl kacmasin acayip sinaniyorum oy anam oy tek yaptığım olumlu şey yüzmek ve şaka gibi form çayı buldum onu içip vicdanimi rahatlatmaya çalışıyorum
Aynen canım bak keyfine, gelince sıkarızzzKızlar tatilden merhabalar ipin ucu iyice kaçtı nasıl kacmasin acayip sinaniyorum oy anam oy tek yaptığım olumlu şey yüzmek ve şaka gibi form çayı buldum onu içip vicdanimi rahatlatmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?